Αθήνα

Από 39,90€: Συντήρηση & Επισκευή Τέντας | Συνεργείο Καλογεράς | Αττική


Από 39,90€ για Συντήρηση & Επισκευή Τέντας, με Ξεμοντάρισμα, Επανατοποθέτηση & Συντήρηση Μηχανισμού Κουζινέτου, με τη χρόνια τεχνογνωσία & αξιοπιστία της εταιρείας «Καλογεράς», με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

Από 39,90€: Συντήρηση & Επισκευή Τέντας | Συνεργείο Καλογεράς | Αττική


Από 39,90€ για Συντήρηση & Επισκευή Τέντας, με Ξεμοντάρισμα, Επανατοποθέτηση & Συντήρηση Μηχανισμού Κουζινέτου, με τη χρόνια τεχνογνωσία & αξιοπιστία της εταιρείας «Καλογεράς», με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!

21 Αγορές
  • 39,90€ από 75€ για Συντήρηση & Επισκευή Τέντας έως 4 Μέτρα & Συντήρηση Μηχανισμού Κουζινέτου
  • 44,90€ από 85€ για Συντήρηση & Επισκευή Τέντας έως 5 Μέτρα & Συντήρηση Μηχανισμού Κουζινέτου
  • 51,90€ από 95€ για Συντήρηση & Επισκευή Τέντας έως 6 Μέτρα & Συντήρηση Μηχανισμού Κουζινέτου

* Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 τέντα ή 2 τέντες συνολικού μήκους 4, 5 ή 6 μέτρων αντίστοιχα.
* Για τέντες με μεγαλύτερο μήκος πανιού, πρέπει να αγοραστούν τα αντίστοιχα κουπόνια, π.χ. για τέντα 10 μέτρων χρειάζονται 2 κουπόνια των 5 μέτρων κ.ο.κ.
* Η επανατοποθέτηση της τέντας γίνεται σε διάστημα 3-7 ημερών από τη παραλαβή.
* Η προσφορά ισχύει για τέντες μπαλκονιού. Για τέντες σε αυλή ή ρετιρέ (δηλ. τεντόπανα με μεγαλύτερο ύψος των 2,5μ) απαραίτητη η αγορά 2 κουπονιών.
* Σε περίπτωση τοποθέτησης καινούριου υφάσματος «Ρέλι» στην ποδιά της τέντας θα υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση (με προηγούμενη ενημέρωση).
* Εξυπηρετούνται οι περιοχές: Κορυδαλλός-Αιγάλεω-Νίκαια-Κερατσίνι-Πειραιάς-Χαϊδάρι-Νεάπολη-Πέραμα-Αμφιάλη-Ταμπούρια-Αγ.Βαρβάρα και γύρω περιοχές.
* Δυνατότητα εξυπηρέτησης και στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής (Κέντρο Αθήνας, Βόρεια έως Κηφισιά και ανατολικά έως Γλυκά Νερά και Νότια έως Βούλα με έξτρα χρέωση 10€, η οποία καταβάλλεται απευθείας στο συνεργείο).
* Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για προγραμματισμό ραντεβού τουλάχιστον 5-7 ημέρες πιο πριν στα τηλέφωνα: 2104972769, 6978217221 & 6934014596, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας.


Οι εργασίες που περιλαμβάνονται είναι:
- Μεταφορά-Ξεμοντάρισμα-Τοποθέτηση
- Ράψιμο ξηλωμένων ραφών
- Μπάλωμα σε σκισμένα σημεία
- Συντήρηση μηχανισμού-κουζινέτου και Αντικατάσταση φθαρμένων ταπών

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

kalogeras-kritikes.jpg

⦁ Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2024.
⦁ Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για προγραμματισμό ραντεβού τουλάχιστον 5-7 ημέρες πιο πριν στα τηλέφωνα: 2104972769, 6978217221 & 6934014596, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας, κατά τις ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00-16:00 | Σάββατο 08:00-14:00. 
⦁ Εξυπηρετούνται οι περιοχές: Κορυδαλλός-Αιγάλεω-Νίκαια-Κερατσίνι-Πειραιάς-Χαϊδάρι-Νεάπολη-Πέραμα-Αμφιάλη-Ταμπούρια-Αγ.Βαρβάρα και γύρω περιοχές. Δυνατότητα εξυπηρέτησης και στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής (Κέντρο Αθήνας, Βόρεια έως Κηφισιά και ανατολικά έως Γλυκά Νερά και Νότια έως Βούλα με έξτρα χρέωση 10€, η οποία καταβάλλεται απευθείας στο συνεργείο).
⦁ Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
⦁ Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού, απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία 1-2 ημέρες πριν.
⦁ Για την υλοποίηση της προσφοράς είναι απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου κουπονιού στον εκπρόσωπο της επιχείρησης που θα σας επισκεφτεί.

      Η βιοτεχνία Καλογερά με εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση τεντών και κάθε είδους συστημάτων από το 1970 προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στη σκίαση και την προστασία του χώρου σας.

      Παρέχει ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις στην κάλυψη τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων.

      Εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε ειδικές κατασκευές, τέντες πέργκολα, τέντες Floper, τέντες κασετίνα, αυτοματισμούς παντός τύπου, αισθητήρες ήλιου-αέρα, στόρια, ρολοκουρτίνες, περσίδες.

      Οικογενειακό περιβάλλον - Ποιοτική εργασία - Συνέπεια στην εργασία - Άμεση εξυπηρέτηση!

      210 4972769

      Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
      Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

      • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
      • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

      Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

      Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

      Δείτε σχετικές προσφορές!