Θεσσαλονίκη

Από 5,90€: Self Service Πλύσιμο Σκύλου | Bubbles Dog Wash | Δελφών


Από 5,90€ για Self Service Πλύσιμο Σκύλου, με Μπάνιο-Στέγνωμα & δωρεάν παροχή δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων καθαρισμού (σαμπουάν, μαλακτική, πιστολάκι, κ.α.), στον πρωτοποριακό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο «Bubbles Dog Wash», στη Δελφών!

8,00€
5,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
2,10€
Αγορές
33

Από 5,90€: Self Service Πλύσιμο Σκύλου | Bubbles Dog Wash | Δελφών


Από 5,90€ για Self Service Πλύσιμο Σκύλου, με Μπάνιο-Στέγνωμα & δωρεάν παροχή δερματολογικά ελεγμένων προϊόντων καθαρισμού (σαμπουάν, μαλακτική, πιστολάκι, κ.α.), στον πρωτοποριακό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο «Bubbles Dog Wash», στη Δελφών!

8,00€
5,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
33 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,10€
  • 5,90€ από 8€ για Self Service Πλύσιμο (Μπάνιο & Στέγνωμα) 1 Μικρόσωμου Σκύλου (έως 12kg) - Διάρκεια: 10'
  • 8,90€ από 11€ για Self Service Πλύσιμο (Μπάνιο & Στέγνωμα) 1 Μεγαλόσωμου Σκύλου (12kg έως 45kg) - Διάρκεια: 16'

Το ξέρουμε ότι θέλεις πάντα το καλύτερο για τον τετράποδο φίλο σου! Το ίδιο θέλουν και στο Bubbles Dog Wash, το απόλυτο self service κατάστημα για πλύσιμο σκύλων στη Δελφών! Έλα σε έναν πρωτοποριακό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο και χάρισε στο κατοικίδιό σου την περιποίηση που του αξίζει, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά! Τέρμα πια στην ακαταστασία στο μπάνιο!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και πραγματοποιείται σε αυτόματο μηχάνημα/μπανιέρα, το οποίο σε οδηγεί στα βήματα για το πλύσιμο του σκύλου σου. Το Bubbles Dog Wash σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι, με επαγγελματικά εργαλεία και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα καθαρισμού (σαμπουάν, μαλακτική, πιστολάκι σκύλων, κ.α.).

* Επιδεικνύεις στον υπεύθυνο του χώρο το κουπόνι σου και αυτός ενεργοποιεί το μηχάνημα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
* Αν τελειώσει ο χρόνος πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σας παρέχεται ο απαιτούμενος επιπλέον χρόνος χωρίς extra χρέωση.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

bubbles-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 15/03/2024.
  • Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-15:00 & 17:30-21:30 | Σάββατο 10:00-15:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 πλύσιμο 1 σκύλου.
  • Aπαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 869588.
  • Επιδεικνύεις στον υπεύθυνο του χώρο το κουπόνι σου και αυτός ενεργοποιεί το μηχάνημα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
  • Αν τελειώσει ο χρόνος πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σας παρέχεται ο απαιτούμενος επιπλέον χρόνος χωρίς extra χρέωση.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.

Το ξέρουμε ότι θέλεις πάντα το καλύτερο για τον τετράποδο φίλο σου! Το ίδιο θέλουν και στο Bubbles Dog Wash, το απόλυτο self service κατάστημα για πλύσιμο σκύλων στη Δελφών!

Έλα σε έναν πρωτοποριακό και πλήρως εξοπλισμένο χώρο και χάρισε στο κατοικίδιό σου την περιποίηση που του αξίζει, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά!

Τέρμα πια στην ακαταστασία στο μπάνιο!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και πραγματοποιείται σε αυτόματο μηχάνημα/μπανιέρα, το οποίο σε οδηγεί στα βήματα για το πλύσιμο του σκύλου σου.

Το Bubbles Dog Wash σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι, με επαγγελματικά εργαλεία και δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα καθαρισμού (σαμπουάν, μαλακτική, πιστολάκι σκύλων, κ.α.).

Bubbles Dog Wash! Ο καλύτερος προορισμός για το σκυλί σου!

Δελφών 82, Θεσσαλονίκη
2310 869588

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!