Extra Υπηρεσίες

Από 6€: Self Service Πλύσιμο Κατοικιδίου | Easy Pet Bath | Καισαριανή


Από 6€ για Self Service Πλύσιμο Κατοικιδίου, στους σύγχρονους χώρους του «Easy Pet Bath» στην Καισαριανή, του πρώτου πλήρως εξοπλισμένου self service καταστήματος (24h/7d) για πλύσιμο σκύλων στην Ελλάδα!

12,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
6,00€
Αγορές
26

Από 6€: Self Service Πλύσιμο Κατοικιδίου | Easy Pet Bath | Καισαριανή


Από 6€ για Self Service Πλύσιμο Κατοικιδίου, στους σύγχρονους χώρους του «Easy Pet Bath» στην Καισαριανή, του πρώτου πλήρως εξοπλισμένου self service καταστήματος (24h/7d) για πλύσιμο σκύλων στην Ελλάδα!

12,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
26 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 6,00€
  • 6€ από 12€ για 1 Self Service Πλύσιμο Κατοικιδίου (18')
  • 11€ από 24€ για 2 Self Service Πλυσίματα Κατοικιδίου (18' το κάθε πλύσιμο)
  • 15€ από 36€ για 3 Self Service Πλυσίματα Κατοικιδίου (18' το κάθε πλύσιμο)

Το μπάνιο του κατοικιδίου σου γίνεται πιο εύκολο από ποτέ! Επισκέψου με το ζωάκι σου το Easy Pet Bath, το πρώτο ελληνικό self service κατάστημα για πλύσιμο σκύλων 24/7! Επίλεξε μία από τις τέσσερις μπανιέρες, πραγματοποίησε ανέπαφα τη συναλλαγή σου στο σημείο POS και θα έχεις στη διάθεσή σου όλα όσα χρειάζεσαι ώστε να κάνεις μπάνιο τον τετράποδο φίλο σου, με επαγγελματικά εργαλεία, δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα καθαρισμού, καθαρό νερό και στεγνωτήρα.

* Κάθε Self Service Πλύσιμο διαρκεί 18 λεπτά, χρόνος υπεραρκετός για να κάνεις τον μικρό σου φίλο σαν... καινούργιο! 
* Τα καταστήματα Easy Pet Bath είναι τα πρώτα καταστήματα στην Ελλάδα που εξυπηρετούν μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας. Κάντε τις συναλλαγές σας με ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα, μόνο με την κάρτα σας ή το κινητό σας με τη χρήση NFC.
* Η Easy Pet Bath έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Pet Awards 2022.

Τρόπος ενεργοποίησης και χρήσης της προσφοράς:
- Απαραίτητη η αποστολή του κωδικού του κουπονιού, στο info@easypetbath.gr.
- Θα λάβετε σύντομα απάντηση με το QR κουπόνι της Easy Pet Bath για χρήση στο μηχάνημα του καταστήματος (αποθηκεύστε το στο κινητό σας).
- Πριν τη χρήση του μηχανήματος θα σας ζητηθεί η «ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ». Τότε θα σκανάρετε το QR κουπόνι της Easy Pet Bath που έχετε αποθηκευμένο.
* Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την υπηρεσία απευθείας με το Goldmall κουπόνι.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

easy-pet-bath-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 31/05/2023.
  • Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Δεν χρειάζεται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού.
  • Τρόπος ενεργοποίησης και χρήσης της προσφοράς:
    - Απαραίτητη η αποστολή του κωδικού του κουπονιού, στο info@easypetbath.gr
    - Θα λάβετε σύντομα απάντηση με το QR κουπόνι της Easy Pet Bath για χρήση στο μηχάνημα του καταστήματος (αποθηκεύστε το στο κινητό σας)
    - Πριν τη χρήση του μηχανήματος θα σας ζητηθεί η «ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ». Τότε θα σκανάρετε το QR κουπόνι της Easy Pet Bath που έχετε αποθηκευμένο.
    * Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε την υπηρεσία απευθείας με το Goldmall κουπόνι.

Η Easy Pet Bath είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει εξειδικευμένο self service για τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

Δείξτε την αγάπη σας στον τετράποδο φίλο σας με το self service πλύσιμο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με χαμηλό κόστος, ποιοτικά προϊόντα και απόλυτη αυτονομία.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε μπανιέρες και επαγγελματικό εξοπλισμό με άνεση, ασφάλεια και υγιεινή.

Χρησιμοποιήστε τις υπερυψωμένες μπανιέρες, τον επαγγελματικό εξοπλισμό, καθώς και όλα τα υλικά για την περιποίηση του κατοικίδιου σας.

Η Easy Pet Bath έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο Pet Awards 2022.

Τι σας προσφέρει η Easy Pet Bath:

Κατάλληλη θερμοκρασία νερού
Η σωστή θερμοκρασία του νερού, παίζει μεγάλο ρόλο ώστε οι φίλοι μας να μην μισούν το μπάνιο. Στα καταστήματα μας η θερμοκρασία νερού ρυθμίζετε αυτόματα - ζεστό προς χλιαρό - το οποίο προτιμάνε οι φίλοι μας και βοηθάει σε καλύτερο καθαρισμό.

Επαγγελματικά στεγνωτήρια
Τα καταστήματα Easy Pet Bath είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά Blaster Dryers. Αυτά τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση στα κατοικίδια με ελάχιστο θόρυβο και γρήγορο στέγνωμα που δεν τρομάζουν τους φίλους μας και έχουν ασφαλή θερμοκρασία.

Δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα
Easy Pet Bath σημαίνει ποιότητα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ελληνικά, φυτικά, δερματολογικά ελεγμένα και συμμορφωμένα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ειδικές ντουζιέρες
H Easy Pet Bath δίνει τέλος στους δυσβάσταχτους πόνους στη μέση σας. Όσοι δοκιμάσατε το μπάνιο στο σπίτι ή στην αυλή ξέρετε! Κρατήστε το σπίτι σας και τον σκύλο σας καθαρό, με τον πιο εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Ηρώς Κωνσταντοπούλου 28, Καισαριανή
https://www.easypetbath.gr/
211 4185750

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!