Από 38,90€ για Full Body Relax ή Hot Candle Massage για 2 Άτομα!



Από 38,90€ για 1 Μοναδική Εμπειρία Αναζωογόνησης για 2 Άτομα, με επιλογή Mασάζ ανάμεσα σε Full Body Relax (50') με ή χωρίς Ινδικό Μασάζ Κεφαλής (20') ή Hot Candle Massage (50'), στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του «The Massage Suite», στο Κέντρο!

38,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
26

Από 38,90€ για Full Body Relax ή Hot Candle Massage για 2 Άτομα!



Από 38,90€ για 1 Μοναδική Εμπειρία Αναζωογόνησης για 2 Άτομα, με επιλογή Mασάζ ανάμεσα σε Full Body Relax (50') με ή χωρίς Ινδικό Μασάζ Κεφαλής (20') ή Hot Candle Massage (50'), στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του «The Massage Suite», στο Κέντρο!

38,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
26 Αγορές
  • 38,90€ για Full Body Relax Massage Διάρκειας 50', για 2 Άτομα
  • 59,90€ για Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 2 Ατόμων Συνολικής Διάρκειας 70' με Full Body Relax Massage Διάρκειας 50' & Ινδικό Μασάζ Κεφαλής Διάρκειας 20'
  • 49,90€ για Hot Candle Massage Διάρκειας 50', για 2 Άτομα

* Παρέχονται: Πετσέτα, Παντόφλες και Εσώρουχο μιας χρήσης, κατόπιν ζήτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα είδη Massage και τα οφέλη τους, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Και αν επιθυμείς Massage 1 Ατόμου, κάνε κλικ ----> ΕΔΩ

The Massage Suite, Ι. Κούσκουρα 4, Κέντρο
Έλα να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να σαγηνεύσεις τις αισθήσεις σου σε ένα μοναδικό, ατμοσφαιρικό χώρο! 
Αφέσου στα χέρια των πεπειραμένων θεραπευτών και ζήσε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι ευεξίας!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

massage-suite-kritikes.jpg


Χαλαρωτικό Μασάζ
Το χαλαρωτικό μασάζ αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα, καθώς βελτιώνει τη ψυχική διάθεση και ανακουφίζει από το στρες. Στο χαλαρωτικό μασάζ οι έμπειροι θεραπευτές του «THE MASSAGE SUITE», εστιάζουν σε σημεία του σώματος όπου συσσωρεύεται η ένταση ανακουφίζοντας τα με ήπιες και σταθερές μαλάξεις.
Δοκιμάστε το χαλαρωτικό μασάζ αν υποφέρετε από αυπνίες, δύσπνοια ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με άσθμα ή βρογχίτιδα.

Μασάζ Κεφαλιού
Στο κεφάλι συγκεντρώνεται όλο το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας. Στο «THE MASSAGE SUITE» οι έμπειροι θεραπευτές προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευφορίας, εστιάζοντας στο κεφάλι και στο άνω μέρος του σώματος, επιμένοντας ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα, διευκολύνοντας έτσι την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.
Το μασάζ κεφαλιού μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θεραπευτικό σε καθημερινά προβλήματα υγείας όπως οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες και οι πόνοι στον αυχένα.»

Μασάζ με Ζεστό Κερί
Μια ανεπανάληπτη εμπειρία μασαζ που βυθίζει σώμα και πνεύμα στην απόλυτη χαλάρωση!
To μασάζ με ζεστό κερί ξεκινά, δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα ταξιδεύοντας τις αισθήσεις, ενώ προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας.
Εξαιτίας της θερμότητας το κερί λιώνει και μετατρέπεται σε λάδι, ενώ απελευθερώνει τις βιταμίνες και τα στοιχεία των ελαίων που περιέχει.
Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση και η αποτοξίνωση, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.
Το μασάζ με ζεστό κερί είναι από τα πιο δημοφιλή μασάζ στα spa πολυτελείας σε όλο τον κόσμο.

  • Ισχύει έως 30/04/2022. Εξαιρείται η 14η Φεβρουαρίου.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00-21:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 Άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς έως 2 κουπονιών ανά χρήστη και απεριορίστων για δώρο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2313 023246, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

To The Massage Suite ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2014 από τη Χριστίνα Σπανό. Στόχος του είναι να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα άγχος της καθημερινής ζωής. 
Στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι το άτομο μεταμορφώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής και της θετικής υποστήριξης και αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη σαν μια ξεχωριστή ολότητα. 
Σέβεται τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη και ακολουθεί μια πολιτική η οποία επιτρέπει στον καθένα να επιλέξει την επιθυμητή θεραπεία. 
Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Massage Suite θα εκτιμήσετε την αβίαστη αντιμετώπιση, το πανέμορφο, χαλαρό περιβάλλον αλλά και την προσωπική επαφή και αντιμετώπιση του καθενός ξεχωριστά.
Οι θεραπείες είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες από τις σημαντικότερες παραδόσεις της ευεξίας. Εκτελούνται από εξειδικευμένους, έμπειρους θεραπευτές που δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους πελάτες τους. 
Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά, φυτικά προϊόντα και τα χέρια των θεραπευτών—όχι μηχανήματα.
Πρόσφατα, η ομάδα του Massage Suite βραβεύτηκε για την υπηρεσία του Ολιστικού Θεραπευτικού Massage από τον ανεξάρτητο πολυτελή ταξιδιωτικό οδηγό Luxury Travel Guide που του έδωσε πανευρωπαϊκή αναγνώριση με τον τίτλο Winner - Holistic Massage Salon του 2018!

Ι. Κούσκουρα 4, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
https://www.themassagesuite.gr/
2313 023246

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!