Η χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

13€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Ρεμπέτικο Γένους... Θηλυκού»!

Δέκα πορτρέτα εμβληματικών ερμηνευτριών του ρεμπέτικου & λαϊκού τραγουδιού, από τη βιρτουόζο του μπουζουκιού Αργυρώ Κεραμιδά!

Έρχεται στο Θέατρο Αμαλία, 27 και 28 Μαρτίου!

15,00€
13,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-13%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
17

Η χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

13€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Ρεμπέτικο Γένους... Θηλυκού»!

Δέκα πορτρέτα εμβληματικών ερμηνευτριών του ρεμπέτικου & λαϊκού τραγουδιού, από τη βιρτουόζο του μπουζουκιού Αργυρώ Κεραμιδά!

Έρχεται στο Θέατρο Αμαλία, 27 και 28 Μαρτίου!

15,00€
13,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές
-13% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 13€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσική Παράσταση «Ρεμπέτικο Γένους... Θηλυκού», στο Θέατρο Αμαλία!

    - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της παράστασης θα είναι 15€.


Ημέρα & Ώρα Παράστασης
Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη)

- Παρασκευή 27 Μαρτίου - 21:00
- Σάββατο 28 Μαρτίου - 21:00

- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης (45 λεπτά νωρίτερα) ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση. Προτείνεται επίσης η παραλαβή της θέσης σας από το ταμείο του θεάτρου τις προηγούμενες ημέρες από την παράσταση της επιλογής σας, για αποφυγή αναμονής στο ταμείο και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης (βάσει διαθεσιμότητας)

H βιρτουόζος του μπουζουκιού, συνθέτις & δισκογραφημένη καλλιτέχνις Αργυρώ Κεραμιδά, φέρνει στο σήμερα μέσα από την δική της καλλιτεχνική ματιά, τη ρεμπέτικη & λαϊκή παράδοση. Παρουσιάζει 10 πορτρέτα των εμβληματικών ερμηνευτριών του ρεμπέτικου & λαϊκού τραγουδιού. Κάθε πορτρέτο & μια ιστορία..

Το μπουζούκι & ο ταμπουράς, συνδιαλέγεται με την κλασσική & jazz, blues κιθάρα δημιουργώντας ήχο γοητευτικό, συνδέοντας το blues με το ρεμπέτικο, το χτες με το σήμερα.

Συντελεστές
Σολίστ στο μπουζούκι & tanbur:
 Αργυρώ Κεραμιδά, Έρευνα-κείμενα-ενορχήστρωση: Αργυρώ Κεραμιδά, Ερμηνεία τραγουδιών & percussion: Δέσποινα Παγιούλα, Κιθάρες jazz blues & κλασσική: Παύλος Γεωργιάδης, Σκηνοθεσία: Mίνωας

Μουσική Παράσταση 
«Ρεμπέτικο γένους... Θηλυκού» με τη βιρτουόζο του μπουζουκιού Αργυρώ Κεραμιδά 
10 Πορτρέτα των εμβληματικών ερμηνευτριών του ρεμπέτικου & λαϊκού τραγουδιού

H βιρτουόζος του μπουζουκιού, συνθέτις & δισκογραφημένη καλλιτέχνις Αργυρώ Κεραμιδά, φέρνει στο σήμερα μέσα από την δική της καλλιτεχνική ματιά, τη ρεμπέτικη & λαϊκή παράδοση.

Παρουσιάζει 10 πορτρέτα των εμβληματικών ερμηνευτριών του ρεμπέτικου & λαϊκού τραγουδιού στο θέατρο Αμαλία, για δύο μόνο παραστάσεις, στις 27 Παρασκευή & 28 Σάββατο του Μάρτη 2020 ώρα 21.00. Κάθε πορτρέτο & μια ιστορία..

Μαζί της η ξεχωριστή Δέσποινα Παγιούλα, στην ερμηνεία των τραγουδιών.

Στις κιθάρες, ο Παύλος Γεωργιάδης σε μια ανατρεπτική και ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη.

Ρόζα Εσκενάζυ, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Σωτηρία Μπέλλου, Στέλλα Χασκήλ, Μαρίκα Νίνου, Σοφία Καρίβαλη, Μαρίκα Παπαγκίκα, Ρίτα Αμπατζή, Άννα Χρυσάφη, Αγγέλα Παπάζογλου πρωταγωνιστούν μέσα από ασυναγώνιστες επιτυχίες όπως ‘ο πασατέμπος’, ‘αχάριστη’, ‘λίγα ψύχουλα’, ‘η Λιλή η σκανδαλιάρα’, ‘ό,τι και αν πω’, ‘γεννήθηκα για να πονώ’, κ.α.

Το μπουζούκι & ο ταμπουράς, συνδιαλέγεται με την κλασσική & jazz, blues κιθάρα δημιουργώντας ήχο γοητευτικό, συνδέοντας το blues με το ρεμπέτικο, το χτες με το σήμερα.

Σολίστ στο μπουζούκι Αργυρώ Κεραμιδά & tanbur, έρευνα κείμενα, ενορχήστρωση .
Ερμηνεία τραγουδιών & percussion: Δέσποινα Παγιούλα
Κιθάρες jazz blues & κλασσική: Παύλος Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Mίνωας

- Ισχύει για 27/03 και 28/03 στις 21:00, με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού σας.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου έως 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
    2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ