Θέατρο | Συναυλίες

Από 7€: Ρεμπέτικο Μιούζικαλ Σκιών «Ο Γάμος του Καραγκιόζη» | Αμαλία


Από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο... Ρεμπέτικο Μιούζικαλ Σκιών «Ο Γάμος του Καραγκιόζη»!

Μία πρωτοποριακή παράσταση που συνδυάζει όλες τις φιγούρες των λαϊκών μας ηρώων και το ρεμπέτικο τραγούδι! Στο Θέατρο Αμαλία, με 2 Παραστάσεις, Κυριακή 5 Ιουνίου!

7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
76

Από 7€: Ρεμπέτικο Μιούζικαλ Σκιών «Ο Γάμος του Καραγκιόζη» | Αμαλία


Από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο... Ρεμπέτικο Μιούζικαλ Σκιών «Ο Γάμος του Καραγκιόζη»!

Μία πρωτοποριακή παράσταση που συνδυάζει όλες τις φιγούρες των λαϊκών μας ηρώων και το ρεμπέτικο τραγούδι! Στο Θέατρο Αμαλία, με 2 Παραστάσεις, Κυριακή 5 Ιουνίου!

7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
76 Αγορές

Είσοδος στο Ρεμπέτικο Μιούζικαλ Σκιών «Ο Γάμος του Καραγκιόζη», στο Θέατρο Αμαλία

  • 7€ για 1 Παιδί (Ανήλικο)
  • 9€ για 1 Ενήλικα

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: Κυριακή 5 Ιουνίου - 17:00 & 19:00 (2 παραστάσεις)

- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, ή τις προηγούμενες ημέρες, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο
- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας.


Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη)

Το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου θα βρίσκεται στο θέατρο Αμαλία για να παρουσιάσει την παράσταση «Ο Γάμος του Καραγκιόζη», αλά ρεμπέτικου Musical!

Ο Γάμος του Καραγκιόζη, το 1ο Ρεμπέτικο Musical στο θέατρο σκιών, «γεννιέται» από δύο νέους καλλιτέχνες και «ζωντανεύει» στο Θέατρο Αμαλία... Ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος με τις φιγούρες του και ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης με τον μπαγλαμά του θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, με τον μοναδικό τους τρόπο!

Συντελεστές
Πίσω από τον μπερντέ ο δεξιοτέχνης Καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος.
Σκηνοθεσία: Θανάσης Σπυρόπουλος, Κώστας Σπυρόπουλος, Μουσική επιμέλεια: Κωσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Στην ορχήστρα: Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης) - Τραγούδι, μπαγλαμάς, Παναγιώτης Σερέτης - Κιθάρα, Μανωλιός Τζανάκης - Μπουζούκι, Eπιμέλεια / Οργάνωση Παραγωγής: Μαργαρίτα Δρακοπούλου, Παραγωγή: PP Productions Theater Family

«Ο Γάμος του Καραγκιόζη»
το 1ο Ρεμπέτικο Musical από το θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου


Το θέατρο σκιών Σπυρόπουλου, θα βρίσκεται στο θέατρο ‘‘Αμαλία’’ στη Θεσσαλονίκη, για να παρουσιάσει την παράσταση “Ο Γάμος του Καραγκιόζη”, αλά ρεμπέτικου Musical !!!

Ο Γάμος του Καραγκιόζη, το 1ο Ρεμπέτικο Musical στο θέατρο σκιών, “γεννιέται” από δύο νέους καλλιτέχνες και “ζωντανεύει” στο Θέατρο Αμαλία...Ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος με τις φιγούρες του & ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης με τον μπαγλαμά του θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, με τον μοναδικό τους τρόπο!

Ο καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος, αποφάσισε να “παντρέψει” το λαϊκό θέατρο σκιών με το ρεμπέτικο τραγούδι. Έχοντας λοιπόν, μία παράδοση στην πλάτη του από τον δάσκαλο και πατέρα του, Θανάση Σπυρόπουλο, στο Θέατρο Σκιών, ζωντανεύει ακόμα μία περιπέτεια του γνωστού μας ήρωα, του Καραγκιόζη, μέσα από την ρεμπέτικη παράδοση του γνωστού νέου Ρεμπέτη, Κωνσταντίνου Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκη) & την ορχήστρα του.

Πρόκειται για μία παράσταση musical Σύγχρονου Θεάτρου Σκιών, με όλες τις φιγούρες των ηρώων του θεάτρου σκιών και ρεμπέτικες μελωδίες...Θα δούμε τον Σταύρακα να χορεύει ζεϊμπέκικο σαν αληθινός άνθρωπος, καθώς και τον Μπάρμπα- Γιώργο να χορεύει τσάμικο!
Ο Καραγκιόζης & το ρεμπέτικο τραγούδι, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας!
Η συνέχεια επί σκηνής!!!

Ημερομηνίες παραστάσεων: Κυριακή 05/06
Ώρα έναρξης: 17:00 & 19:00

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πίσω από τον μπερντέ ο δεξιοτέχνης Καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Σπυρόπουλος, Κώστας Σπυρόπουλος
Μουσική επιμέλεια: Κωσταντίνος Παπαιωάννου (Κουτσαβάκης)
Στην ορχήστρα: Κωνσταντίνος Παπαιωάννου (Κουτσαβάκης) - Τραγούδι, μπαγλαμάς
Παναγιώτης Σερέτης - Κιθάρα
Μανωλιός Τζανάκης - Μπουζούκι
Eπιμέλεια / Οργάνωση Παραγωγής: Μαργαρίτα Δρακοπούλου
Παραγωγή: PP Productions Theater Family

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Κυριακή: Ώρες 10:30-14:30 & 17:30-21:30. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Αμαλία): 2310 842509

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ