Σώμα | Αδυνάτισμα

89€ από 190€: 6 Συνεδρίες Σώματος με RF, Cavitation, Πρεσσοθεραπεία!


89€ από 190€ για 6 Συνεδρίες Σώματος, με τον πρωτοποριακό συνδυασμό 2 Συνεδριών με Ραδιοσυχνότητες (RF), 2 Συνεδριών Cavitation & 2 Συνεδριών Πρεσσοθεραπείας, για Μείωση του Λίπους, Σύσφιξη & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Med on Line», στην Κηφισιά!

190,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-53%
Κερδίζεις
101,00€
Αγορές
21

89€ από 190€: 6 Συνεδρίες Σώματος με RF, Cavitation, Πρεσσοθεραπεία!


89€ από 190€ για 6 Συνεδρίες Σώματος, με τον πρωτοποριακό συνδυασμό 2 Συνεδριών με Ραδιοσυχνότητες (RF), 2 Συνεδριών Cavitation & 2 Συνεδριών Πρεσσοθεραπείας, για Μείωση του Λίπους, Σύσφιξη & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Med on Line», στην Κηφισιά!

190,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
21 Αγορές
-53% Έκπτωση
Κερδίζεις 101,00€
  • 89€ από 190€ για 6 Συνεδρίες Σώματος, με τον πρωτοποριακό συνδυασμό 2 Συνεδριών με Ραδιοσυχνότητες (RF), 2 Συνεδριών Cavitation & 2 Συνεδριών Πρεσσοθεραπείας!

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 30'

- Το πακέτο μπορεί να υλοποιηθεί σε 6 επισκέψεις, κάνοντας κάθε φορά 1 συνεδρία. Επίσης, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 4 επισκέψεις, κάνοντας 2 επισκέψεις ξεχωριστά μόνο για Ραδιοσυχνότητες και άλλες 2 συνδυαστικά Cavitation με Πρεσσοθεραπεία.

Για αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε θεραπεία κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Cavitation
Ο ισχυρός υπέρηχος Cavitation στοχεύει απευθείας στο στρώμα του λίπους, προκαλεί ταχύτατη δόνηση στα στρώματα λιποκυττάρων της προχωρημένης κυτταρίτιδας, παράγει απειροελάχιστου μεγέθους κενά αέρος που συμπιέζουν και καταστρέφουν τα λιποκύτταρα, των οποίων το λίπος διαλύεται και μετατρέπεται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Ραδιοσυχνότητες (RF)
Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο αναδιαμόρφωσης του σώματος. Επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή ισχυρής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων χαμηλής συχνότητας, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν βάθει ιστούς του σώματος, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την παραγωγή νέου.

Η υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία, καθώς και τη διάσπαση και φυσική αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της όψης της επιδερμίδας.

Οι υπέρηχοι χαμηλών συχνοτήτων δίνουν τη δυνατότητα οριστικής καταστροφής των λιποκυττάρων στην περιοχή που πραγματοποιείται η εφαρμογή.

Πρεσσοθεραπεία
Η Πρεσσοθεραπεία είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία λεμφικού μασάζ, αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με θερμοθεραπεία.

Κατά την διάρκεια λειτουργίας της, με τη βοήθεια μιας αντλίας, στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικροϋπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται.

Κάνει λεμφικό μασάζ και «πιέζοντας» τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη.

Ενδείκνυται επίσης για χρόνιες φλεγμονές, λεμφοίδημα, κατακράτηση υγρών και πρηξίματα.

Μειώνει το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», βελτιώνοντας την υφή του δέρματος, ενώ προκαλεί αίσθημα ευεξίας.

Με την πρεσσοθεραπεία σώματος, περιττά υγρά και τοξίνες αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού. Το σώμα αποστραγγίζεται και τα κατακρατημένα υγρά αποβάλλονται.

  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 19/09/2021.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 300122, τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν το επιθυμητό ραντεβού, αναφέροντας τον κωδικό του Goldmall κουπονιού σας.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή, θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα.

Καλώς ήρθες στη Med on Line, έναν χώρο Ιατρικής Αισθητικής, Υγείας και Ευεξίας, για γυναίκες αλλά και άντρες, στην Καλαμαριά!

Σε έναν σύγχρονο, φιλόξενο χώρο, η ομορφιά σου και η χαλάρωση είναι ο μόνος στόχος για το εξειδικευμένο προσωπικό της Med on Line!

Εδώ θα βρεις σύγχρονες θεραπείες για το σώμα αλλά και το πρόσωπό σου, ενώ θα αναζωογονηθείς με σωματικά και ψυχικά με υπηρεσίες μασάζ.

Παράλληλα, από το 2005 η Med Online προσφέρει προγράμματα πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης για όλους με την κάρτα υγείας Med Online!

Αναστασίου Νάλτσα 24, Κηφισιά (Καλαμαριά)
2310 300122

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 84 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€