Αθήνα

5€ από 8€: Ταινία «Πύρινη Οργή» | Θερινό Cine Άνεσις | Αμπελόκηποι


5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Άνεσις» για την Ταινία «Πύρινη Οργή», ένα φιλμ βασισμένο στο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ!

8,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-38%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
14

5€ από 8€: Ταινία «Πύρινη Οργή» | Θερινό Cine Άνεσις | Αμπελόκηποι


5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Άνεσις» για την Ταινία «Πύρινη Οργή», ένα φιλμ βασισμένο στο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ!

8,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
14 Αγορές
-38% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Άνεσις» για την Ταινία «Πύρινη Οργή»

- Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
- Προβολές: Πέμπτη 12/05 έως και Τετάρτη 18/05 στις 22:45
- Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
- Πως λειτουργεί το GoldMall.gr

* Την Τετάρτη η τιμή του κουπονιού είναι η κανονική τιμή του εισιτηρίου.


Μία ταινία βασισμένη στο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, από τους παραγωγούς της ταινίας «Ο Αόρατος Ανθρωπος».

«Πύρινη Οργή»

Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι γονείς της, ο Αντι και η Βίκυ ζουν μια διαρκή καταδίωξη, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Τσάρλι από μια σκιώδη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία που θέλει να εκμεταλλευτεί το πρωτοφανές χάρισμά της για τη δημιουργία πυρκαγιάς σαν χρήση όπλου μαζικής καταστροφής.Ο Αντι έχει διδάξει την Τσάρλι διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία προκαλείται από θυμό ή από πόνο. Αλλά καθώς η Τσάρλι γίνεται 11, ο έλεγχος της φωτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Ύστερα από ένα περιστατικό που αποκαλύπτει την τοποθεσία που κρύβεται η οικογένεια, ένας μυστηριώδης πράκτορας αναλαμβάνει την αποστολή να κυνηγήσει την οικογένεια και να παγιδεύσει την Τσάρλι μια για πάντα. Η Τσάρλι όμως έχει διαφορετικά σχέδια.

Μία ταινία βασισμένη στο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, από τους παραγωγούς της ταινίας «Ο Αόρατος Ανθρωπος».

ΗΠΑ, 2022
Παραγωγή: Τζέισον Μπλουμ, Ακίβα Γκόλντσμαν,
Σκηνοθεσία: Κιθ Τόμας
Σενάριο: Σκοτ Τιμς
Φωτογραφία: Καρίμ Χουσέιν
Μοντάζ: Τίμοθι Αλβερσον
Μουσική: Κόντι Κάρπεντερ, Τζον Κάρπεντερ, Ντάνιελ Α. Ντέιβις
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Εφρον, Ράιαν Κιέρα Αρμστρονγκ, Γκλόριου Ρούμπεν
Διάρκεια: 94 λεπτά
Διανομή: Tulip Entertainment

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Καλοκαιρινά ραντεβού στην πιο δροσερή ταράτσα της Αθήνας! 

Μην χάσεις πρεμιέρες πολυαναμενόμενων ταινιών, ειδικές παιδικές προβολές και θεματικές βραδιές με θεατρικές, μουσικές παραστάσεις και standup comedy στον πλήρως ανακαινισμένο θερινό κινηματογράφο «Άνεσις» στους Αμπελόκηπους! 

Με εύκολη πρόσβαση, το Cine Άνεσις έρχεται για να αλλάξει τα βράδια της καλοκαιρινής κινηματογραφικής ζωής μικρών και μεγάλων, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις με επιλεγμένες ταινίες πρώτης προβολής, δροσερά κοκτέιλ, ξεχωριστές επιλογές για σνακ, καθώς και πολλές εκπλήξεις για όλο το καλοκαίρι!

Ανήκει στην οικογένεια του κινηματογράφου «Δαναού», η οποία μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές σινεφίλ ατμοσφαιρικές βραδιές!

Λεωφ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι, Αθήνα
https://www.anesiscinema.gr/
210 7487912

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!