Θεσσαλονίκη

5€ από 7€: Ταινία «Πρόσκληση σε Φόνο» | Θερινό Cine Πανόραμα


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Πανόραμα» για την Ταινία «Πρόσκληση σε Φόνο», το φιλμ μυστηρίου του Στίβεν Σίμεκ με 6 φαινομενικά αγνώστους να συγκεντρώνονται σε ένα κτήμα!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
29

5€ από 7€: Ταινία «Πρόσκληση σε Φόνο» | Θερινό Cine Πανόραμα


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Πανόραμα» για την Ταινία «Πρόσκληση σε Φόνο», το φιλμ μυστηρίου του Στίβεν Σίμεκ με 6 φαινομενικά αγνώστους να συγκεντρώνονται σε ένα κτήμα!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
29 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Πανόραμα» για την Ταινία «Πρόσκληση σε Φόνο»

- Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
- Προβολές: Πέμπτη 01/06 έως Τετάρτη 07/06 στις 23:00
- Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
- Πως λειτουργεί το GoldMall.gr


Νότια Αγγλία, 1934. Όταν ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί έξι φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο νησιώτικο κτήμα του, ανάμεσά του και έναν ατρόμητο, επίδοξο ντετέκτιβ, η Μιράντα Γκριν βρίσκει τη μυστηριώδη πρόσκληση πολύ δελεαστική για να την προσπεράσει.

«Πρόσκληση σε Φόνο»

Νότια Αγγλία, 1934. Οταν ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί έξι φαινομενικά τυχαίους αγνώστους στο νησιώτικο κτήμα του, ανάμεσά του και έναν ατρόμητο, επίδοξο ντετέκτιβ, η Μιράντα Γκριν βρίσκει τη μυστηριώδη πρόσκληση πολύ δελεαστική για να την προσπεράσει. Οταν ένας άλλος καλεσμένος εμφανίζεται νεκρός, η Μιράντα πρέπει να φτάσει στο βάθος της κακόβουλης πλοκής πίσω από τη συγκέντρωση για να αποδείξει τον εαυτό της και ίσως να σώσει τη ζωή της.

Γαλλία, 2023
Παραγωγή: Ζερόμ Ρέινερ-Καλφόν, Σεμπάστιαν Σέμον, Μπράιαν Βίλιμ, Ζιούς Ζαμάνι
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σίμεκ
Σενάριο: Μπράιαν Ο' Ντόνελ
Φωτογραφία: Μπράιαν Βίλιμ
Μοντάζ: Κρίστι Σίμεκ
Μουσική: Κρίστιαν Ντέιβις
Πρωταγωνιστούν: Μίσα Μπάρτον, Κρις Μπράουνινγκ, Μπιάνκα Α. Σάντος
Διάρκεια: 92 λεπτά
Διανομή: Spentzos Film

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Πιστό στο θερινό ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, το «Cine Πανόραμα» που συμπληρώνει φέτος 19 χρόνια, λειτουργεί με τα τελειότερα ψηφιακά μηχανήματα εικόνας και ήχου.

Ο θερινός κινηματογράφος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη «ξεκλειδώνει» και αυτό το καλοκαίρι την πύλη της φαντασίας και των παιδικών μας ονείρων και αναλαμβάνει και φέτος με τις προβολές του να σας ξεναγήσει στα πιο σημαντικά αριστουργήματα της 7ης Τέχνης!

Ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος βρίσκεται στην πανελλαδική πρωτοπορία, καθώς είναι από τους πρώτους της χώρας που έκαναν την μετάβαση από το απλό αναλογικό φιλμ στην ψηφιακή προβολή ταινιών. Μια σημαντική προσπάθεια που οι όλοι οι σινεφίλ αγκάλιασαν με θέρμη!

Τα βράδια του καλοκαιριού θα απολαύσετε εδώ μια παρέλαση αστεριών του ουρανού, αλλά και της τέχνης. Με βραβευμένες ταινίες πρώτης προβολής, με διάσημους ηθοποιούς, με μεγάλους σκηνοθέτες, με Όσκαρ και Χρυσούς Φοίνικες, που θα γεμίζουν τις καλοκαιρινές βραδιές σας με χιλιάδες συναρπαστικές σκηνές από τη μαγεία του κινηματογράφου!

Το «Cine Πανόραμα» διαθέτει 230 θέσεις, ειδική τέντα σε περίπτωση βροχής και parking.

1ο χλμ. οδού Πανοράματος-Θέρμης, Πανόραμα
2310 346720

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ