Online Εκπαίδευση

Από 29€: Προγράμματα Γυμναστικής σε Video | Fitlab by Eleni Petroulaki


Από 29€ για Προγράμματα Γυμναστικής σε Video, με τα δημοφιλή Πλάνα Ασκήσεων 20FF & 20RF, σχεδιασμένα για να έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα σε 20 ημέρες με μόλις 20' προπόνηση την ημέρα, από την εξειδικευμένη ομάδα του «Fitlab by Eleni Petroulaki»!

80,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-64%
Κερδίζεις
51,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
27

Από 29€: Προγράμματα Γυμναστικής σε Video | Fitlab by Eleni Petroulaki


Από 29€ για Προγράμματα Γυμναστικής σε Video, με τα δημοφιλή Πλάνα Ασκήσεων 20FF & 20RF, σχεδιασμένα για να έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα σε 20 ημέρες με μόλις 20' προπόνηση την ημέρα, από την εξειδικευμένη ομάδα του «Fitlab by Eleni Petroulaki»!

80,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
27 Αγορές
-64% Έκπτωση
Κερδίζεις 51,00€
  • 29€ από 80€ για το 20RF (20' Rehab Fitness) σε Video με 4 Μαθήματα - Πρόγραμμα Θεραπευτικής Άσκησης για βελτίωση της κινητικότητας και της λειτουργικότητας του σώματος
  • 39€ από 99€ για το 20FF Level Up (20' Fast Fitness) σε Video με 3 Μαθήματα - Πρόγραμμα Άσκησης για να ανέβεις επίπεδο φυσικής κατάστασης (για προχωρημένους)
  • 49€ από 135€ για το 20FF (20' Fast Fitness) σε Video με 5 Μαθήματα - Πρόγραμμα Άσκησης ειδικά σχεδιασμένο για άμεσα αποτελέσματα (για αρχάριους και μεσαίο επίπεδο)

* Για αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Πώς θα το αποκτήσω στην τιμή προσφοράς;
1. Εάν δεν είσαι ήδη μέλος του Goldmall.gr, μπορείς να κάνεις ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σου ΕΔΩ
2. Κάνε κλικ στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.
3. Αγόρασε τα κουπόνια σου με την κάρτα σου σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (από οποιαδήποτε τράπεζα).
4. Τα κουπόνια σου καταχωρούνται αυτόματα στο «Προφίλ» σου στο Goldmall.gr.
5. Στέλνεις e-mail στο info@elenipetroulaki.com, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού και θα σου αποσταλεί το πρόγραμμα γυμναστικής που επέλεξες.
* Εάν επιθυμείς να κάνεις τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking, ρίξε μία ματιά στους Τρόπους Αγοράς.


Το Fitlab by Eleni Petroulaki αποτελεί ένα σύγχρονο εργαστήριο Fitness και το πρώτο Κέντρο στην Ελλάδα που σου δίνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο άσκησης και διατροφής με εξατομικευμένη κατεύθυνση βάσει των δικών σου αναγκών. Η ομάδα της δημοφιλούς γυμνάστριας απαρτίζεται από εξειδικευμένους διατροφολόγους και καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ τα διατροφικά πλάνα έχουν ως βάση ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Ο λόγος για το διατροφικό σύστημα Combikcal, το οποίο εστιάζει στον κατάλληλο συνδυασμό τροφών και θερμίδων.

    20RF (20' Rehab Fitness)
    Το νέο πρόγραμμα άσκησης 20RF (20 min Rehab Fitness) είναι ειδικά σχεδιασμένο για κάθε άνθρωπο που θέλει να βελτιώσει την κινητικότητα και την λειτουργικότητα του σώματός του αλλά και να απαλλαγεί από καθημερινούς πόνους.
    Βασίζεται στην φιλοσοφία των 20λεπτων προγραμμάτων άσκησης όπως το 20FF και στις σύγχρονες προπονητικές επιλογές στα πλαίσια της οικονομίας χρόνου.
    Απευθύνεται σε όλους και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ζητάει μόνο 20 λεπτά από την καθημερινότητά σου. Σε 7 ημέρες θα νιώσεις την αλλαγή στο σώμα σου και στην υγεία σου!
    Το πρόγραμμα εκτελείται 3-5 φορές την εβδομάδα έτσι ώστε να έχουμε ιδανικά αποτελέσματα. Ο μόνος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε είναι ένα σκουπόξυλο, μία καρέκλα, ένα λάστιχο αντίστασης, μία πετσέτα και ένα στρώμα γυμναστικής.
    Ακολουθείστε τις οδηγίες και θα δείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δυναμώνει το σώμα σας αλλά πάνω από όλα δεν θα πονάτε
    - 1 πρόγραμμα των 20 λεπτών
    - 3 ή 6 μήνες απεριόριστης πρόσβασης
    Απευθύνεται σε άντρες γυναίκες και εφήβους που αντιμετωπίζουν:
    - Χρόνιες και μυοσκελετικές παθήσεις
    - Κύφωση – Σκολίωση – Λόρδωση
    - Αυτοάνοσα ή άλλες παθολογικές καταστάσεις
    - Οφέλη από την εφαρμογή του προγράμματος:
    - Πρόληψη και Αποκατάσταση από τραυματισμούς
    - Βελτίωση ευκινησίας–Ευλυγισίας - Ισορροπίας
    - Βελτίωση στάσης σώματος και φυσικής κατάστασης
    - Αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής
    - Ενίσχυση αυτοπεποίθησης – ψυχολογίας

    20FF (20' Fast Fitness)
    Το νέο πρόγραμμα άσκησης, 20FF (20 min Fast Fitness) είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, δηλαδή υψηλές απαιτήσεις και ελάχιστος ελεύθερος χρόνος.

    Με το πρόγραμμα 20FF γυμναζόμαστε ιδανικά με απόλυτη προσαρμογή στον σύγχρονο τρόπο ζωής έχοντας καλύτερες προσαρμογές από πολύωρες αναποτελεσματικές προπονήσεις που προκαλούν κόπωση και απώλεια πολύτιμου χρόνου για την καθημερινότητά μας. Σε έρευνα του 2020, αποδείχτηκε ότι 20΄ προπόνησης moderate high intensity interval training παράγουν καλύτερες προσαρμογές από μιας ώρας συνεχόμενης διάρκειας στο 70% της μέγιστης αερόβιας ικανότητας.

    Αγοράζοντας το βίντεο θα έχετε στη διάθεσή σας 3 διαφορετικά προγράμματα άσκησης για όλες τις μυϊκές ομάδες. Θα εκτελείτε το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή επιλέξετε εσείς, ακολουθώντας τις οδηγίες από το εγχειρίδιο του προγράμματος.

    Ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε είναι ένα ζευγάρι αλτήρες (ή δύο μπουκάλια νερό). Τα κιλά των αλτήρων εξαρτώνται από το επίπεδο του αθλούμενου. Θα χρειαστείτε επίσης ένα λάστιχο γυμναστικής και η αντίσταση αυτού εξαρτάται από το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

    - 3 προγράμματα των 20 λεπτών για όλες τις μυϊκές ομάδες
    - Απευθύνεται σε όλους (Αρχάριοι και Μεσαίο επίπεδο)
    - 3 ή 6 μήνες απεριόριστης πρόσβασης
    - Εξαιρετικά αποτελεσματικό
    - Ζητάει μόνο 20 λεπτά από την ημέρα σου
    - Σε 20 μέρες θα έχεις εντυπωσιακά, ορατά αποτελέσματα στο σώμα σου και στην υγεία σου
    - Γίνεται σε πραγματικό χρόνο
    - Περιλαμβάνει πλήρες εγχειρίδιο για την εκτέλεση του ασκησιολογίου

    20FF Level Up (20' Fast Fitness)
    Το επόμενο level είναι τώρα διαθέσιμο! Το 20FF Level Up βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία των 20λεπτων στοχευμένων προγραμμάτων και είναι η συνέχεια του προγράμματος 20FF.

    Απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν καλή φυσική κατάσταση και θέλουν το challenge! Εάν λοιπόν θέλετε άμεσα απώλεια λίπους και γράμμωση, το 20FF Level Up είναι για εσάς! Ιδανικά εάν είστε αρχάριοι ξεκινήστε με το πρώτο πρόγραμμα 20FF και μετά από 3 μήνες περνάτε στο επόμενο στάδιο με το πρόγραμμα 20FF LEVEL UP!

    Ο εξοπλισμός που θα χρειαστείτε είναι ένα ζευγάρι αλτήρες και ένα λάστιχο αντίστασης ανάλογα με το επίπεδο σας! Και βέβαια πάνω από όλα όρεξη και διάθεση να σας φροντίσετε! Are you ready? Just accept the challenge!

    - 2 προγράμματα των 20 λεπτών για όλες τις μυϊκές ομάδες
    - Απευθύνεται σε μέτριο έως προχωρημένο επίπεδο
    - 3 ή 6 μήνες απεριόριστης πρόσβασης
    - Εξαιρετικά αποτελεσματικό
    - Ζητάει μόνο 20 λεπτά από την ημέρα σου
    - Σε 20 μέρες θα έχεις εντυπωσιακά, ορατά αποτελέσματα
    - Γίνεται σε πραγματικό χρόνο
    - Περιλαμβάνει πλήρες εγχειρίδιο για την εκτέλεση του ασκησιολογίου

    • Ισχύει έως 30/06/2024.
    • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
    • Δυνατότητα αγοράς ενός κωδικού για προσωπική χρήση και απεριόριστων για διαφορετικά κάθε φορά άτομα.
    • Τρόπος ενεργοποίησης του πακέτου:
    • 1. Κάνε κλικ στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.
      2. Αγόρασε τα κουπόνια σου με την κάρτα σου σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (από οποιαδήποτε τράπεζα).
      3. Τα κουπόνια σου καταχωρούνται αυτόματα στο «Προφίλ» σου στο Goldmall.gr.
      4. Στέλνεις e-mail στο info@elenipetroulaki.com, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού και θα σου αποσταλεί το πρόγραμμα γυμναστικής που επέλεξες.

    Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία έμπειρη επαγγελματίας στον κλάδο του Wellness και μία πρωτοπόρος σε ό,τι καινούργιο φέρνει στην Ελλάδα σχετικά με την άσκηση, τη διατροφή, την ευεξία.

    Το Fitlab by Eleni Petroulaki αποτελεί ένα σύγχρονο εργαστήριο Fitness και το πρώτο Κέντρο στην Ελλάδα που σου δίνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο άσκησης και διατροφής με εξατομικευμένη κατεύθυνση βάσει των δικών σου αναγκών.

    Η ομάδα της δημοφιλούς γυμνάστριας απαρτίζεται από εξειδικευμένους διατροφολόγους και καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ τα διατροφικά πλάνα έχουν ως βάση ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Ο λόγος για το διατροφικό σύστημα Combikcal, το οποίο εστιάζει στον κατάλληλο συνδυασμό τροφών και θερμίδων.

    Το Fitlab by Eleni Petroulaki αναλαμβάνει γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά, αφού μπορεί να υποστηρίξει κάθε διαφορετική περίπτωση και απαιτήσεις με τους εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες του. Το κοινό του είναι τα αποφασισμένα άτομα, που θέλουν να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

    Στόχος του Fitlab by Eleni Petroulaki είναι η υγεία κι η ευεξία, χωρίς στέρηση γεύσης, βιταμινών ή άλλων πολύτιμων θρεπτικών συστατικών. Γι’ αυτό άλλωστε θα δεις μαζί με το σώμα σου, να αλλάζουν η επιδερμίδα, τα νύχια, τα μαλλιά και κυρίως η διάθεσή σου!

    https://elenipetroulaki.com/fitlab/

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!