Online Εκπαίδευση

Από 19€: Προγράμματα Διατροφής | Fitlab by Eleni Petroulaki


Από 19€ για Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής για εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σου, με το διατροφικό σύστημα Combikcal που εστιάζει στον κατάλληλο συνδυασμό τροφών και θερμίδων, από την εξειδικευμένη ομάδα Διατροφολόγων του «Fitlab by Eleni Petroulaki»!

60,00€
19,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-68%
Κερδίζεις
41,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
53

Από 19€: Προγράμματα Διατροφής | Fitlab by Eleni Petroulaki


Από 19€ για Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής για εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σου, με το διατροφικό σύστημα Combikcal που εστιάζει στον κατάλληλο συνδυασμό τροφών και θερμίδων, από την εξειδικευμένη ομάδα Διατροφολόγων του «Fitlab by Eleni Petroulaki»!

60,00€
19,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
53 Αγορές
-68% Έκπτωση
Κερδίζεις 41,00€
  • 19€ από 60€ για το 3 Days Detox - Ειδικό Πρόγραμμα Διατροφής για Αποτοξίνωση
  • 29€ από 80€ για το 7 Days Diet Plan - Διατροφικό Πλάνο για εξασφαλισμένη απώλεια 2-6 κιλών
  • 39€ από 100€ για το 2 Weeks Belly Fat Loss - Εξειδικευμένο Πρόγραμμα για απώλεια κοιλιακού-σπλαχνικού λίπους
  • 49€ από 130€ για τον 3 Weeks Anticellulite - Πλάνο Διατροφής για θεαματική μείωση κυτταρίτιδας και λίπους

* Για αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Πώς θα το αποκτήσω στην τιμή προσφοράς;
1. Εάν δεν είσαι ήδη μέλος του Goldmall.gr, μπορείς να κάνεις ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σου ΕΔΩ
2. Κάνε κλικ στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.
3. Αγόρασε τα κουπόνια σου με την κάρτα σου σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (από οποιαδήποτε τράπεζα).
4. Τα κουπόνια σου καταχωρούνται αυτόματα στο «Προφίλ» σου στο Goldmall.gr.
5. Στέλνεις e-mail στο info@elenipetroulaki.com, αναφέροντας βάρος, ύψος, ηλικία, κωδικό κουπονιού και θα σου αποσταλεί το εξατομικευμένο πρόγραμμα.
* Εάν επιθυμείς να κάνεις τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking, ρίξε μία ματιά στους Τρόπους Αγοράς.


Το Fitlab by Eleni Petroulaki αποτελεί ένα σύγχρονο εργαστήριο Fitness και το πρώτο Κέντρο στην Ελλάδα που σου δίνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο άσκησης και διατροφής με εξατομικευμένη κατεύθυνση βάσει των δικών σου αναγκών. Η ομάδα της δημοφιλούς γυμνάστριας απαρτίζεται από εξειδικευμένους διατροφολόγους και καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ τα διατροφικά πλάνα έχουν ως βάση ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Ο λόγος για το διατροφικό σύστημα Combikcal, το οποίο εστιάζει στον κατάλληλο συνδυασμό τροφών και θερμίδων.

Διατροφικό σύστημα Combikcal
Η διατροφή είναι προσωπική υπόθεση κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η Ελένη Πετρουλάκη και οι εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι της ομάδας της, διαμορφώνουν το δικό σας εβδομαδιαίο πλάνο διατροφής, λαμβάνοντας υπόψη το ιατρικό ιστορικό, τις διατροφικές προτιμήσεις, τη φυσική κατάσταση, τον ελεύθερο χρόνο, την κοινωνική ζωή δηλαδή το lifestyle που ακολουθείτε και τις δικές σας καθημερινές ανάγκες. 

Η ιδιαιτερότητά του Combikcal έγκειται στο ότι εστιάζει στον κατάλληλο συνδυασμό τροφών και θερμίδων. Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δε θα στερηθείς απολύτως τίποτα. Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων σωματομετρήσεων, ώστε να εξεταστούν οι πραγματικές ανάγκες του σώματός σου. Το ειδικό σύστημα διατροφής combikcal γίνεται αποκλειστικά από το Fitlab, ενώ σε αναλαμβάνει ο κατάλληλος για σένα διατροφολόγος. Τα αποτελέσματα είναι η ενεργοποίηση μεταβολισμού, η κινητοποίηση λιποαποθηκών, η αποτοξίνωση, η αποσυμφόρηση, ενώ εάν συνδυαστεί και με εξατομίκευση ασκησιολογίου, θα σου χαρίσει μυϊκή δύναμη στα σημεία που τη χρειάζεσαι, καθώς και σύσφιξη και αντοχή.

    2+1 Days Detox - Ειδικό πρόγραμμα διατροφής για αποτοξίνωση
    Δες σε μόλις 3 ημέρες το σώμα, την επιδερμίδα, την ενέργεια και τη διάθεσή σου να αλλάζουν εντυπωσιακά! 

    Η αποτοξίνωση αποτελεί μία φυσική διαδικασία του οργανισμού, για την αποβολή των τοξινών, η οποία ξεκινάει από το συκώτι. Ο επιβαρυμένος όμως σύγχρονος τρόπος ζωής δε βοηθάει τη συγκεκριμένη διαδικασία, με αποτέλεσμα να παρατηρούμε έντονη κατακράτηση υγρών, θαμπή επιδερμίδα, χαμηλά επίπεδα ενέργειας, κόπωση και συχνά, φούσκωμα. Ο δρόμος προς την αποτοξίνωση είναι ένας… η υγιεινή κι ισορροπημένη διατροφή! Αφαιρούμε από τη διατροφή μας τα τρόφιμα που παρεμβαίνουν στην αποτοξίνωση (ζάχαρη, trans, κορεσμένα λιπαρά οξέα), παρατηρούμε τις τροφικές ευαισθησίες (που συχνά παρεμποδίζουν την απώλεια βάρους κι επιδεινώνουν την τοξικότητα), ενισχύουμε το πλάνο μας με τις κατάλληλες αποτοξινωτικές τροφές.

    Η αποτοξίνωση θα ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειάς σου, αφού διευκολύνει τις διόδους απελευθέρωσης ενέργειας, ευεξίας και δύναμης. Θα συμβάλλει στην καλή λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών, που οδηγούν στην καύση λίπους και θα ενισχύσει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα, αφού τα φιλικά βακτήρια θα μπορούν τώρα να δράσουν αμυντικά και να επιτεθούν σε κάθε βλαβερό, εξωτερικό παράγοντα. Last but not least, το συγκεκριμένο διατροφικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης θα σου χαρίσει μία λαμπερή, αναζωογονημένη επιδερμίδα. Μέσω της διαδικασίας αποτοξίνωσης ενισχύεται η αποβολή των τοξινών και βαρέων μετάλλων που προσλαμβάνουμε από τα τρόφιμα. Έτσι ευνοείται η ομορφιά και η πολυπόθητη αντιγήρανση.

    7 Days Diet Plan - Εγγυημένη απώλεια βάρους με ασφάλεια
    Με το 7 days diet plan εξασφάλισε απώλεια 2-6 κιλά (ανάλογα το φύλο, την ηλικία και το βάρος σου)!

    Σχεδιασμένη από πτυχιούχους διατροφολόγους με φαγητό βασισμένο στην ελληνική κουζίνα με πλήρη απαραίτητα θρεπτικά συστατικά το οποίο υπόσχεται μέγιστη απώλεια, ευεξία & ενίσχυση ανοσοποιητικού! Ένα διατροφικό πλάνο που θα σε βοηθήσει αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους και στην ταυτόχρονη μείωση πόντων από την κοιλιά και τους γλουτούς, μέσα σε μία εβδομάδα!

    Όχι, δεν πρόκειται για μία δίαιτα express, αλλά για ένα πρόγραμμα διατροφής που θα μειώσει το λίπος! Το 7 Days Diet Plan συνίσταται για όσους θέλουν να χάσουν κάποια περιττά κιλά, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές και για όσους έχουν αποφασίσει πως μετά από αυτό θα συνεχίσουν να ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή ανεξαρτήτως εποχής του χρόνου. Γιατί να θυμάστε πως η ισορροπία και η υγεία είναι… all season!

    2 Weeks Belly Fat Loss - Εξειδικευμένο Πρόγραμμα για απώλεια κοιλιακού-σπλαχνικού λίπους
    Θα δεις την κοιλιά σου να ξεφουσκώνει, θα αισθανθείς ότι ξεπρήζεσαι, θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την κατακράτηση υγρών και τον τυμπανισμό, θα χάσεις πόντους και κιλά (από 4- 8 κιλά, ανάλογα με την ηλικία, τη φυσική κατάσταση και το βάρος) και τελικά, θα δεις τη διάθεσή σου να ανεβαίνει σημαντικά!

    Αναρωτιέσαι πως θα ξεφορτωθείς το κοιλιακό-σπλαχνικό λίπος; Το Fitlab by Eleni Petroulaki κι η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του, συστήνουν ένα πρόγραμμα δύο εβδομάδων για σημαντική και ορατή μείωση του λίπους στην ομολογουμένως “δύσκολη” περιοχή της κοιλιάς.

    Σε ποιους απευθύνεται:
    - Στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως είναι η αυξημένη κατακράτηση υγρών και το φούσκωμα στην κοιλιά.
    - Στους άνδρες που έχουν συσσωρεύσει λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.
    - Σε όσους κάνουν καθιστική ζωή.
    - Στα άτομα που μετά την καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας έχουν αποκτήσει κάποια επιπλέον κιλά στην περιοχή της κοιλιάς κι επιθυμούν να τα ξεφορτωθούν.

    3 Weeks Anticellulite Nutrition Plan - Πλάνο διατροφής για θεαματική μείωση κυτταρίτιδας και λίπους

    Δες άμεσα αποτελέσματα με τη διατροφή 3 Weeks Anticellulite Nutrition Plan! 3 εβδομάδες αρκούν για θεαματική μείωση κυτταρίτιδας και λίπους με εξατομικευμένη διατροφή που βασίζεται στις ανάγκες του σώματός σου αλλά στους στόχους που έχεις θέσει.

    • Ισχύει έως 30/06/2024.
    • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
    • Δυνατότητα αγοράς ενός κωδικού για προσωπική χρήση και απεριόριστων για διαφορετικά κάθε φορά άτομα.
    • Τρόπος ενεργοποίησης του πακέτου:
    • 1. Κάνε κλικ στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει.
      2. Αγόρασε τα κουπόνια σου με την κάρτα σου σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (από οποιαδήποτε τράπεζα).
      3. Τα κουπόνια σου καταχωρούνται αυτόματα στο «Προφίλ» σου στο Goldmall.gr.
      4. Στέλνεις e-mail στο info@elenipetroulaki.com, αναφέροντας βάρος, ύψος, ηλικία, κωδικό κουπονιού και θα σου αποσταλεί το εξατομικευμένο πρόγραμμα.

    Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία έμπειρη επαγγελματίας στον κλάδο του Wellness και μία πρωτοπόρος σε ό,τι καινούργιο φέρνει στην Ελλάδα σχετικά με την άσκηση, τη διατροφή, την ευεξία.

    Το Fitlab by Eleni Petroulaki αποτελεί ένα σύγχρονο εργαστήριο Fitness και το πρώτο Κέντρο στην Ελλάδα που σου δίνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο άσκησης και διατροφής με εξατομικευμένη κατεύθυνση βάσει των δικών σου αναγκών.

    Η ομάδα της δημοφιλούς γυμνάστριας απαρτίζεται από εξειδικευμένους διατροφολόγους και καθηγητές φυσικής αγωγής, ενώ τα διατροφικά πλάνα έχουν ως βάση ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Ο λόγος για το διατροφικό σύστημα Combikcal, το οποίο εστιάζει στον κατάλληλο συνδυασμό τροφών και θερμίδων.

    Το Fitlab by Eleni Petroulaki αναλαμβάνει γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά, αφού μπορεί να υποστηρίξει κάθε διαφορετική περίπτωση και απαιτήσεις με τους εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες του. Το κοινό του είναι τα αποφασισμένα άτομα, που θέλουν να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται και να ακολουθήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

    Στόχος του Fitlab by Eleni Petroulaki είναι η υγεία κι η ευεξία, χωρίς στέρηση γεύσης, βιταμινών ή άλλων πολύτιμων θρεπτικών συστατικών. Γι’ αυτό άλλωστε θα δεις μαζί με το σώμα σου, να αλλάζουν η επιδερμίδα, τα νύχια, τα μαλλιά και κυρίως η διάθεσή σου!

    https://elenipetroulaki.com/fitlab/

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!