Σώμα | Αδυνάτισμα

Από 69,90€: Πρόγραμμα Διατροφής σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπείες

Από 69,90€ για το απόλυτο Πακέτο Αδυνατίσματος, με εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής 2 ή 4 Εβδομάδων από έμπειρη Διατροφολόγο, σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπείες, για Απώλεια Λίπους & Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο εξειδικευμένο Κέντρο Διατροφής & Αδυνατίσματος «NutriWellness», στην Ερμού!

180,00€
69,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-61%
Κερδίζεις
110,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
29

Από 69,90€: Πρόγραμμα Διατροφής σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπείες

Από 69,90€ για το απόλυτο Πακέτο Αδυνατίσματος, με εξατομικευμένο Πρόγραμμα Διατροφής 2 ή 4 Εβδομάδων από έμπειρη Διατροφολόγο, σε συνδυασμό με Πρεσσοθεραπείες, για Απώλεια Λίπους & Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο εξειδικευμένο Κέντρο Διατροφής & Αδυνατίσματος «NutriWellness», στην Ερμού!

180,00€
69,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
29 Αγορές
-61% Έκπτωση
Κερδίζεις 110,10€
  • 69,90€ από 180€ για 2 Εβδομαδιαία Προγράμματα Διατροφής 2 Εβδομάδων και 4 Πρεσσοθεραπείες (30'/συνεδρία)
  • 99,90€ από 320€ για 2 Δεκατετραήμερα Προγράμματα Διατροφής 4 Εβδομάδων και 8 Πρεσσοθεραπείες (30'/συνεδρία)

* Σε κάθε πακέτο πραγματοποιείται επιπλέον: ανάλυση σύστασης σώματος και λιπομέτρηση
* Η πρεσσοθεραπεία πραγματοποιείται σε όλο το σώμα.

Πακέτο 2 Εβδομάδων 
Περιλαμβάνει 4 επισκέψεις στο διαιτολογικό γραφείο ώστε να πραγματοποιηθούν οι 4 πρεσσοθεραπείες. Στην πρώτη και την τελευταία επίσκεψη πραγματοποιείται και ανάλυση σύστασης σώματος και λιπομέτρηση. Τα δύο εβδομαδιαία προγράμματα δίνονται κατά την πρώτη επίσκεψη.

Πακέτο 4 Εβδομάδων
Περιλαμβάνει 8 επισκέψεις στο διαιτολογικό γραφείο ώστε να πραγματοποιηθούν οι 8 πρεσσοθεραπείες. Στην πρώτη και την τελευταία επίσκεψη πραγματοποιείται και ανάλυση σύστασης σώματος και λιπομέτρηση. Τα δύο 14ήμερα προγράμματα δίνονται κατά την πρώτη επίσκεψη.

Πρεσσοθεραπεία
Η πρεσσοθεραπεία είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία λεμφικού μασάζ, αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, σε συνδυασμό με θερμοθεραπεία. Κάνει λεμφικό μασάζ και «πιέζοντας» τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και τη χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη. Ενδείκνυται επίσης για χρόνιες φλεγμονές, λεμφοίδημα, κατακράτηση υγρών και πρηξίματα. Παράλληλα, μειώνει το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», βελτιώνοντας την υφή του δέρματος, ενώ προκαλεί αίσθημα ευεξίας. Με την πρεσσοθεραπεία σώματος, περιττά υγρά και τοξίνες αποβάλλονται μέσω της φυσικής οδού.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας της, με τη βοήθεια μιας αντλίας, στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικροϋπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται.

Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Τα ζητούμενα αποτελέσματα που δείχνει η ανάλυση είναι τα εξής:
- Λίπος %, kg
- Μυϊκή μάζα
- Συνολικό νερό σώματος
- Εξωκυττάριο και Ενδοκυττάριο υγρό
- Οστική μάζα
- Σπλαχνικό λίπος
- Βασικός μεταβολικός ρυθμός
- Μεταβολική ηλικία
- Κατανομή σωματικού λίπους
- Ισορροπία μυϊκής μάζας
- Επίδοση μυών κάτω άκρων
- Τμηματική ανάλυση

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

nutriwellness-kritikes.jpg


  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 24/07/2024. 
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού είτε εκτυπωμένο είτε στο κινητό σας σε ηλεκτρονική μορφή.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στο τηλέφωνο 2313 089389 για προγραμματισμό ραντεβού.
  • Για ακύρωση ραντεβού θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι μετά από πολλές προσπάθειες αυστηρών διατροφικών προγραμμάτων, μην απελπίζεστε, δεν είστε μόνοι!

Στο πρόσφατα ανακαινισμένο διατροφολογικό γραφείο NutriWellness θα αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε απέναντι στον όρο «δίαιτα», γιατί «δίαιτα» σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα είναι ο τρόπος ζωής ως προς την διατροφή και την διαβίωση.

Η σωστή διατροφή είναι φιλοσοφία και δεν έχει ημερομηνία λήξης. Χωρίς υπερβολές και στερήσεις, θα βρείτε τον τρόπο να φροντίσετε το εαυτό σας. Ουσιαστικά εκπαιδεύεστε, μαθαίνετε πως να τρέφεστε σωστά, γιατί αγαπάτε τον εαυτό σας. Θα δημιουργήσετε μία πολύχρωμη και νόστιμη διατροφή, πλούσιας θρεπτικής αξίας, η οποία θα προσφέρει στον οργανισμό σας ευεξία, πνευματική διαύγεια και αίσθημα πληρότητας.

Άλλωστε, η επιλογή του τρόπου διατροφής καθορίζει και την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου, «Είμαστε αυτό που τρώμε».

Σε αυτήν την προσπάθεια αλλαγής της συμπεριφοράς ως προς τις διατροφικές σας συνήθειες, ο καλύτερος σύμμαχός σας είναι ο διατροφολόγος. Στέκεται δίπλα σας, όχι επικριτικά, αλλά συμβουλευτικά, υποστηρικτικά, με επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματισμό!

Στο διατροφολογικό γραφείο θα συναντήσετε επίσης τις εξής υπηρεσίες:

⦁ Συμβουλευτική διατροφή για παιδιά και εφήβους
⦁ Ορμονικές διαταραχές
⦁ Εγκυμοσύνη & Θηλασμός
⦁ Καρκίνος & διατροφή
⦁ Γαστρεντερολογικά προβλήματα
⦁ Καρδιαγγειακές παθήσεις
⦁ Διατροφικές διαταραχές
⦁ Διατροφή & άσκηση
⦁ Mεθοδολογία
⦁ Εξετάσεις αίματος

Ερμού 18Α, Κέντρο
https://nutriwellness.gr/
2313 089389

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 84 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€