Σώμα | Αδυνάτισμα

Από 13,90€: Πρόγραμμα Διατροφής 2 Εβδομάδων ή 1 Μήνα | Εύοσμος

Από 13,90€ για Πρόγραμμα Διατροφής 2 Εβδομάδων ή 1 Μήνα από Διατροφολόγο, με Επισκέψεις ή Online Συνεδρίες, Εξατομικευμένο Διατροφολόγιο & Αναλύσεις Σύστασης Σώματος, στο Σύγχρονο Διαιτολογικό-Διατροφολογικό Γραφείο «Olive Diet Center» της Δήμητρας Γυμνοπούλου, στον Εύοσμο!

50,00€
13,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-72%
Κερδίζεις
36,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
64

Από 13,90€: Πρόγραμμα Διατροφής 2 Εβδομάδων ή 1 Μήνα | Εύοσμος

Από 13,90€ για Πρόγραμμα Διατροφής 2 Εβδομάδων ή 1 Μήνα από Διατροφολόγο, με Επισκέψεις ή Online Συνεδρίες, Εξατομικευμένο Διατροφολόγιο & Αναλύσεις Σύστασης Σώματος, στο Σύγχρονο Διαιτολογικό-Διατροφολογικό Γραφείο «Olive Diet Center» της Δήμητρας Γυμνοπούλου, στον Εύοσμο!

50,00€
13,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
64 Αγορές
-72% Έκπτωση
Κερδίζεις 36,10€
  • 13,90€ από 50€ για Πρόγραμμα Διατροφής 2 Εβδομάδων από Διατροφολόγο, με 1 Επίσκεψη ή 1 Online Συνεδρία, 2 Εξατομικευμένα Διατροφολόγια & 1 Ανάλυση Σύστασης Σώματος
  • 19,90€ από 100€ για Πρόγραμμα Διατροφής 1 Μήνα από Διατροφολόγο, με 2 Επισκέψεις ή Online Συνεδρίες, 4 Εξατομικευμένα Διατροφολόγια & 2 Αναλύσεις Σύστασης Σώματος

* Στις online συνεδρίες δεν ισχύουν οι αναλύσεις σύστασης σώματος, καθώς πραγματοποιούνται μόνο διά ζώσης.

Λιπομέτρηση - Ανάλυση Σύστασης Σώματος
Με το αξιόπιστο μηχάνημα της Inbody πραγματοποιείται λιπομέτρηση για να αξιολογηθεί το ποσοστό του συνολικού σωματικού λίπους στο σώμα και όχι μόνο. Η μέτρηση Inbody, δεν εξετάζει μόνο την λιπώδη μάζα, αλλά επίσης καταδεικνύει την κατανομή της μυϊκής μάζας καθώς και τη σύσταση του σώματος σε συνολικά σωματικά υγρά, πρωτεΐνη και ανόργανα στοιχεία. Επιπλέον, θα υπάρχει και εικόνα του λεγόμενου σπλαχνικού λίπους (ιδιαίτερα σημαντικό για την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς, του ήπατος, κ.α.) σε μια κλίμακα που παρέχεται από τον κατασκευαστή, κρίνοντας αν βρίσκεται σε υγιή πλαίσια το άτομο. Αποτελεί μια εύκολη διαδικασία χωρίς να απαιτείται κάποια καταπόνηση του ατόμου και πραγματοποιείται μέσα σε ελάχιστα λεπτά στον χώρο του διαιτολογικού γραφείου. Τα αποτελέσματα εκτυπώνονται και δίνονται στον διαιτώμενο με την ερμηνεία και επεξήγηση του διαιτολόγου. Έτσι, υπάρχει σαφής εικόνα της σωματικής σύστασης συνολικά και όχι μια αυθαίρετη ένδειξη στη ζυγαριά, ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση της υγείας του ατόμου.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

olive-diet-center-kritikes.jpg
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 22/06/2024. 
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Ισχύει για απώλεια ή αύξηση βάρους.
  • Η προσφορά ισχύει και για ραντεβού εξ αποστάσεως, μέσω online προγραμμάτων όπως Skype, Messenger & Viber (για περισσότερες πληροφορίες απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία).
  • Στις online συνεδρίες δεν ισχύουν οι αναλύσεις σύστασης σώματος, καθώς πραγματοποιούνται μόνο διά ζώσης.
  • Αγορά έως 1 κουπονιού για προσωπική χρήση και απεριόριστων για διαφορετικά κάθε φορά άτομα της επιλογής σας.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού είτε εκτυπωμένο είτε στο κινητό σας σε ηλεκτρονική μορφή. Σε περίπτωση online εξ αποστάσεως ραντεβού, αναφέρετε τον κωδικό κουπονιού πριν την έναρξη της συνεδρίας σας.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στο τηλέφωνο 231 431 3123 για προγραμματισμό ραντεβού.
  • Για ακύρωση ραντεβού θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

Το Olive Diet Center είναι ένας σύγχρονος χώρος στην περιοχή του Ευόσμου, υπό τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Δήμητρα Γυμνοπούλου, η οποία κατέχει Δίπλωμα Msc «Κλινική Διατροφή & Διαιτολογία».

Η φιλοσοφία του Olive Diet Center εστιάζει στον πολυδιάστατο ρόλο της διατροφής για τον άνθρωπο. Αναδεικνύει την αξία της υγείας ως όλον, η οποία θα αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι, έχοντας ως συνοδοιπόρο το Olive Diet Center. Αρχή αποτελεί πάντα ο σεβασμός στον άνθρωπο και την επιστήμη, ενώ βασική μέθοδο αποτελούν οι εξατομικευμένες λύσεις για τις εκάστοτε ανάγκες. Θέτοντας τους στόχους, θα προχωρήσεις βήμα-βήμα, απέχοντας από εφήμερες και επίπονες τακτικές που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του ατόμου.

Με λίγα λόγια, το Olive Diet Center είναι εδώ για να σε πιάσει από το χέρι και μαζί να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Προορισμός είναι πάντα η αγάπη και η φροντίδα της υγείας σου και όχι ένα νούμερο στη ζυγαριά.

Εδώ θα σου παρέχουν διατροφική υποστήριξη σε κάθε στάδιο της ζωής σου. Από την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό, τα διάφορα στάδια της παιδικής ηλικίας μέχρι και την ενήλικη ζωή, η υγιεινή διατροφή είναι απόλυτα συνυφασμένη με την έκβαση της συνολικής υγείας του ατόμου. Μην διστάσεις να απευθυνθείς στο Olive Diet Center σε όποια ηλικιακή φάση και εάν βρίσκεσαι. Ποτέ δεν είναι αργά για τα οφέλη της σωστής διατροφής.

Επιπλέον, χάρη στην πιστοποίηση με Δίπλωμα Msc «Κλινική Διατροφή & Διαιτολογία», εδώ υποστηρίζονται, δρώντας προληπτικά και πολλές φορές θεραπευτικά, καταστάσεις που χρήζουν ειδικής διατροφικής φροντίδας όπως: Παχυσαρκία, Σακχαρώδης διαβήτης, Υπέρταση, Δυσλιπιδαιμίες, Καρδιαγγειακές παθήσεις, Νεφρολογικές παθήσεις, Ενδοκρινολογικές διαταραχές, Γαστρεντερολογικές διαταραχές, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Κοιλιοκάκη, Διατροφικές διαταραχές (ανορεξία, βουλιμία), Διατροφική φροντίδα παιδιών, εφήβων και αθλητών.

Τέλος, έχοντας συνεχή ενημέρωση γύρω από τα πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα αναφορικά με την χορτοφαγία, παρέχονται ισορροπημένα προγράμματα διατροφής, καλύπτοντας τις θρεπτικές και θερμιδικές ανάγκες των ατόμων. Μάλιστα, μέσω της πιστοποίησης γύρω από τη Vegan κουζίνα, διάρκειας 120 ωρών, παρέχεται στους ενδιαφερόμενους πληθώρα διατροφικών επιλογών. Έτσι, όσοι θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση ζωικών προϊόντων ή να εκπαιδευτούν στην χορτοφαγία, έχουν πλήρη καθοδήγηση με παροχή κατάλληλου υλικού και ποικιλία προτάσεων-συνταγών.

Καραολή και Δημητρίου 149, Εύοσμος
https://olivediet.gr/
2314 313123

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 78 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€