Delivery ή Take Away!

Από 3,90€ για 4 ή 8 Ατομικά (200gr το καθένα) ή 1 Οικογενειακό Προφιτερόλ (1 κιλό), με επιλογή γεύσης από Κλασική, Bueno, Μπισκότο και Φράουλα, στο Κατάστημα «Kiridis Bakery», στον Εύοσμο!

Χειροποίητες δημιουργίες, αγνά υλικά και πλούσια γεύση, με 24 χρόνια παράδοσης!

6,00€
3,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-35%
Κερδίζεις
2,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
97

Delivery ή Take Away!

Από 3,90€ για 4 ή 8 Ατομικά (200gr το καθένα) ή 1 Οικογενειακό Προφιτερόλ (1 κιλό), με επιλογή γεύσης από Κλασική, Bueno, Μπισκότο και Φράουλα, στο Κατάστημα «Kiridis Bakery», στον Εύοσμο!

Χειροποίητες δημιουργίες, αγνά υλικά και πλούσια γεύση, με 24 χρόνια παράδοσης!

6,00€
3,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
97 Αγορές
-35% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,10€
 • 3,90€ από 6€ για 4 Ατομικά Προφιτερόλ (200gr το καθένα) με Σοκολάτα, με Delivery ή Take Away!
 • 6,90€ από 12€ για 8 Ατομικά Προφιτερόλ (200gr το καθένα) με Σοκολάτα, με Delivery ή Take Away!
 • 5,90€ από 10€ για 1 Οικογενειακό Προφιτερόλ (1 κιλό) με Σοκολάτα, με Delivery ή Take Away!
 • 4,90€ από 8€ για 4 Ατομικά Προφιτερόλ (200gr το καθένα) με επιλογή από Bueno, Μπισκότο και Φράουλα, με Delivery ή Take Away!
 • 8,90€ από 16€ για 8 Ατομικά Προφιτερόλ (200gr το καθένα) με επιλογή από Bueno, Μπισκότο και Φράουλα, με Delivery ή Take Away!
 • 7,90€ από 12€ για 1 Οικογενειακό Προφιτερόλ (1 κιλό) με επιλογή από Bueno, Μπισκότο και Φράουλα, με Delivery ή Take Away!

* Υπάρχει η δυνατότητα Delivery (ελάχιστη παραγγελία 3,90€), αναφέροντας τον κωδικό Goldmall του κουπονιού σας κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία στο 2310 759203. Για οποιαδήποτε extra παραγγελία από το κατάστημα που δεν συμπεριλαμβάνεται στις προσφορές (π.χ. ψωμί, καφές, κ.α.), το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στον διανομέα (σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του καταστήματος).
* Περιοχές Delivery: Εύοσμος, Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Μενεμένη, Κορδελιό, Αμπελόκηποι, Νέα Πολιτεία.
* Η Take Away παραλαβή ισχύει για το κατάστημα «Kiridis Bakery» (Αριστοτέλους 54, Εύοσμος). Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία πριν την έλευση στο κατάστημα για την προετοιμασία της παραγγελίας σας.

 • Ισχύει έως 12/12/2021.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 06:00 – 21:00 | Σάββατο 06:00 – 18:00 | Κυριακή 08:00 – 14:00
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Υπάρχει η δυνατότητα Delivery (ελάχιστη παραγγελία 3,90€), αναφέροντας τον κωδικό Goldmall του κουπονιού σας κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία στο 2310 759203. Για οποιαδήποτε extra παραγγελία από το κατάστημα που δεν συμπεριλαμβάνεται στις προσφορές (π.χ. ψωμί, καφές, κ.α.), το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στον διανομέα (σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του καταστήματος).
 • Περιοχές Delivery: Εύοσμος, Σταυρούπολη, Ηλιούπολη, Μενεμένη, Κορδελιό, Αμπελόκηποι, Νέα Πολιτεία.
 • Η Take Away παραλαβή ισχύει για το κατάστημα «Kiridis Bakery» (Αριστοτέλους 54, Εύοσμος). Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία πριν την έλευση στο κατάστημα για την προετοιμασία της παραγγελίας σας.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή σε εκτυπωμένη μορφή κατά την παραλαβή του προϊόντος στο κατάστημα ή στον διανομέα.

H εταιρεία «Κυρίδης» ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη από τον Κυρίδη Δημήτριο και δημιουργεί μέχρι και σήμερα αρτοπαρασκευάσματα υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερα και αγνά υλικά!

Γρήγορα καθιερώθηκε στον απαιτητικό χώρο, δίνοντας στους πελάτες της καθημερινά ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.

Η τεράστια εμπειρία, η εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη παροχή ποιοτικών προϊόντων, η σοβαρότητα, η συνέπεια αλλά και η άψογη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό του είναι οι λόγοι της μεγάλης καταξίωσης αυτά τα 24 χρόνια.

Απόλαυσε χειροποίητες δημιουργίες άρτου και ζαχαροπλαστικής που σου δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε 10άδες διαφορετικές γεύσεις φτιαγμένες πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίησή σου!

Θα το βρείτε στο ανακαινισμένο κατάστημά του, στον Εύοσμο!

Αριστοτέλους 54, Εύοσμος
http://kyridis.blogspot.com/
2310 759203

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
1kg Χειροποίητα Μελομακάρονα, με δυνατότητα Επικάλυψης από Σοκολάτα, σε Καμάρα & Άνω Πόλη!
Έκπτωση -19% Ζαχαροπλαστεία «Πασχάλης» | Καμάρα & Άνω Πόλη

1kg Χειροποίητα Μελομακάρονα, με δυνατότητα Επικάλυψης από Σοκολάτα, σε Καμάρα & Άνω Πόλη!

Αγορές: 21 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 11,00€
8,90€
Θεσσαλονίκη
1kg Χειροποίητοι Κουραμπιέδες, για Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις, σε Καμάρα & Άνω Πόλη!
Έκπτωση -18% Ζαχαροπλαστεία «Πασχάλης» | Καμάρα & Άνω Πόλη

1kg Χειροποίητοι Κουραμπιέδες, για Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Γεύσεις, σε Καμάρα & Άνω Πόλη!

Αγορές: 20 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 12,00€
9,90€