Ανδρολογικό

49,90€ από 69,90€: Εξειδικευμένη Εξέταση γιατί η Πρόληψη είναι το Παν!


1 Πλήρης Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών Ανδρών που περιλαμβάνει Αιματολογική Εξέταση των δεικτών AFP, CEA, CA 19-9, PSA και F-PSA (για καλύτερη εκτίμηση), με Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίου Ιατρικού Κέντρου, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

69,90€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
20,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
22

49,90€ από 69,90€: Εξειδικευμένη Εξέταση γιατί η Πρόληψη είναι το Παν!


1 Πλήρης Έλεγχος Καρκινικών Δεικτών Ανδρών που περιλαμβάνει Αιματολογική Εξέταση των δεικτών AFP, CEA, CA 19-9, PSA και F-PSA (για καλύτερη εκτίμηση), με Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίου Ιατρικού Κέντρου, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης!

69,90€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
22 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 20,00€
  • 49,90€ από 69,90€ για 1 Πλήρη Έλεγχο Καρκινικών Δεικτών Ανδρών που περιλαμβάνει:

- Αιματολογική Εξέταση των δεικτών AFP, CEA, CA 19-9, PSA, F-PSA (Free PSA)
- Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Ιατρό

* Για περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε δείκτη πατήστε στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς»

Περιοχή Ιατρικού Κέντρου για την εξέταση: Κέντρο

Πως γίνεται η εξέταση:
1. Πάτησε το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ».
2. Διάλεξε την επιλογή που σε ενδιαφέρει.
3. Επίλεξε έναν από τους 5 τρόπους πληρωμής.
4. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά σου, κάλεσε μας στο 2310 230 060 (Δε-Πα 10.00 έως 18.00) ώστε να μάθεις πώς θα κλείσεις το ραντεβού σου για την εξέταση.
5. Κατά την επίσκεψή σου στο Ιατρικό Κέντρο για την εξέταση, δείξε τον Κωδικό Κουπονιού σου σε κινητό ή εκτυπωμένο.

Όλες μαζί οι μορφές καρκίνου αποτελούν, παγκοσμίως τη δεύτερη αιτία θανάτου μετά από τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται και σε πολλές αναπτυγμένες χώρες αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου. Με την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης και της βιοτεχνολογίας τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί σημαντικά η διάγνωση, η πρόγνωση και η θεραπεία. Αποτέλεσμα αυτής της προόδου είναι να έχουμε στατιστικά περισσότερους θεραπευμένους ασθενείς με καρκίνο απ’ ότι τις περασμένες δεκαετίες. 

Στην περισσότερο επιτυχημένη αντιμετώπιση του καρκίνου έχει συμβάλλει σημαντικά η ανακάλυψη και εφαρμογή των καρκινικών δεικτών.

Ως καρκινικοί δείκτες ονομάζονται οι πρωτεΐνες που παράγονται από τα καρκινικά κύτταρα ή από υγιή κύτταρα ως απάντηση στην παρουσία του όγκου και μπορούν να μετρηθούν ποσοτικά, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την διάγνωση, πρόγνωση και παρακολούθηση της θεραπευτικής αγωγής της νόσου.

Οι καρκινικοί δείκτες αν επιλεγούν σωστά μπορούν να συνεισφέρουν ικανοποιητικά στην μελέτη της νόσου. Ορισμένες εφαρμογές των καρκινικών δεικτών είναι:

– Παρακολούθηση και αξιολόγηση της θεραπείας.

– Έλεγχος των μεταστάσεων πριν την εμφάνιση κλινικών συμπτωμάτων.

– Εκτίμηση της βιοχημικής φύσης του όγκου και κλινική σταδιοποίηση και ταξινόμησή του.

– Ικανότητα πρόγνωσης της νόσου.

– Ικανότητα διαφορικής διάγνωσης από καλοήθης όγκους ή άλλες ασθένειες ή ακόμα και επιβεβαίωση της διάγνωσης.

– Συνεπικουρούν στη διάγνωση του καρκίνου, και έτσι είναι ευκολότερη η αντιμετώπισή του.

Οι κυριότεροι καρκινικοί δείκτες είναι οι παρακάτω:

CEA

Το καρκινικοεμβρυϊκό αντιγόνο (CEA) είναι μια γλυκοπρωτεΐνη που περιέχει 45% πρωτεΐνες και 55% υδατάνθρακες. Το CEA παράγεται και εκκρίνεται από τα καρκινικά κύτταρα του γαστρεντερικού σωλήνα, ιδιαίτερα του παχέος εντέρου, του παγκρέατος, καθώς επίσης και από μεταστατικούς όγκους αυτών. Πέραν αυτών το CEA βρίσκεται και σε άλλους τύπους καρκίνων, σε μικρότερο όμως ποσοστό, όπως των πνευμόνων και του θυρεοειδούς. Για τους παραπάνω λόγους το CEA προσδιορίζεται σήμερα ποσοτικά στον ορό του αίματος για την εκτίμηση της κατάστασης των παραπάνω ασθενών. Ελαφρά αυξημένες τιμές μπορεί να βρεθούν σε καλοήθεις νόσους όπως στην ηπατίτιδα, ηπατική κίρρωση αλκοολικής αιτιολογίας, εκκολπωματίτιδα, πνευμονία, πνευμονικό εμφύσημα. Οι φυσιολογικές τιμές του CEA είναι από 0-5mg/L και για τους καπνιστές έως 10mg/L.

CA 19.9

Το CA 19.9 είναι ένα ειδικό καρκινικό αντιγόνο, ο προσδιορισμός του οποίου βοηθάει στην παρακολούθηση ασθενών με καρκίνο του παγκρέατος. Ο δείκτης αυτός μπορεί να βρίσκεται σε αυξημένα επίπεδα στον ορό του αίματος ασθενούς με παγκρεατικό καρκίνο πολύ νωρίς πριν εμφανιστούν έντονα συμπτώματα και αυτό βοηθάει αρκετά στην διάγνωση και την περαιτέρω αντιμετώπιση του ασθενή. Αυξημένο CA 19.9 έχουν ασθενείς με καρκίνο των χοληφόρων. Ελαφρά αυξημένο CΑ 19.9 μπορεί να βρεθεί και σε καλοήθεις καταστάσεις όπως στην οξεία παγκρεατίτιδα (25%), στην χρόνια παγκρεατίτιδα (10%), στην κίρρωση του ήπατος (40%), στις φλεγμονώδεις καταστάσεις εντέρου (4%).

AFP

Η AFP είναι μια γλυκοπρωτεΐνη που χρησιμοποιείται ως καρκινικός δείκτης και είναι συχνά αυξημένη σε πρωτοπαθή καρκινώματα του ήπατος ή σε τερατοκαρκινώματα. Επίσης λιγότερο συχνά αυξημένη σε όγκους του γαστρεντερικού σωλήνα, σε όγκους του προστάτη και βρόγχων. Αυξημένη AFP βρίσκεται και σε μη κακοήθεις καταστάσεις όπως σε κίρρωση ήπατος και στην ιογενή ηπατίτιδα.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΟ PSA

Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός καρκινικός δείκτης για τον προστάτη που η αξιολόγησή του βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τόσο ως διαγνωστικός και προγνωστικός δείκτης όσο και στον έλεγχο της θεραπείας ασθενών με καρκίνο του προστάτη. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι αύξηση του PSA έχουμε ακόμη και σε αρχικά στάδια του καρκίνου του προστάτη (στάδιο Α), οπότε βοηθάει στην αποτε-λεσματική θεραπεία. Εκτός από τον καρκίνο του προστάτη, ελαφρά αυξημένες τιμές ανευρίσκονται και στην καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

Άλλοι παράγοντες που αυξάνουν την τιμή του PSA είναι οι εξής:

1. Μάλαξη προστάτη.
2. Έντονη σωματική άσκηση.
3. Κυστεοσκόπηση.
4. Βιοψία προστάτη.
5. Στην οξεία και χρόνια προστα-τίτιδα.

Στο αίμα κυκλοφορούν δύο μορφές PSA:

a. Το ελεύθερο F.PSA που είναι το 10-40% του ολικού.
b. Tο δεσμευμένο PSA που είναι το 60-90% του ολικού.

Το ολικό PSA (Total PSA) είναι το σύνολο του ελεύθερου και του συνδεδεμένου. Μελέτες απέδειξαν το πιθανό όφελος της χρήσης του λόγου free PSA /total PSA στο διαχωρισμό μεταξύ υπερπλασίας και καρκίνου του προστάτη.
Το Free PSA παρέχει έναντι του PSA καλύτερη εκτίμηση της πιθανότητας να έχει κάποιος καρκίνο του προστάτη, συμβάλλοντας στον καλύτερο διαχωρισμό μεταξύ καρκίνου και καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη

  • Ισχύει έως τις 30/09/2024.
  • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Για την υλοποίηση της αγοράς, είναι απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στην υποδοχή του Ιατρικού Κέντρου.

Στην Κατηγορία Υγεία, σε συνεργασία με κορυφαία Ιατρικά Κέντρα του Νομού Θεσσαλονίκης, το Goldmall.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε άμεσα και έγκυρα την ιατρική εξέταση που επιθυμείτε, στη χαμηλότερη τιμή, με αξιοπιστία και άριστη εξυπηρέτηση.

Στο Μικροβιολογικό Κέντρο διενεργούνται αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, ανοσολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις.

2310 230060

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!