Από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Πλανήτες» της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, τη δημοφιλή συμφωνική σουίτα του Γκούσταβ Χολστ, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου!

Μία συναυλία για όλη την οικογένεια, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

10,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
61


Από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Πλανήτες» της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, τη δημοφιλή συμφωνική σουίτα του Γκούσταβ Χολστ, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου!

Μία συναυλία για όλη την οικογένεια, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!

10,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
61 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
 • 5€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε θέση Εξώστη, Παρασκευή 01/11 στις 20:00!
 • 10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε θέση Πλατείας, Παρασκευή 01/11 στις 20:00!

  Ημέρα & Ώρα Συναυλίας:
  Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα Φίλων της Μουσικής Μ1)

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


  - Παρασκευή 1 Νοεμβρίου - 20:00

  Πρόγραμμα: G. Holst: Οι Πλανήτες, Συμφωνική Σουίτα, έργο 32

«Πλανήτες»

G. Holst: Οι Πλανήτες, Συμφωνική Σουίτα, έργο 32
Συναυλία για όλη την οικογένεια
Η συμφωνική σουίτα του Χολστ Πλανήτες είναι η δημοφιλέστερη σύνθεσή του, γραμμένη μεταξύ 1914 και 1916. Ο Χολστ, που εκείνη την εποχή είχε αρχίσει να ασχολείται με την αστρολογία, αφήνει τη Γη έξω από το έργο του και γράφει επτά ορχηστρικά κομμάτια, όπως τα ονόμασε αρχικά, για τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, με το χαρακτήρα του κάθε κομματιού να συμβολίζει και κάτι διαφορετικό. Ο Άρης είναι ο κομιστής του πολέμου και η Αφροδίτη της ειρήνης. Ο Ερμής είναι ο φτερωτός αγγελιοφόρος και ο Δίας φέρνει την ευθυμία. Ο Κρόνος συμβολίζει το γήρας, ο Ουρανός τη μαγεία του κόσμου και τέλος ο Ποσειδώνας τα μυστήρια του σύμπαντος. Υπενθυμίζεται ότι ο Πλούτωνας δεν είχε ακόμη ανακαλυφθεί.
Η νέα εκπαιδευτική πρόταση της ΚΟΘ ολοκληρώνεται με μια συναυλία για όλη την οικογένεια, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Voci Contra Tempo
Σοφία Γιολδάση Διδασκαλία χορωδίας
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Georg Köhler Μουσική διεύθυνση

 • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού που αγοράσατε στο:
  1) Εκδοτήριο της ΚΟΘ (Λεωφόρος Νίκης 73) ωράριο ταμείου: Δε-Πα 09:00 έως 16:00 & την ημέρα της συναυλίας 09:00 έως 13:30
  2) Στο ταμείο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 30' πριν την έναρξη της συναυλίας
 • Ισχύει μόνο για Παρασκευή 01/11 στις 20:00. 
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Δυνατότητα αγοράς πολλαπλών κουπονιών για περισσότερα άτομα.
 • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού που αγοράσατε στο:
  1) Εκδοτήριο της ΚΟΘ (Λεωφόρος Νίκης 73) ωράριο ταμείου: Δε-Πα 09:00 έως 16:00 & την ημέρα της συναυλίας 09:00 έως 13:30
  2) Στο ταμείο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης 30' πριν την έναρξη της συναυλίας
 • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγής ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο ή Κυριακή, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς της χώρας, με έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα και πλούσιο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο, από την ίδρυσή της, το 1959, έως και σήμερα.

Πολλές και σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής έχουν αναλάβει την καλλιτεχνική της διεύθυνση, με πρώτο τον ιδρυτή της Σόλωνα Μιχαηλίδη και στη συνέχεια τους Γιώργο Θυμή, Άλκη Μπαλτά, Κάρολο Τρικολίδη, Κοσμά Γαλιλαία, Κωνσταντίνο Πατσαλίδη, Λεωνίδα Καβάκο, Μίκη Μιχαηλίδη, Μύρωνα Μιχαηλίδη, Αλέξανδρο Μυράτ και Γεώργιος Βράνος. Σημερινή διευθύντρια της Κ.Ο.Θ., η πρώτη γυναίκα στη σχετική θέση, είναι η αρχιμουσικός Ζωή Τσόκανου, ενώ το καλλιτεχνικό δυναμικό της ανέρχεται σε εκατόν δέκα μουσικούς.

Το ρεπερτόριο της ορχήστρας καλύπτει το σύνολο των μουσικών εξελίξεων, από τη μουσική μπαρόκ ως και τις πρωτοποριακές συνθέσεις του 21ου αιώνα, ενώ το φάσμα των δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει και ένα ευρύτερο πλαίσιο μουσικών ειδών, όπως παραστάσεις όπερας και μπαλέτου, συνοδεία βωβού κινηματογράφου και συναυλίες συμφωνικού ροκ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται από την Κ.Ο.Θ. στον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα, αναπτύσσοντας ποικίλες δράσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις συχνές επισκέψεις της σε σχολεία για την πραγματοποίηση συναυλιών με παράλληλη ενημέρωση, το θεσμό της ‘Ανοιχτής Πρόβας’ για τους μαθητές και τη δωρεάν είσοδο φοιτητών σε παραγωγές της. Παράλληλα η Κ.Ο.Θ. βοηθά ουσιαστικά τους νέους Έλληνες μουσικούς, είτε μέσω των διαγωνισμών νέων καλλιτεχνών, είτε μέσω συναυλιών με συμμετοχή στην ορχήστρα σπουδαστών των ωδείων, είτε με την πραγματοποίηση εργαστηρίων σε μουσικά σχολεία.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της ρόλου η Κ.Ο.Θ. πραγματοποιεί συστηματικά ανοιχτές συναυλίες για το κοινό, συναυλίες με σκοπό τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας ή για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων, ενώ πραγματοποιεί τακτικά επισκέψεις σε νοσοκομεία, ιδρύματα, ορφανοτροφεία, φυλακές, κέντρα απεξάρτησης κτλ.

Την τελευταία δεκαετία η Κ.Ο.Θ. έχει αναπτύξει έντονη δισκογραφική δραστηριότητα που περιλαμβάνει ηχογραφήσεις με διεθνούς κύρους δισκογραφικές εταιρείες, όπως η NAXOS, η BIS, η MINOS EMI και η Feelgood Records. Οι ηχογραφήσεις της Κ.Ο.Θ. έχουν βραβευθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό και αποσπούν διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικά αναφέρονται το βραβείο ποιοτικής δισκογραφίας “Supersonic” του περιοδικού Pizzicato, τα πέντε διαπασών του περιοδικού Diapason και το βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Κριτικών Μουσικών.

Στον κατάλογο των Ελλήνων και ξένων αρχιμουσικών και σολίστ που έχουν συμπράξει με την Κ.Ο.Θ. συμπεριλαμβάνεται ένας μεγάλος αριθμός διάσημων καλλιτεχνών διεθνούς ακτινοβολίας.

Πέρα από τη συστηματική παρουσία της στη Θεσσαλονίκη και τις συχνές επισκέψεις σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, έχει εμφανιστεί σε όλο σχεδόν τον ελλαδικό χώρο. Η διεθνής της παρουσία περιλαμβάνει εμφανίσεις της σε Βαλένθια, Πεκίνο, Πράγα, Φλωρεντία, Πιστόια, Βερολίνο, Στρασβούργο, Κλερμόν Φεράν και Μόναχο.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και Παραλία
https://www.tsso.gr/
2310257900

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ