Από 59€ για Πρόγραμμα Personal Training 18 ή 24 Συνεδριών με Vacu Power, Power Plate, TRX και Cardio Wave 3 ή 4 Bioanalysis Μετρήσεις με Tanita, στον εντυπωσιακό χώρο του «Esportes by Giota Firfiri», του πρώτου Personal Power Plate Studio στην Ελλάδα, στο Κέντρο! 

330,00€
59,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-82%
Κερδίζεις
271,00€
Αγορές
37


Από 59€ για Πρόγραμμα Personal Training 18 ή 24 Συνεδριών με Vacu Power, Power Plate, TRX και Cardio Wave 3 ή 4 Bioanalysis Μετρήσεις με Tanita, στον εντυπωσιακό χώρο του «Esportes by Giota Firfiri», του πρώτου Personal Power Plate Studio στην Ελλάδα, στο Κέντρο! 

330,00€
59,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
37 Αγορές
-82% Έκπτωση
Κερδίζεις 271,00€
 • 59€ από 330€ για Πρόγραμμα Personal Training με 18 Συνεδρίες με 2 επιλογές:
  - 6 Συνεδρίες Vacu Power, 6 Συνεδρίες Cardio Wave, 4 Συνεδρίες TRX, 2 Συνεδρίες Power Plate, 3 Bioanalysis Μετρήσεις με Tanita 
  ή
  - 6 Συνεδρίες Power Plate, 6 Συνεδρίες Cardio Wave, 4 Συνεδρίες TRX, 2 Συνεδρίες Vacu Power, 3 Bioanalysis Μετρήσεις με Tanita
 • 79€ από 480€ για Πρόγραμμα Personal Training με 24 Συνεδρίες που περιλαμβάνει:
  - 6 Συνεδρίες Vacu Power, 6 Συνεδρίες Power Plate, 6 Συνεδρίες TRX, 6 Συνεδρίες Cardio Wave, 4 Bioanalysis Μετρήσεις με Tanita

- Οι προσφορές ισχύουν για Γυναίκες και Άνδρες.

Ένα άμεσα αποτελεσματικό πρόγραμμα, για μυϊκή ενδυνάμωση, αυξημένη καύση λίπους & θερμίδων, αύξηση του μεταβολισμού, αναδιαμόρφωση του σώματος, βελτίωση της φυσικής κατάστασης & εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους!

Vacu Power: Συνδυάζει δύο μεθόδους, την αερόβια άσκηση -περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής- και την υποπίεση Vacu. 
Power Plate: Η προηγμένη τεχνολογία για εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδω, αυξημένη καύση λίπους, μείωση της κυτταρίτιδας.
TRX: Γυμνάζει όλο το σώμα, βοηθά στη διατήρηση της οστικής μάζας, ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών και εκτοξεύει στα ύψη τον μεταβολισμό.
Cardio Wave: Έχει ως κύριο στόχο την εκγύμναση καρδιάς και πνευμόνων και μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορες μορφές σωματικής άσκησης, μεμονωμένα ή συνδυαστικά.
Bioanalysis Μέτρηση (Τanita): Μέτρηση με ένα πολυσυχνοτικό αναλυτή σύστασης σώματος, που αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για την απόδοση ιδιαίτερων λεπτομερειών για πραγματικά εξατομικευμένη διάγνωση.

Vacu Power

Πρόκειται για ένα μηχάνημα που συνδυάζει δύο μεθόδους, την αερόβια άσκηση -περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και την υποπίεση -Vacu. 

Με την εφαρμογή της μεθόδου Vacu Power ωφελούμαστε πολλαπλά, γιατί έχουμε:

- Εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
- Αύξηση της καύσης θερμίδων (30-40% μεγαλύτερη από ότι στον απλό διάδρομο)
- Αύξηση του μεταβολισμού
- Βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος και της αναπνευστικής λειτουργίας
- Βελτίωση της φυσική κατάστασης
- Θετική επίδραση στην εκγύμναση-σύσφιξη των γοφών και των κάτω άκρων

Power Plate

Η προηγμένη τεχνολογία εκγύμνασης η οποία επικρατεί παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός και για την Ελλάδα. Αλλάζει τελείως ο τρόπος εκγύμνασης επιφέροντας έτσι την επανάσταση στο χώρο του Fitness, της ομορφιάς, της ευεξίας και της Αντιγήρανσης.

Τα αποτελέσματα του Power Plate:

- Ταχεία ανάπτυξη των μυών με 100% εκγύμναση όλων των μυϊκών ινών σε όλες τις μυϊκές ομάδες
- Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου
- Αύξηση της κινητικότητας
- Βελτίωση του συντονισμού
- Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος
- Αυξημένη καύση λίπους
- Μείωση της κυτταρίτιδας 
- Βελτίωση της εικόνας του δέρματος

TRX

Η μέθοδος TRX έχει πολλά οφέλη καθώς γυμνάζει όλο το σώμα, βοηθά στη διατήρηση της οστικής μάζας, ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών και εκτοξεύει στα ύψη το μεταβολισμό.

Πρόκειται για έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές, με τον οποίο μπορείτε να γυμνάσετε όλες τις μυϊκές σας ομάδες με μία άσκηση και ειδικά τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σας. 

Το TRX θα σας βοηθήσει να αυξήσετε όχι μόνο τη δύναμη του σώματος σας αλλά και να κάψετε τις επιπλέον θερμίδες που έχετε καταναλώσει. Παράλληλα θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε περισσότερους μύες με αποτέλεσμα να βελτιώσετε την όψη του σώματος σας και των κοιλιακών σας. 

Cardio Wave

Τα προγράμματα Cardio, αλλιώς καρδιαγγειακά ή καρδιοαναπνευστικά ή αερόβια, έχουν ως κύριο στόχο την εκγύμναση καρδιάς και πνευμόνων και μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορες μορφές σωματικής άσκησης, μεμονωμένα ή συνδυαστικά.

Οι ασκήσεις cardio βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της καρδιάς, την ποιότητα του καρδιακού μυ και το συντονισμό των συσπάσεών του, μειώνουν την καρδιακή συχνότητα κατά την ηρεμία και το βαθμό καταπόνησης της καρδιάς κατά την προσπάθεια. Βοηθούν επίσης στον έλεγχο των παραγόντων που βλάπτουν την καρδιά και τα αγγεία, π.χ. υπέρταση, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια κ.ά. 

Η καρδιά «δυναμώνει», τα αγγεία διατηρούν την απαιτούμενη ελαστικότητα και οι πνεύμονες λειτουργούν αποδοτικότερα. 

Συνεπώς η κυκλοφορία του αίματος γίνεται καλύτερα και το σώμα αποκτά μεγαλύτερη αντοχή, κουράζεται λιγότερο και ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία σε σωματικές και ψυχολογικές εντάσεις.

Bioanalysis Μέτρηση (Τanita)

Μέτρηση με ένα πολυσυχνοτικό αναλυτή σύστασης σώματος, που αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για την απόδοση ιδιαίτερων λεπτομερειών για πραγματικά εξατομικευμένη διάγνωση.

Τα δεδομένα, στην συνέχεια, αναλύονται και απεικονίζονται στην οθόνη με πλήρη καθοδήγηση για τα βήματα της διαδικασίας. 

Στόχοι για βάρος και λίπος μπορούν, επίσης, να τεθούν ώστε να αυξήσουν το κίνητρο και να δημιουργηθούν αναλύσεις σε βάθος χρόνου. 

 • Ολοκλήρωση του προγράμματος έως 29/02/2020.
 • Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 10:00 έως 21:00
  Τρίτη – Πέμπτη 13:00 έως 21:00       
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα αγοράς έως 4 κουπονιών, έως 2 για προσωπική χρήση και έως 2 για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στον χώρο, στο τηλέφωνο 2310 285570.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.  

Το Esportes by Giota Firfiri, το πρώτο personal power plate training studio που λειτούργησε στην Ελλάδα το 2005, συνεχίζει την παράδοση στην πρωτοπορία! 

To 2013, έπειτα από πολλά χρόνια λειτουργίας και πολυάριθμους ευχαριστημένους και καλογυμνασμένους πελάτες μεταφέρεται και τριπλασιάζεται σε έναν υπερπολυτελείας χώρο, ανατρέπει και πάλι το κατεστημένο στην άθληση, δίνει και πάλι το σύνθημα με πολλαπλές καινούριες παροχές της τελευταίας λέξης της εξέλιξης της τεχνολογίας και υψηλής κατάρτισης στην ταχεία εκγύμναση!

Ιδιοκτήτρια του χώρου είναι η επώνυμη καθηγήτρια φυσικής αγωγής Γιώτα Φιρφιρή, κορυφαία power plate trainer, με υψηλή και πολλαπλή κατάρτιση και πιστοποίηση σε πολλούς τομείς προπονητικής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι η πρώτη που επέλεξε το power plate στην Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη εμπιστεύτηκε την ίδια και την επιλογή της!

Τα μηχανήματα, τα όργανα και ο προπονητικές μέθοδοι που επιλέγονται για το studio ήταν και είναι πάντα ότι πιο σύγχρονο, ποιοτικό, αποτελεσματικό και προηγμένο. 

Το studio πλέον διαθέτει τις αυθεντικές προηγμένες πλατφόρμες δονήσεων Power Plate, το μηχάνημα πολυεπίπεδης αερόβιας άσκησης Cardio Wave, το επαναστατικό μηχάνημα άμεσου αποτελέσματος Vacu Power, το πολύπλευρο όργανο γυμναστικής TRX και Solarium! Επίσης το Esportes by Giota Firfiri εφαρμόζεται και η επαναστατική μέθοδος επαναφοράς από την εγκυμοσύνη Post Natal στο power plate!

Τέλος υπάρχουν τμήματα personal και semi - personal Pilates, Yoga και γυμναστικής για εγκύους. 

Ο παλμός της άθλησης, της υγείας, της αποκατάστασης, της ευεξίας, της ομορφιάς και του άψογου επιθυμητού εξατομικευμένου αποτελέσματος χτυπά και πάλι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πιο πολυσύχναστη γωνία των οδών Κούσκουρα και Τσιμισκή, στο ιστορικό κέντρο της νύμφης του Θερμαϊκού!

Κούσκουρα 7, 1ος Όροφος, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
http://www.esportes.gr/
2310 285570

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!