Μόλις από 9€ για μία μοναδική Οικογενειακή εμπειρία 2 έως 4 ατόμων, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Nouvelle», στο αγαπημένο Υπαίθριο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων (Μουσείο Μαμούθ, Πάρκο Θηλαστικών, Σπήλαιο, Πάρκο Ερπετών Ελλάδος), στο Διαδραστικό Μουσείο Ελληνικών Παραδοσιακών Παιχνιδιών, στο Θεματικό Πρόγραμμα «Ο Λαβύρινθος της Μυθολογίας», στο Διατροφικό Εκπαιδευτικό Θεματικό Πάρκο «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα» & στον Ανακαινισμένο Παιδότοπο «Χαράπολις»!

26,00€
9,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-65%
Κερδίζεις
17,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
292

Μόλις από 9€ για μία μοναδική Οικογενειακή εμπειρία 2 έως 4 ατόμων, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Nouvelle», στο αγαπημένο Υπαίθριο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων (Μουσείο Μαμούθ, Πάρκο Θηλαστικών, Σπήλαιο, Πάρκο Ερπετών Ελλάδος), στο Διαδραστικό Μουσείο Ελληνικών Παραδοσιακών Παιχνιδιών, στο Θεματικό Πρόγραμμα «Ο Λαβύρινθος της Μυθολογίας», στο Διατροφικό Εκπαιδευτικό Θεματικό Πάρκο «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα» & στον Ανακαινισμένο Παιδότοπο «Χαράπολις»!

26,00€
9,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
292 Αγορές
-65% Έκπτωση
Κερδίζεις 17,00€
 • 9€ από 26€ για Είσοδο 1 Παιδιού (ηλικίας έως 12 ετών) & 1 Συνοδού 
 • 12€ από 38€ για Είσοδο 1 Παιδιού (ηλικίας έως 12 ετών) & 2 Συνοδών 
 • 14€ από 40€ για Είσοδο 2 Παιδιών (ηλικίας έως 12 ετών) & 1 Συνοδού 
 • 17€ από 52€ για Είσοδο 2 Παιδιών (ηλικίας έως 12 ετών) & 2 Συνοδών 

  Ωράριο Λειτουργίας 
  Σαββατοκύριακο και αργίες 10.00 - 18.00 (ανά 1 ώρα ξενάγηση τελευταία στις 17.00)


Η είσοδος πραγματοποιείται στους παρακάτω χώρους:

⦁ Στο Πάρκο Δεινοσαύρων και σε όλες τις θεματικές του ενότητες 
(Μουσείο Μαμούθ, Πάρκο Θηλαστικών, Σπήλαιο, Πάρκο Ερπετών Ελλάδος)
⦁ Στο Διαδραστικό Μουσείο Ελληνικών Παραδοσιακών Παιχνιδιών
⦁ ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο υπαίθριο γήπεδο Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα (δίνονται μπάλες ποδοσφαίρου και βόλεϊ στους επισκέπτες)

ή

⦁ Στο Θεματικό Πρόγραμμα «Ο Λαβύρινθος της Μυθολογίας»
⦁ Στο Εντυπωσιακό Διατροφικό Εκπαιδευτικό Θεματικό Πάρκο «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα»
⦁ ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο υπαίθριο γήπεδο Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα (δίνονται μπάλες ποδοσφαίρου και βόλεϊ στους επισκέπτες)

Το «Μουσείο του Μαμούθ – Εποχή Παγετώνων» είναι το πρώτο και μοναδικό μουσείο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη με απολιθώματα από το Τριχωτό Μαμούθ το οποίο αποτελεί σύμβολο της εποχής των παγετώνων αλλά και απολιθώματα άλλων ζώων της εποχής εκείνης όπως του Τριχωτού Ρινόκερου και του Μαχαιρόδοντα. Απολιθώματα που μπορείτε να αγγίξετε και να μελετήσετε με μεγεθυντικό φακό! Θα εντυπωσιαστείτε επίσης από την αναπαράσταση ολοκληρωμένου σκελετού από Μαμούθ σε φυσικό μέγεθος!

Η επίσκεψή σας στο Μουσείο Μαμούθ θα είναι μοναδική, καθώς με την βοήθεια των απολιθωμάτων θα μάθουμε για τις κλιματικές αλλαγές του παρελθόντος και τους λόγους εξαφάνισης πολλών προϊστορικών ζώων.

Το «Σπήλαιο της Εξέλιξης» με το χαρακτηριστικό διάκοσμο, έχει δημιουργηθεί με την επιστημονική επίβλεψη του Τοπικού τμήματος βορείου Ελλάδας της Σπηλαιολογικής εταιρείας και προσφέρεται για μια ρεαλιστική εξερεύνηση. Είναι ένα ομοίωμα πραγματικού σπηλαίου όπου τα παιδιά μαθαίνουν για την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους. Με επιβλητικό φωτισμό και αναπαραστάσεις των πιο διαδεδομένων και αναγνωρίσιμων ειδών του ανθρώπου από τον Αυστραλοπίθηκο μέχρι τον Άνθρωπο τον σοφό σε στιγμές της καθημερινότητας τους, εκμαγεία από εργαλεία της εποχής, αναπαράσταση ανασκαφής και ένα πραγματικό απολιθωμένο δέντρο ηλικίας 100 εκατομμυρίων ετών συνθέτουν μια μαγευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Φιλοξενούνται συλλογές με λίθινα εργαλεία και απολιθώματα. Πραγματικές βραχογραφίες που έχουν βρεθεί σε σπήλαια κοσμούν τον χώρο. 

Το «Πάρκο των θηλαστικών» είναι γεμάτο από θηλαστικά που έζησαν και κυριάρχησαν στην χώρα μας κατά το παρελθόν σε φυσικό μέγεθος. Από ελέφαντες ύψους ενός μέτρου που ζούσαν στα σπήλαια των νησιών μας, ως επιβλητικούς μαστόδοντες με χαυλιόδοντες μήκους 5 μέτρων! Τα παιδιά θα ζήσουν την καταπληκτική εμπειρία να μπουν και στην κοιλιά μιας φάλαινας όπως επίσης θα γνωρίσουν και τα θηλαστικά που ζουν τώρα στην χώρα μας και κινδυνεύουν με αφανισμό! Όλο το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί η Παγκοσμίου φήμης Παλαιοντολόγος και καθηγήτρια του τμήματος Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κ. Ευαγγελία Τσουκαλά. Μέρος της έκθεσης η ανακάλυψη της ο Μαστόδοντας της Μηλιάς των Γρεβενών. 

Το «Πάρκο ερπετών» σε αυτήν τη θεματική ενότητα, ο επισκέπτης ενημερώνεται για την Ερπετοπανίδα της χώρας μας. Η Ελλάδα, λόγω της γεωγραφικής της θέσης, διαθέτει μια πολύ αξιόλογη Ερπετοπανίδα, ενώ πολλά είδη είναι Ενδημικά, δηλαδή υπάρχουν μόνο στη χώρα μας. Πέραν των ποικίλων σαυρών, φιδιών και χελωνών, που υπάρχουν σήμερα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα Προϊστορικά Ερπετά, που έζησαν κατά τον Καινοζωικό Αιώνα, μετά δηλαδή από την εξαφάνιση των Δεινοσαύρων,  στη χώρα μας. Μεγάλες σαύρες Βαράνοι, μεγαλύτερες από το σημερινό Δράκο του Κομόντο, τεράστιες Κόμπρες, γιγάντιοι Πύθωνες και οι κολοσσιαίες χελώνες Χειρογάστηρ! Στο Πάρκο υπάρχει ακόμη η αρχαιότερη χελώνα της Ελλάδας, η Νοστιμοχελώνη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα από τον Παλαιοντολόγο του Πάκου μας Γεώργιο Γεωργαλή. Τα Ερπετά αποτελούν αναπόσπαστο και σημαντικότατο κομμάτι της οικολογικής ισορροπίας για αυτό και ο επισκέπτης ενημερώνεται για τα είδη που υπάρχουν και τους τρόπους προστασίας τους.

Το «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα» κατασκευαστικά είναι όπως στην Αρχαιότητα και περιλαμβάνει αναπαραστάσεις που απεικονίζουν τον αρχαιοελληνικό τρόπο παραγωγής του ψωμιού, του τυριού, του ελαιόλαδου, του μελιού, της Ταχίνης, των καθημερινών δραστηριοτήτων του αγροκτήματος στην αρχαιότητα και τα επαγγέλματα της εποχής. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σαν στόχο έχει να διαμορφώσουν οι επισκέπτες σωστή νοοτροπία διατροφής η οποία καθίσταται επιτακτική, ειδικά στην εποχή μας που οι έτοιμες τροφές μπαίνουν ολοένα και πιο πολύ στη ζωή μας.

Η θεματική έκθεση της Ελληνικής & Παγκόσμιας Μυθολογίας έχει τη μορφή «Λαβύρινθου». Οι επισκέπτες παρακολουθούν θεματικές αναπαραστάσεις  σε πραγματικό μέγεθος από τις σημαντικότερες φιγούρες της Ελληνικής και Παγκόσμιας Μυθολογίας μέσα και έξω σε αυτόν. Υπό την έγκριση της διεθνούς φήμης Ιστορικού και ειδικού στο συσχετισμό απολιθωμάτων – μυθολογικών πλασμάτων, Adrienne Mayor από το Πανεπιστήμιο του Stanford. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι πολλά από τα τέρατα της Μυθολογίας, όπως ο Κύκλωπας και ο Γρύπας, μπορούν να αποδοθούν σε απολιθώματα Ελεφάντων ή Μαμούθ και του Δεινόσαυρου Πρωτοκεράτοπα αντίστοιχα!

Το Διαδραστικό Μουσείο Παραδοσιακού Παιχνιδιού  

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν παιχνίδια από την αρχαιότητα μέχρι τη δεκαετία του ’70 (320 κατασκευές). Δημιουργός της έκθεσης ο δάσκαλος κ. Γ. Τσιώνας έπειτα από  εικοσιπενταετή έρευνα στον Ελλαδικό χώρο.

Η έκθεση παιχνιδιών είναι χωρισμένη σε  τέσσερις θεματικές ενότητες:
⦁ Παιχνίδια-αντικείμενα της αρχαίας ελληνικής και της βυζαντινής εποχής
⦁ Παιχνίδια της νεότερης Ελλάδας
⦁ Παιχνίδια των λαϊκών πανηγυριών
⦁ Παιχνίδια προετοιμασίας για την ενήλικη ζωή 

Στον πολυχώρο Nouvelle  περιμένει  μία έκπληξη  τους μικρούς μας φίλους. Μετά την ξενάγηση τους μπορούν να επισκεφτούν τον  Μεγαλύτερο Υπαίθριο (καλοκαίρι) και κλειστό  Παιδότοπο στη Θεσσαλονίκη με φουσκωτά, τραμπολίνα, λαβύρινθους, πισίνες με μπαλάκια, παιδική χαρά, επιτραπέζια παιχνίδια, γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 και άλλα παιχνίδια που θα τους ενθουσιάσουν

Ένας ανακαινισμένος χώρος στον οποίο μπορούν οι γονείς να πιούν τον καφέ τους την ώρα που τα παιδιά τους παίζουν με την πλήρη επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας.
Πραγματοποιούνται παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες παιδιών και με πολλές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

 • Ισχύει έως τις 30/06/2020.
 • Σαββατοκύριακο και αργίες 10.00 - 18.00 (ανά 1 ώρα ξενάγηση τελευταία στις 17.00)
 • Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται ανά 1 ώρα *τελευταίες ξεναγήσεις 1 ώρα πριν το κλείσιμο του πάρκου
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 έως 4 άτομα.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού, εκτυπωμένο ή στο κινητό. 
 • Το ωράριο λειτουργίας μεταβάλλεται αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.
 • Οι επισκέψεις από συλλόγους και σχολεία πραγματοποιούνται καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 2310 686544. 
 • Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από παλαιοντολόγους ανά 1 ώρα.

  Το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. και είναι η μεγαλύτερη έκθεση με Δεινόσαυρους στην Ευρώπη (100 εκθέματα). 

  Σπάνια αληθινά απολιθώματα και οι αναπαραστάσεις σε φυσικές διαστάσεις «ζωντανεύουν» τον κόσμο των δεινοσαύρων. 

  Τεράστιοι δεινόσαυροι, πλάσματα με κίνηση, μάχες, με τους ήχους των δεινοσαύρων και την βλάστηση να κάνουν την εμπειρία της ξενάγησης μοναδική!

  Οι αναπαραστάσεις των Δεινοσαύρων και των άλλων προϊστορικών ερπετών έχουν γίνει υπό την επιστημονική επίβλεψη του Γεώργιου Γεωργαλή, Ερευνητή Ζωολογίας και Παλαιοντολογίας Σπονδυλωτών, ο οποίος είναι συνεργάτης ερευνητής στο πρόγραμμα Παλαιοντολογίας του πανεπιστημίου της Ουψάλας στη Σουηδία ενώ επιπλέον συνεργάζεται με το Α.Π.Θ. και το Εθνικό Μουσείο της Πράγας.

  Τη ξενάγηση πραγματοποιούν Παλαιοντολόγοι – Γεωλόγοι του Α.Π.Θ. ανά μία ώρα 
  κάθε Σάββατο, Κυριακή & Αργίες 10:00 με 18:00. Τελευταία ξενάγηση στις 17:00

  Πάρκο Δεινοσαύρων

  Στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων οι επισκέπτες παρακολουθούν την μεγαλύτερη έκθεση με δεινοσαύρους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (100 σε φυσικό μέγεθος). Η έκθεση περιλαμβάνει και κινούμενους δεινόσαυρους. Την έκθεση κοσμεί  αληθινό απολίθωμα από την εποχή των Δεινοσαύρων. Ο Κεϊχούσαυρος (Keichousaurus hui) ήταν ένα θαλάσσιο Ερπετό της Τριαδικής περιόδου που άνηκε στα Παχυπλευροσαύρια (Pachypleurosauria). Έζησε στην Κίνα περίπου 240 εκατομμύρια χρόνια πριν. Η μουσική υπόκρουση από ήχους δεινοσαύρων δίνει την αίσθηση και μεταφέρει τους επισκέπτες σε εκείνη την εποχή.

  Ice Age – Μουσείο Μαμούθ - Πάρκο Θηλαστικών

  Εδώ οι επισκέπτες εξερευνούν την τελευταία ψυχρή περίοδο σε μια σειρά από παγκόσμιες κλιματικές αλλαγές που συνέβησαν περίπου 10 χιλιάδες χρόνια πριν.  Ερευνούν τις συνθήκες που επικράτησαν στην  γη,  τα θηλαστικά που υπήρξαν και προσαρμόστηκαν στο εξαιρετικά ψυχρό κλίμα άλλα και αυτά που εξαφανιστήκαν. Πρόκειται για ένα πραγματικό Μουσείο που  περιλαμβάνει πραγματικά απολιθώματα του τριχωτού Μαμούθ, του Τριχωτού Ρινόκερου, του Βίσωνα της Στέπας,  αλλά και  πραγματικό κομμάτι δέρμα και τρίχες από Μαμούθ. Αυτά προέρχονται από την Σιβηρία και μας δόθηκαν με την βοήθεια της  Ολλανδικής κυβέρνησης και σε συνεργασία με τον κ. Dick Mol πρόεδρο της Παγκόσμιας  Ομοσπονδίας Θηλαστικών. Το πάρκο των θηλαστικών περιλαμβάνει  θηλαστικά της σημερινής εποχής, σπάνια θηλαστικά που έζησαν κατά το παρελθόν στην Ελλάδα σε φυσικό μέγεθος και έκθεση με προϊστορικά ερπετά της Ελλάδας. Την επιστασία έχει η παγκοσμίου φήμης παλαιοντολόγος κ Ευαγγελία Τσουκαλά. 

  Το Σπήλαιο

  Το Σπήλαιο της εξέλιξης είναι ένα ομοίωμα πραγματικού σπηλαίου όπου εκεί οι επισκέπτες μαθαίνουν την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους (θεματικές φιγούρες Homo Sapiens, Homo Erectus κ.α.) και βλέπουν  βραχογραφίες  με ζώα και μία ολοκληρωμένη συλλογή με λίθινα εργαλεία και απολιθώματα που φιλοξενούνται από το Α.Π.Θ.

  Στον χώρο υπάρχει και κατάστημα με αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες.

  7ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου
  https://parkodeinosauron.gr/
  2310 686544 & 6976432675

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

  Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
   2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!

  8 Μαθήματα Εκμάθησης Τένις για μικρούς και μεγάλους και Παροχή Δωρεάν Εξοπλισμού, στη Δυτική Θεσσαλονίκη!
  Έκπτωση -44% Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αμπελοκήπων - Μενεμένης

  8 Μαθήματα Εκμάθησης Τένις για μικρούς και μεγάλους και Παροχή Δωρεάν Εξοπλισμού, στη Δυτική Θεσσαλονίκη!

  Αγορές: 23 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 45,00€
  25,00€