Ζαχαροπλαστεία

Από 12,90€: Παραδοσιακό Πασχαλινό ή Ρωσικό Τσουρέκι | Αβέρωφ

Από 12,90€ για 1 Παραδοσιακό Χειροποίητο Πασχαλινό Τσουρέκι σε σχήμα Κουλούρα ή 1 Ρωσικό Πασχαλινό Τσουρέκι «Πάσκα», φτιαγμένα με αγνές και εκλεκτές πρώτες ύλες, με τη γευστική υπογραφή του Ιστορικού Ζαχαροπλαστείου «Αβέρωφ Gateaux De LUXE» στην Βασιλέως Γεωργίου, εκεί όπου η τέχνη της ζαχαροπλαστικής περνάει αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά!

16,00€
12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-19%
Κερδίζεις
3,10€
Αγορές
27

Από 12,90€: Παραδοσιακό Πασχαλινό ή Ρωσικό Τσουρέκι | Αβέρωφ

Από 12,90€ για 1 Παραδοσιακό Χειροποίητο Πασχαλινό Τσουρέκι σε σχήμα Κουλούρα ή 1 Ρωσικό Πασχαλινό Τσουρέκι «Πάσκα», φτιαγμένα με αγνές και εκλεκτές πρώτες ύλες, με τη γευστική υπογραφή του Ιστορικού Ζαχαροπλαστείου «Αβέρωφ Gateaux De LUXE» στην Βασιλέως Γεωργίου, εκεί όπου η τέχνη της ζαχαροπλαστικής περνάει αναλλοίωτη από γενιά σε γενιά!

16,00€
12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
27 Αγορές
-19% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,10€
  • 12,90€ από 16€ για 1 Παραδοσιακό Χειροποίητο Πασχαλινό Τσουρέκι σε σχήμα Κουλούρα, σε συσκευασία δώρου με ειδική διακόσμηση (βάρους από 900 gr έως 1000gr)
  • 15,50€ από 19€ για 1 Χειροποίητο Ρωσικό Πασχαλινό Τσουρέκι «Πάσκα», με πλούσια γέμιση από καρύδια, αμύγδαλα, σταφίδες, πορτοκάλια και δαμάσκηνα, σε συσκευασία δώρου με ειδική διακόσμηση (βάρους από 900 gr έως 1000gr)

* Το Ρωσικό Πασχαλινό Τσουρέκι «Πάσκα» διαθέτει πλούσια γέμιση από καρύδια, αμύγδαλα, σταφίδες, πορτοκάλια και δαμάσκηνα. Αριθμεί ιστορία πολλών ετών, όταν το Ζαχαροπλαστείο Αβέρωφ άρχισε να το παρασκευάζει για το Ρωσικό Μοναστήρι στο Άγιον Όρος. Το σύμβολο «Χ.Β.» στην κορυφή του αντιστοιχεί στα αρχικά «XRHCTOC BOCKPEC», που σημαίνει Χριστός Ανέστη. 

- Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για παραλαβή από το κατάστημα (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 11) έως και τις 03/05/2024.
- Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για για παραγγελία, στο 2310 864164, 1 ημέρα νωρίτερα.


Ζαχαροπλαστείο Αβέρωφ Gateaux De LUXE | Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 11, Θεσσαλονίκη

Τα ζαχαροπλαστεία ΑΒΕΡΩΦ άνοιξαν τις πύλες τους στο κοινό το 1962 και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζουν να γράφουν την πιο γλυκιά ιστορία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη. Στην μακρόχρονη ιστορία τους, αποτέλεσαν και αποτελούν σημείο γευστικής αναφοράς για πολλούς Θεσσαλονικείς.Το προσωπικό του Ζαχαροπλαστείου δεσμεύεται για τις 100% εκλεκτές και αγνές του πρώτες ύλες.  

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

averwf.png

  • Ισχύει για παραλαβή από 25/04/2024 έως και 03/05/2024.
  • Δευτέρα έως Κυριακή 07:30 έως 22:30
  • Ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 11).
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για παραγγελία στο 2310 864164.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.

    Τα ζαχαροπλαστεία ΑΒΕΡΩΦ άνοιξαν τις πύλες τους στο κοινό το 1962 και από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζουν να γράφουν την πιο γλυκιά ιστορία στο χώρο της ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη. Στην μακρόχρονη ιστορία τους, αποτέλεσαν και αποτελούν σημείο γευστικής αναφοράς για πολλούς Θεσσαλονικείς.
    Από το 1997 άρχισε να λειτουργεί το τμήμα της εταιρείας με τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη και με λίγες θερμίδες. Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η παραγωγή φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων καθημερινά. Οι εργαζόμενοι αισθάνονται την οικογενειακή θαλπωρή και φροντίζουν την εταιρεία σαν οικογένεια τους καθώς οι περισσότεροι απασχολούνται στην εταιρεία πάνω από 10 χρόνια.
    Με την πολυετή τους εμπειρία στον χώρο των τροφίμων και με τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις τους μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για Coffee break, Lunch break, Παιδικά πάρτι, Εγκαίνια και Γαμήλιες δεξιώσεις, παρέχοντας πλούσιο και πολυτελή εξοπλισμό.

    Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 11
    https://www.averof.gr/zaxaroplasteio/
    231 086 4164

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

    Δείτε σχετικές προσφορές!