Live | Events

Από 15€: Πρωτοχρονιάτικη Παράσταση «Funny Balls Show», στο Κολοσσαίον!

Από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου (Παιδιά ή Ενήλικες) στην Πρωτοχρονιάτικη Παράσταση «Funny Balls Show», που έρχεται στην Ελλάδα και στο Θέατρο Κολοσσαίον!

Μία συναρπαστική διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια με τρελούς κλόουν, ακροβάτες, χορευτές και πάνω από... 5000 μπαλόνια, Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 16:00!

18,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-17%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
98

Από 15€: Πρωτοχρονιάτικη Παράσταση «Funny Balls Show», στο Κολοσσαίον!

Από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου (Παιδιά ή Ενήλικες) στην Πρωτοχρονιάτικη Παράσταση «Funny Balls Show», που έρχεται στην Ελλάδα και στο Θέατρο Κολοσσαίον!

Μία συναρπαστική διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια με τρελούς κλόουν, ακροβάτες, χορευτές και πάνω από... 5000 μπαλόνια, Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 16:00!

18,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
98 Αγορές
-17% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€

Είσοδος 1 Ατόμου (Παιδιά ή Ενήλικες) στην Πρωτοχρονιάτικη Παράσταση «Funny Balls Show», στο Θέατρο Κολοσσαίον (Βασιλίσσης Όλγας 150)!

  • 15€ από 18 για τη Ζώνη Β' (θέση στις σειρές 7 έως 16)

  • 20€ από 23€ για τη Ζώνη Α' (θέση στις σειρές 1 έως 6)

    - Παράσταση: Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 16:00

    - Οι τιμές των εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 18€ και 23€ αντίστοιχα.
    - Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
    - Οι θέσεις δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, ή τις προηγούμενες ημέρες, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
    - Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
    - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.
    - Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και:
    για ηλικίες 4 έως 17 ετών με self test 24ώρου
    για άτομα άνω των 18 ετών με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης


Το Funny Balls Show, μια πρωτότυπη και απίστευτα διασκεδαστική παράσταση, έρχεται στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του στο Θέατρο Κολοσσαίον, για να ξετρελάνει το κοινό της Θεσσαλονίκης, με την πρωτοτυπία και το συναρπαστικό του θέαμα!

Απολαύστε το μοναδικό αυτό μπαλονοθέαμα για όλη την οικογένεια!!!

Μια μαγική παράσταση, που θα χαρίσει γέλιο σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας!

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ
FUNNY BALLS SHOW
Ελάτε στον μαγικό Μπαλονοκόσμο!
Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022
Θέατρο Κολοσσαίον
Θεσσαλονίκη

Μια συναρπαστική παράσταση γεμάτη χρώμα, γέλιο, δράση και πάνω από 5.000 μπαλόνια στην σκηνή!!!

Με το χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από μπαλόνια, μπαλόνο-πύργο, μπαλόνο-καταρράκτες, μπαλονο-λουλούδια και δέντρα, η Μπαλονοχώρα είναι ένας μαγικός τόπος, όπου όλα μπορούν να συμβούν....

Το Funny Balls Show, μια πρωτότυπη και απίστευτα διασκεδαστική παράσταση, έρχεται στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας του στο Θέατρο Κολοσσαίον, για να ξετρελάνει το κοινό της Θεσσαλονίκης, με την πρωτοτυπία και το συναρπαστικό του θέαμα.

Μια διαδραστική παράσταση που συναρπάζει με την ευρηματικότητα και μας μεταφέρει στην μαγική Μπαλονοχώρα, μαζί με τους τρελούς κλόουν, ακροβάτες, χορευτές και φυσικά, άπειρα μπαλόνια σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου!

Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στο υπέροχο παραμύθι με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της Μπαλονοχώρας και τις περιπέτειες της με τον κακό μάγο και ιπτάμενο δράκο, που δεν θα καταφέρουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της και στα όνειρα της.

Και στο χαρούμενο τέλος, ο Άγιος Βασίλης θα πετάξει εκατοντάδες μπαλόνια στους μικρούς θεατές

Απολαύστε το μοναδικό αυτό μπαλονοθέαμα για όλη την οικογένεια!!!

Μια μαγική παράσταση, που θα χαρίσει γέλιο σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας!

Πληροφορίες:

Θέατρο Κολοσσαίον

Λεωφόρος Β. Όλγας 150, τηλ. 2310 834996

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 - 16:00

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00-23:00 και Σάββατο-Κυριακή 11:00-23:00. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Κολοσσαίον): 2310 834996

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και:
για ηλικίες 4 έως 17 ετών με self test 24ώρου
για άτομα άνω των 18 ετών με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, καθώς δημιουργήθηκε το 1965.

Βρίσκεται στην οδό Βασ. Όλγας, στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης που συνδέει την Ανατολική Θεσσαλονίκη με το Κέντρο.

Έχει συνδέσει το όνομα του με πολύ πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το Sleuth, το Γάλα, το Σεσουάρ για Δολοφόνους και πολλές άλλες.

Επίσης φιλοξενεί και πολύ πετυχημένες παιδικές παραστάσεις. Το πλεονέκτημα του είναι ότι βρίσκεται σε ένα σημείο που έχει πολύ θεατρόφιλο και κινηματογραφόφιλο κοινό.

Είναι ένα από τα πιο μεγάλα κινηματοθέατρα της πόλης με 700 θέσεις, οι οποίες βρίσκονται όλες κοντά στη σκηνή.

Ιδανικό για θέατρο και για εκδηλώσεις.

Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη
2310 834996

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ