Μόλις από 39,90€ για Πακέτο 2 Ατόμων, με Full Body Χαλαρωτικό Massage 2 Ατόμων ταυτόχρονα, χρήση Τζακούζι για 2 Άτομα, Χυμούς, Φρούτα και Σαμπάνια, στον Πολυτελή Χώρο του «OasiSpa», στην περιοχή Μαρτίου!

39,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
219

Μόλις από 39,90€ για Πακέτο 2 Ατόμων, με Full Body Χαλαρωτικό Massage 2 Ατόμων ταυτόχρονα, χρήση Τζακούζι για 2 Άτομα, Χυμούς, Φρούτα και Σαμπάνια, στον Πολυτελή Χώρο του «OasiSpa», στην περιοχή Μαρτίου!

39,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
219 Αγορές
 • 39,90€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Full Body Χαλαρωτικό Massage 2 Ατόμων ταυτόχρονα διάρκειας 30' και χρήση Τζακούζι για 2 Άτομα διάρκειας 30' με Χυμούς και Φρούτα!
 • 49,90€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Full Body Χαλαρωτικό Massage 2 Ατόμων ταυτόχρονα διάρκειας 30' και χρήση Τζακούζι για 2 Άτομα διάρκειας 30' με Φρούτα και Σαμπάνια!
 • 59,90€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Full Body Χαλαρωτικό Massage 2 Ατόμων ταυτόχρονα διάρκειας 50' και χρήση Τζακούζι για 2 Άτομα διάρκειας 30' με Χυμούς και Φρούτα!
 • 69,90€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Full Body Χαλαρωτικό Massage 2 Ατόμων ταυτόχρονα διάρκειας 50' και χρήση Τζακούζι για 2 Άτομα διάρκειας 30' με Φρούτα και Σαμπάνια!

- Τόσο το Massage όσο και η χρήση τζακούζι γίνονται ταυτόχρονα για τα 2 άτομα.
- Η σαμπάνια είναι ατομική φιάλη για 2 ποτήρια.
- Μετά την αγορά του κουπονιού σας, κλείνετε απευθείας το ραντεβού σας με το «Oasi Spa» στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού που αγοράσατε.

Oasi Spa: Πιττακού 14, περιοχή Μαρτίου

Σ’ έναν σύγχρονο, ατμοσφαιρικό και λειτουργικό χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Μαρτίου, το OasiSpa προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να βελτιώσουν κάποια σημεία της εμφάνισής τους, να αισθανθούν ομορφότερα, ή απλώς να χαλαρώσουν από το στρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το ειδικευμένο τους προσωπικό μπορεί να προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για τον καθένα μέσα από μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων. 

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 12:00 έως 21:00
Σάββατο: 10:00 έως 18:00
Κυριακή: Κλειστά

 • Ισχύει έως 30/06/2020.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητη επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 812944 με τον κωδικό κουπονιού που αγοράσατε.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Σ’ έναν σύγχρονο, ατμοσφαιρικό και λειτουργικό χώρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Πιττακού 14 και Καλλιγά, το OasiSpa προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που θέλουν να βελτιώσουν κάποια σημεία της εμφάνισής τους, να αισθανθούν ομορφότερα, ή απλώς να χαλαρώσουν από το στρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το ειδικευμένο τους προσωπικό μπορεί να προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για τον καθένα μέσα από μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων. 

Πιττακού 14 Θεσσαλονίκη
https://www.oasispa.gr/
2310812944

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!