B2B

269€ από 800€: Social Media Promo με Video Spots και Φωτογράφιση!



269€ από 800€ για Ολοκληρωμένα Πακέτα Προώθησης Επιχείρησής & Προϊόντων στα Social Media, με Δημιουργία Κεντρικού Διαφημιστικού Spot (έως 60''), Σύντομων Spots (έως 15''), Λήψη & Επεξεργασία Συνοδευτικών Φωτογραφιών, από την εξειδικευμένη ομάδα των «Photoshooters»!

Δώσε ζωή στο δικό σου brand και φέρε την επιχείρησή σου στη νέα εποχή!

800,00€
269,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-66%
Κερδίζεις
531,00€
Αγορές
20

269€ από 800€: Social Media Promo με Video Spots και Φωτογράφιση!



269€ από 800€ για Ολοκληρωμένα Πακέτα Προώθησης Επιχείρησής & Προϊόντων στα Social Media, με Δημιουργία Κεντρικού Διαφημιστικού Spot (έως 60''), Σύντομων Spots (έως 15''), Λήψη & Επεξεργασία Συνοδευτικών Φωτογραφιών, από την εξειδικευμένη ομάδα των «Photoshooters»!

Δώσε ζωή στο δικό σου brand και φέρε την επιχείρησή σου στη νέα εποχή!

800,00€
269,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-66% Έκπτωση
Κερδίζεις 531,00€
  • 269€ από 800€ για 1 Ολοκληρωμένο Πακέτο Προώθησης Επιχείρησης & Υπηρεσιών στα Social Media με:
    - Δημιουργία Κεντρικού Διαφημιστικού Spot (διάρκειας 40-60")
    - Δημιουργία τριών Σύντομων Spots (διάρκειας 10-15")
    - Λήψη και επεξεργασία 20-30 Συνοδευτικών Φωτογραφιών
  • 269€ από 800€ για 1 Ολοκληρωμένο Πακέτο Προώθησης 1 Προϊόντος (και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του) στα Social Media με:
    - Δημιουργία Διαφημιστικού Spot (διάρκειας 15")
    - Λήψη και επεξεργασία 10-15 Συνοδευτικών Φωτογραφιών
  • 269€ από 800€ για 1 Ολοκληρωμένο Πακέτο Προώθησης Κολεξιόν Ρούχων στα Social Media με:
    - Δημιουργία Κεντρικού Διαφημιστικού Spot (διάρκειας 40-60")
    - Δημιουργία τριών Σύντομων Spots (διάρκειας 10-15")
    - Λήψη και επεξεργασία 40-50 Συνοδευτικών Φωτογραφιών

Προώθηση Επιχείρησης & Υπηρεσιών
Προώθησε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σου που την κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό! Μπορεί να αξιοποιηθεί από επιχειρήσεις όλων των κλάδων, όπως καταστήματα εστίασης, cafe-bars, κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, beach bars, tattoo shops, κ.α.

Δείγμα Δουλειάς:


Προώθηση 1 Προϊόντος
Απόκτησε ένα μοναδικό διαφημιστικό σποτ τηλεοπτικών προδιαγραφών που να αναδεικνύει το προϊόν σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα, όπως ζυθοποιίες, οινοποιεία, συσκευασμένα τρόφιμα, κ.α.

Δείγμα Δουλειάς:

Προώθηση Κολεξιόν Ρούχων
Προώθησε τη νέα σου κολεξιόν μέσα από μία σειρά βίντεο και φωτογραφιών υψηλών προδιαγραφών! Όποιο και αν είναι το στυλ ενδυμάτων της επιχείρησής σου, μπορείς να το αναδείξεις στον χώρο που ταιριάζει καλύτερα (στούντιο ή εξωτερική τοποθεσία) με τη βοήθεια επαγγελματιών μοντέλων. Το υλικό που θα λάβεις θα είναι έτοιμο για χρήση σε όλα τα social media της επιχείρησης ή ακόμη και στο e-shop σου!

Δείγματα δουλειάς:

* Για επιπλέον πληροφορίες και προϋποθέσεις κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

- Πριν τη μέρα των λήψεων είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον πελάτη ώστε να συμφωνηθεί το concept και να προγραμματιστούν η τοποθεσία, η μέρα και η ώρα των λήψεων, καθώς και να επιλεχθεί μοντέλο (αφορά το πακέτο "Προώθηση Κολεξιόν Ρούχων"). Τα γυρίσματα τα οποία αφορούν το πακέτο "Προώθηση 1 Προϊόντος" γίνονται σε στούντιο των Photoshooters, επομένως ο πελάτης πρέπει να αποστείλει δείγματα του προϊόντος σε διεύθυνση που θα του γνωστοποιηθεί.

- Οι λήψεις πραγματοποιούνται μέσα σε διάστημα μιας ημέρας με μέγιστη διάρκεια 6 ώρες. Επιπλέον υλικά και προσωπικό που χρειάζονται για την παραγωγή δεν περιλαμβάνονται στην τιμή, για παράδειγμα κόστος ενοικίασης εξειδικευμένου χώρου, ηθοποιών, ειδικά μαγειρικά σκεύη, κλπ. (εφόσον απαιτούνται). Για το πακέτο "Προώθηση Κολεξιόν Ρούχων" στην τιμή δεν περιλαμβάνεται μοντέλο. Ενδεικτικό κόστος μοντέλου 100-150€ + ΦΠΑ. Η κράτηση του μοντέλου γίνεται μέσω πρακτορείου, επικοινωνία με το οποίο αναλαμβάνει η ομάδα Photoshooters.

- Στα παραδοτέα βίντεο χρησιμοποιείται ειδική μουσική για την οποία υπάρχει άδεια χρήσης και καλύπτει οποιαδήποτε χρήση στο διαδίκτυο. Η επιλογή του είδους μουσικής γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

- Τα «σύντομα spots» παραδίδονται σε δύο φορμά: 1. Social post (Aνάλυση: 1080x1350) & 2. Story (Ανάλυση: 1080x1920).

- Η παράδοση του τελικού υλικού πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από τη μέρα των λήψεων ή την ημέρα παραλαβής του δείγματος προϊόντος (αφορά το πακέτο "Προώθηση 1 Προϊόντος" ).

  • Ισχύει έως 30/09/2021.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Μετά την αγορά είναι απαραίτητη η επικοινωνία είτε στο 697 024 1980 είτε στη φόρμα επικοινωνίας του site photoshooters.gr, αναφέροντας τον Goldmall κωδικό του κουπονιού.

Ως νέοι και ενθουσιώδεις δημιουργοί βίντεο και φωτογραφιών, οι Photoshooters έχουν τις δεξιότητες, τον εξοπλισμό αλλά και τις ιδέες για να δώσουν ζωή στο δικό σου brand!

Είτε πρόκειται για εταιρικό είτε για εμπορικό σκοπό, μπορούν να δημιουργήσουν όλους τους τύπους περιεχομένου ώστε να ταιριάζουν ακριβώς με αυτό που θες!

Το χαρτοφυλάκιο των Photoshooters κυμαίνεται από ειδικό περιεχόμενο, μέχρι διαφημιστικά βίντεο και φωτογράφιση προϊόντων.

Η ομάδα τους θα συνεργαστεί στενά μαζί σου για να δημιουργήσετε την τελειότητα, δηλαδή αυτό ακριβώς που θέλεις ως τελικό αποτέλεσμα!

Με τη συνδυασμένη εμπειρία τους στην παραγωγή βίντεο αλλά και τη φωτογραφία, θα είναι περήφανοι να σε βοηθήσουν να περάσεις την επιχείρησή σου στη νέα εποχή!

Γρηγορίου Ξενοπούλου 2 (πλησίον Βασ. Όλγας)
https://photoshooters.gr/
697 024 1980

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ