Θέατρο | Συναυλίες

5€: Παιδικές Παραστάσεις Καραγκιόζη | Ανοιχτό Θεατράκι Οδού Περικλέους


5€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε 1 Παιδική Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Καραγκιόζη, στο Ανοιχτό Θεατράκι Οδού Περικλέους στον Εύοσμο, από 3 έως 28 Ιουνίου!

Απολαύστε τον αγαπημένο λαϊκό ήρωα σε απίστευτες περιπέτειες: «Ο Μ. Αλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι», «Ληστεία στο Σεράι», «Ο Γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου», «Το Κάστρο των Φαντασμάτων», «Ο Καραγκιόζης Γιατρός»!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
75

5€: Παιδικές Παραστάσεις Καραγκιόζη | Ανοιχτό Θεατράκι Οδού Περικλέους


5€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε 1 Παιδική Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Καραγκιόζη, στο Ανοιχτό Θεατράκι Οδού Περικλέους στον Εύοσμο, από 3 έως 28 Ιουνίου!

Απολαύστε τον αγαπημένο λαϊκό ήρωα σε απίστευτες περιπέτειες: «Ο Μ. Αλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι», «Ληστεία στο Σεράι», «Ο Γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου», «Το Κάστρο των Φαντασμάτων», «Ο Καραγκιόζης Γιατρός»!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
75 Αγορές
  • 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε 1 Παιδική Παράσταση Θεάτρου Σκιών του Καραγκιόζη, στο Ανοιχτό Θεατράκι Οδού Περικλέους στον Εύοσμο

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
• Σάββατο 3 Ιουνίου – 21:00 - «Ο Μ. Αλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι» (Οδυσσέας Κανλής)
• Σάββατο 10 Ιουνίου  – 21:00 - «Ληστεία στο Σεράι» (Οδυσσέας Κανλής)
• Τετάρτη 14 Ιουνίου  – 21:00 - «Ο Γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου» (Οδυσσέας Κανλής)
• Τετάρτη 21 Ιουνίου  – 21:00 - «Το Κάστρο των Φαντασμάτων» (Οδυσσέας Κανλής)
• Τετάρτη 28 Ιουνίου – 21:00 - «Ο Καραγκιόζης Γιατρός» (Αγάπιος Αγαπίου)

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου θα είναι 6€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Ανοιχτό Θεατράκι Οδού Περικλέους (Περικλέους 47, Εύοσμος)

Κάθε εβδομάδα και μια νέα παράσταση Καραγκιόζη! 

Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή και το σκιοθέατρο Αγάπιου Αγαπίου, ανεβάζουν και φέτος, για όλο τον Ιούνιο του 2023, στο Ανοιχτό θεατράκι της οδού Περικλέους πολλές νέες παραστάσεις Θεάτρου Σκιών!

Για πληροφορίες για κάθε παράσταση κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

«Ο Μ. Αλέξανδρος και το Καταραμένο Φίδι» (Οδυσσέας Κανλής)

Μια από τις πιο γνωστές παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Μια παράσταση όπου βλέπουμε την σπάνια φιγούρα του Μ. Αλεξάνδρου καθώς και την εντυπωσιακή φιγούρα του φιδιού στο μπερντέ.

«Ληστεία στο Σεράι» (Οδυσσέας Κανλής)

Ο Πασάς, οι αξιωματικοί του και προπαντός η κόρη του η Βεζυροπούλα έχουν βαρεθεί την καθημερινή ρουτίνα και τις πολλές δουλειές στο Σεράι. Αποφασίζουν λοιπόν να πάνε διακοπές για λίγες ημέρες. Ο Χατζηαβάτης τους πρότεινε ένα πανέμορφο ορεινό μέρος με γάργαρα νερά, καταπράσινα δέντρα με μπόλικη δροσιά καθώς και καθημερινό φρέσκο γάλα. Την στάνη του φιλόξενου Μπάρμπα Γιώργου! Η εξουσία ξεκινάει την απολαυστική εκδρομή της αλλά δύο κατεργάρηδες, δελεασμένοι από το άδειο σαράι σκέφτονται να το ληστέψουν. Ο φίλος μας ο Καραγκιόζης μετά από την παρότρυνση και την επιμονή του Χατζηαβάτη να ληστέψουν το Σεράι θα βρεθεί μπλεγμένος σε μεγάλες περιπέτειες. Η συνέχεια επί σκηνής!

«Ο Γάμος του Μπάρμπα-Γιώργου» (Οδυσσέας Κανλής)

Επιτέλους ήρθε και η ώρα του Μπάρμπα Γιώργου να βρει το ταίρι του. Καθώς ο πεθερός του κ. Καρεκλοπόδαρος ετοιμάζει την δεξίωση και οι καλεσμένοι έρχονται ο ένας μετά τον άλλο να ευχηθούν στο ζευγάρι τα καλύτερα, την ώρα που έρχεται ο γαμπρός ο γάμος χαλάει λόγω της βουνίσιας αγριάδας και αγαρμποσύνης του. Ο πανούργος ανιψιός του, Καραγκιόζης, του κάνει μια φάρσα που όμοια της δεν του έχει ξανακάνει και έτσι ο γαμπρός φεύγει χωρίς τους κλασσικούς του ξυλοδαρμούς…

«Το Κάστρο των Φαντασμάτων» (Οδυσσέας Κανλής)

Μυστήριες εμφανίσεις, περίεργοι θόρυβοι καθώς και άνθρωποι που μοιάζουν με φαντάσματα έχουν εμφανιστεί στο παλιό κάστρο του Πασά. Όλη αυτή η τρελή κατάσταση έχει αναστατώσει το Σεράι. Ο άρχοντας του τόπου θέλει να μάθει από που προέρχεται όλο αυτό το τρομακτικό μυστήριο αλλά φοβάται και ο ίδιος να πλησιάσει στην περιοχή. Εκστρατεύει λοιπό μια ομάδα από γενναίους αλλά και συνάμα τρελούς άνδρες για να πάνε να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα του κάστρου. Αρχηγός της ομάδας είναι φυσικά ο Καραγκιόζης! Τρελός και πανέξυπνος! Θα καταφέρει άραγε ο λαϊκός μας ήρωας μαζί με την ομάδα του να λύσει το μυστήριο? Η συνέχεια επί της σκηνής…

«Ο Καραγκιόζης Γιατρός» (Αγάπιος Αγαπίου)

Η γνωστή κωμωδία του θεάτρου σκιών προσαρμοσμένη στην εποχή μας. O πολυμήχανος Καραγκιόζης στην προσπάθειά του να επιβιώσει αναλαμβάνει χρέη γιατρού. Ασθενείς του είναι όλες οι φιγούρες αυτού του παραδοσιακού θεάτρου. Με “φάρμακο”το χιούμορ τους γιατρεύει όλους τελικά. Το έργο διανθίζεται με τραγούδια παραδοσιακά και νεώτερα σχετικά με το θέμα του έργου. Διάρκεια 60' περίπου. Ακολουθεί σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Κάθε κουπόνι ισχύει για είσοδο σε 1 θεατρική παράσταση και την ημερομηνία που έχετε επιλέξει.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ένα ανοιχτό θεατράκι για τις νύχτες του καλοκαιριού στην πόλη!

Στο Ανοιχτό Θεατράκι της Οδού Περικλέους στον Εύοσμο χτυπά η καρδιά του πολιτισμού στα δυτικά της Θεσσαλονίκης!

Παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, θέατρο ενηλίκων και πολλές ακόμη εκδηλώσεις σε έναν όμορφο χώρο που αποτελεί μια ανάσα δροσιάς το καλοκαίρι στην πόλη!

Περικλέους 47, Εύοσμος
http://texnokosmos.art/
6948 771426

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!