Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

7€: Παράσταση «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα» | Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα», από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη!

Θα μπορέσει η μαγική δύναμη της πριγκίπισσας να αποβεί σε καλό της χώρας της; Η απάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, το Σάββατο 18 Μαΐου!

7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
77

7€: Παράσταση «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα» | Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα», από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη!

Θα μπορέσει η μαγική δύναμη της πριγκίπισσας να αποβεί σε καλό της χώρας της; Η απάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, το Σάββατο 18 Μαΐου!

7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
77 Αγορές
  • 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα», στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

- Ημερομηνία Παραστάσεων: Σάββατο 18 Μαΐου 12:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 8€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 6936073379 για κράτηση θέσης, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα σας εκχωρηθεί μία τυχαία θέση με βάση τη σειρά προσέλευσης. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος)

Η πριγκίπισσα Έλσα κρύβει ένα τεράστιο μυστικό. Μπορεί να δημιουργεί πάγο με την βοήθεια της μαγείας. Το κρύβει από την αδερφή της την Άννα και απομονώνεται γιατί φοβάται να μην της κάνει κακό. Το βράδυ της στέψης της ως βασίλισσα της χώρας οι δυνάμεις της φανερώνονται και φέρνουν βαρύ χειμώνα σε όλο το βασίλειο. 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Κους
Παίζουν: Γιάννης Γιανναράκης, Ελίζα Κιτσικίδου,
Ειρήνη Καρυπίδου, Έρα Μπόικου, Δημήτρης Μπουτζιούδης, Μαριαλένα Ματζώνα

«Η Παγωμένη Πριγκίπισα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

Η πριγκίπισσα Έλσα κρύβει ένα τεράστιο μυστικό. Μπορεί να δημιουργεί πάγο με την βοήθεια της μαγείας. Το κρύβει από την αδερφή της την Άννα και απομονώνεται γιατί φοβάται να μην της κάνει κακό. Το βράδυ της στέψης της ως βασίλισσα της χώρας οι δυνάμεις της φανερώνονται και φέρνουν βαρύ χειμώνα σε όλο το βασίλειο. Όταν το σκάει, η Άννα αποφασίζει να πάει και να την βρει ώστε να τα διορθώσει όλα. Στο πλευρό της ένας πωλητής πάγου, ένας τάρανδος και ένας ζωντανός χιονάνθρωπος που αναστατώνει τα πάντα.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Δέσποινα Κους
Παίζουν: Γιάννης Γιανναράκης, Ελίζα Κιτσικίδου,
Ειρήνη Καρυπίδου, Έρα Μπόικου, Δημήτρης Μπουτζιούδης, Μαριαλένα Ματζώνα

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 6936073379 για κράτηση θέσης, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας. Σε διαφορετική περίπτωση, θα σου εκχωρηθεί μία τυχαία θέση με βάση τη σειρά προσέλευσης.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού.

- Δείχνεις ή αναφέρεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί δράσεις-δραστηριότητες, με έμφαση στον τοπικό πολιτισμό (θεατρικές παραστάσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ παιδικών χορευτικών, εκπαιδευτικά προγράμματα λαϊκού πολιτισμού, εργαστήρια δημιουργικής-καλλιτεχνικής απασχόλησης, συνεργασία με τη Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας καθώς και με τους πολιτιστικούς συλλόγους). Ρυθμίζει, επίσης, τοπικά πολιτιστικά θέματα που άπτονται των δικαιοδοσιών των Δήμων και (υπο)στηρίζει τεχνικά σχεδόν το σύνολο των εκδηλώσεων του Δήμου, κυρίως των Διευθύνσεων Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης-Νέας Γενιάς και Αθλητισμού-Πολιτισμού, καθώς και των συλλόγων και των σχολείων (εσωτερικές και υπαίθριες εκδηλώσεις).

Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος
231 070 6668

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ