Θέατρο | Συναυλίες

6,5€ από 8€: Παράσταση Αφήγησης «Ορφέας και Ευρυδίκη» | Πολυχώρος Ενώ


6,5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Αφήγησης «Ορφέας και Ευρυδίκη», στον Πολυχώρο Ενώ, την Παρασκευή 5 Απριλίου!

Ένα ταξίδι του έρωτα στα μύχια της ψυχής, βασισμένο στον κλασικό μύθο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας!

8,00€
6,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-19%
Κερδίζεις
1,50€
Αγορές
15

6,5€ από 8€: Παράσταση Αφήγησης «Ορφέας και Ευρυδίκη» | Πολυχώρος Ενώ


6,5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Αφήγησης «Ορφέας και Ευρυδίκη», στον Πολυχώρο Ενώ, την Παρασκευή 5 Απριλίου!

Ένα ταξίδι του έρωτα στα μύχια της ψυχής, βασισμένο στον κλασικό μύθο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας!

8,00€
6,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
15 Αγορές
-19% Έκπτωση
Κερδίζεις 1,50€
  • 6,5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Αφήγησης «Η Ορφέας και Ευρυδίκη» στον Πολυχώρο Ενώ

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Παρασκευή 5 Απριλίου - 20:30

- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο του πολυχώρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 8€.
- Η παράσταση αφήγησης αφορά ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών).
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από την είσοδο του πολυχώρου πριν την έναρξη της παράστασης.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Πολυχώρος Ενώ (Ερμού 11, Κέντρο Θεσσαλονίκης)

Η παράσταση αφήγησης για ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών) «Ορφέας και Ευρυδίκη» γεννήθηκε από την ιδέα του έρωτα ως ένα ταξίδι στα μύχια της ψυχής του ανθρώπου, ο οποίος με συμβολικό τρόπο εκφράζεται στο ταξίδι του Ορφέα στον Κάτω Κόσμο προκειμένου να διεκδικήσει πίσω την αγαπημένη του. Ωστόσο, καθώς ο έρωτας αποτελεί καταστατικό στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και παρουσιάζεται πια, μέσα στα πλαίσια της αφήγησης, ως στοιχείο ζωοποιό του κόσμου, στοιχείο δημιουργίας που, αν και ο βίος των ανθρώπων κάποτε τελειώνει, η ζωή προχωράει και τροφοδοτείται –αναπόδραστα – από αυτόν.


Συντελεστές
Σύλληψη-κείμενο-αφήγηση: Στέλλα Τσίγγου
Κανονάκι-τραγούδι: Εβίνα Κουτσοκώστα

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Ορφέας και Ευρυδίκη
Παράσταση αφήγησης για ενήλικες (και εφήβους άνω των 15 ετών)

Χωρίς αέρα το πουλί, χωρίς νερό το ψάρι, χωρίς αγάπη δεν μπορούν κόρη και παλικάρι. Το Χάος πρώτα πρώτα λένε πως έγινε, μα κι ο Έρωτας, ο πιο ωραίος από τους αθάνατους θεούς. Ανάμεσά τους ζούνε οι θνητοί, σαν τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, με της αγάπης τον καημό να τους κρατάει μέσα στη φυγή.

Η παράσταση αφήγησης «Ορφέας και Ευρυδίκη» γεννήθηκε από την ιδέα του έρωτα ως ένα ταξίδι στα μύχια της ψυχής του ανθρώπου, ο οποίος με συμβολικό τρόπο εκφράζεται στο ταξίδι του Ορφέα στον Κάτω Κόσμο προκειμένου να διεκδικήσει πίσω την αγαπημένη του. Ωστόσο, καθώς ο έρωτας αποτελεί καταστατικό στοιχείο της ανθρώπινης ύπαρξης, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο και παρουσιάζεται πια, μέσα στα πλαίσια της αφήγησης, ως στοιχείο ζωοποιό του κόσμου, στοιχείο δημιουργίας που, αν και ο βίος των ανθρώπων κάποτε τελειώνει, η ζωή προχωράει και τροφοδοτείται –αναπόδραστα – από αυτόν.

Το κείμενο της αφήγησης αποτελεί σύνθεση της Στέλλας Τσίγγου, αφηγήτριας και συγγραφέα, βασισμένη σε αποσπάσματα από τη Θεογονία, τις Μεταμορφώσεις του Οβίδιου και τα Γεωργικά του Βιργιλίου, καθώς και στη γενικότερη έρευνα σχετικά με τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης.

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία στο 9ο Φεστιβάλ Παραμυθιού και Αφήγησης Κύπρου που διοργανώνει το Τεχνοδρόμιο-Κέντρο Λόγου και Τεχνών στη Λεμεσό.

Χώρος: ΕΝΩ, καφέ-μπαρ/πολυχώρος, Ερμού 11

Ημερομηνία-ώρα: Παρασκευή 5 Απριλίου στις 20:30

Πληροφορίες: 6945995087

Συντελεστές:

Σύλληψη-κείμενο-αφήγηση: Στέλλα Τσίγγου

Κανονάκι-τραγούδι: Εβίνα Κουτσοκώστα

mini bio Στέλλα Τσίγγου

H Στέλλα Τσίγγου –πτυχιούχος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στο θέατρο, την ευρωπαϊκή Λογοτεχνία-Πολιτισμό και τη Δημιουργική Γραφή – είναι βραβευμένη συγγραφέας και μία από τις πιο γνωστές αφηγήτριες της γενιάς της. Βρίσκεται στον χώρο της επαγγελματικής προφορικής αφήγησης για περισσότερο από δέκα χρόνια με κεντρικό άξονα ερευνητικής και αφηγηματικής εργασίας την προφορικότητα, τη σύνδεση φωνής, σώματος και εσωτερικότητας, καθώς και τη σύνθεση του υλικού κάθε παράστασης αφήγησης ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα του κοινού στο οποίο απευθύνεται ή τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Αφηγείται παραμύθια από την ελληνική και την παγκόσμια παράδοση, καθώς και δικές τις συνθέσεις λόγου βασισμένες στη μυθολογία και τον πλούτο του λαϊκού πολιτισμού. Έχει στο ενεργητικό της παραστάσεις αφήγησης για παιδιά και ενήλικες σε χώρους τέχνης και πολιτισμού ή ψυχαγωγίας, σχολεία, βιβλιοθήκες, φυλακές κ.α. και συμμετοχές σε Φεστιβάλ Αφήγησης σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Είναι μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Αφήγησης-Ιστόρησης Ελλάδας (Σ.ΕΠ.ΑΦΗ.).

mini bio Εβίνα Κουτσοκώστα

Η Εβίνα Κουτσοκώστα γεννημένη το 2002 στο Καμπάνη Κιλκίς, είναι μουσικός και ειδικεύεται στο κανονάκι και το τραγούδι. Από το 2020 φοιτά στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ειδικότητα στο κανονάκι, ενώ ταυτόχρονα παραδίδει μαθήματα για κανονάκι και μουσική θεωρία. Είναι πτυχιούχος αρμονίας από το Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο και έχει ολοκληρώσει τον 7ετή κύκλο σπουδών της στην Ανατολική, Βυζαντινή μουσική και στο κανονάκι, στην Σχολή του Πολιτιστικού Οργανισμού «Εν Χορδαίς». Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις μεταξύ άλλων, στο Μέγαρο Μουσικής με την χορωδία του Εν Χορδαίς, το γυναικείο βυζαντινό σύνολο “Ευ Νεάνιδες” και άλλα ορχηστρικά σύνολα, ενώ συμμετέχει σε συναυλίες κι εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ως μέλος μουσικών σχημάτων και ως σολίστρια, στη φωνή και στο κανονάκι. Επίσης, έχει συμβάλλει ως μουσική δημιουργός και ερμηνεύτρια σε διπλωματικές εργασίες φοιτητών της Σχολής Θεάτρου του ΑΠΘ και παράλληλα από το 2021 είναι μέλος της ορχήστρας του καλλιτεχνικού εργαστηρίου Αγίου Θεράποντος, με τα οποία πραγματοποιεί ζωντανές και τηλεοπτικές εμφανίσεις.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στην είσοδο του πολυχώρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από την είσοδο του πολυχώρου πριν την έναρξη της παράστασης.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στην είσοδο του πολυχώρου.

- Πληροφορίες: 6945995087

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Σε ένα υπέροχο κτήριο εκλεκτικιστικής αρχιτεκτονικής στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, θα βρεις έναν πολυχώρο πολιτισμού που δίνει πνοή και χώρο σε νέους καλλιτέχνες της πόλης μας.

Λειτουργεί από το 2006 με μοναδικό στόχο να συστεγάσει την ψυχαγωγία, τον καφέ και τη νυχτερινή έξοδο, με τις τέχνες.

Στον πολυμορφικό χώρο του «Ενώ» θα βρεις ένα όμορφης αισθητικής καφέ-μπαρ, καθώς και τον πολυχώρο του 1ου ορόφου.

Ερμού 11, Κέντρο Θεσσαλονίκης
2310 257637

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!