SUPER DEAL έως 19 Σεπτεμβρίουαποκλειστικά στο Goldmall.gr!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων του χειμώνα, η... ανατρεπτική έκδοση της «Ορέστειας» ξανάρχεται, αυτή τη φορά στο Θέατρο Τ!

8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ορέστ3ια του Αισχύλου μία διαδρομή...»!

Φαντάζεσαι πώς θα ήταν να βλέπεις το αριστούργημα του Αισχύλου και να σκας στα γέλια; Ζήσε το από 20 Σεπτεμβρίου!

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
4,00€
Αγορές
31

SUPER DEAL έως 19 Σεπτεμβρίουαποκλειστικά στο Goldmall.gr!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των παραστάσεων του χειμώνα, η... ανατρεπτική έκδοση της «Ορέστειας» ξανάρχεται, αυτή τη φορά στο Θέατρο Τ!

8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ορέστ3ια του Αισχύλου μία διαδρομή...»!

Φαντάζεσαι πώς θα ήταν να βλέπεις το αριστούργημα του Αισχύλου και να σκας στα γέλια; Ζήσε το από 20 Σεπτεμβρίου!

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
31 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,00€
  • 8€ από 12 για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ορέστ3ια του Αισχύλου μία διαδρομή...», στο Θέατρο Τ!

Ημέρα & Ώρα Παράστασης
Θέατρο Τ (Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16)

- Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου - 21:30
- Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου - 21:30
- Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου - 21:30
- Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου - 21:30
- Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου - 21:30
- Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου - 21:30

Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία της, η «Αισχύλου Ορέστ3ια μια διαδρομή» έρχεται στο Θέατρο Τ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Στην παράσταση «Αισχύλου Ορέστ3ια μια διαδρομή..» οι δημιουργοί της απελευθερώνονται από τα ιερά σύννεφα και οι θεατές απολαμβάνουν το αριστούργημα του δυτικού πολιτισμού γελώντας.

Με σεβασμό στη μοναδική σωζόμενη τριλογία αρχαίου δράματος, η παράσταση ταξιδεύει τους θεατές στην εποχή που παιζόταν στην αρχαία Αθήνα αλλά και στο ίδιο το δράμα με μια απενοχοποιημένη και απόλυτα διασκεδαστική διαδρομή μέσα από 500 επιλεγμένους στίχους του Αγαμέμνονα, των Χοηφόρων και των Ευμενίδων, φιλτραρισμένους από την πολυετή έρευνα σχολιαστών, φιλολόγων, δραματολόγων, όπως του Saimon Goldhill, του Albin Lesky, του F.D.H Kitto, του Νίκου Χουρμουζιάδη κ.α. 

Αισχύλου ΟΡΕΣΤ3ΙΑ μια διαδρομή
Σκηνοθεσία: Στάθης Μαυρόπουλος
20 - 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Θέατρο Τ
Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21:30

Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία της, η «Αισχύλου Ορέστ3ια μια διαδρομή» έρχεται στο Θέατρο Τ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Όταν ένας άνθρωπος του θεάτρου αποφασίζει ν’ ασχοληθεί με ένα από τα αριστουργήματα του αρχαίου δράματος νιώθει ένα ιερό σύννεφο να τον ακολουθεί και να σκιάζει τα βήματα του. Το ίδιο περίπου αντιμετωπίζει και ένας θεατής όταν αναρωτιέται αν θα αντέξει να παρακολουθήσει την εν λόγω παράσταση. Στην παράσταση «Αισχύλου Ορέστ3ια μια διαδρομή..» οι δημιουργοί της απελευθερώνονται από τα ιερά σύννεφα και οι θεατές απολαμβάνουν το αριστούργημα του δυτικού πολιτισμού γελώντας. 

Με σεβασμό στη μοναδική σωζόμενη τριλογία αρχαίου δράματος, η παράσταση ταξιδεύει τους θεατές στην εποχή που παιζόταν στην αρχαία Αθήνα, αλλά και στο ίδιο το δράμα με μια απενοχοποιημένη και απόλυτα διασκεδαστική διαδρομή μέσα από 500 επιλεγμένους στίχους του Αγαμέμνονα, των Χοηφόρων και των Ευμενίδων, φιλτραρισμένους από την πολυετή έρευνα σχολιαστών, φιλολόγων, δραματολόγων, όπως του Saimon Goldhill, του Albin Lesky, του F.D.H Kitto, του Νίκου Χουρμουζιάδη κ.α.

Είπαν για μας

…Ω, ναι! Η «Ορέστεια» δεν ήταν ποτέ κάτι βαρύ. Μόνο κάτι ουσιαστικό. Και εδώ, σε μια παράσταση που τα έχει όλα, δες την ανατροπή και χειροκρότησέ την. Όπως στεντόρεια σου ορθώνεται και σε μαγνητίζει. (Γιώργος Παπανικολάου, Rejected.gr)

…Πρόκειται επιτέλους για μια παράσταση που σε κάνει να γελάς, χωρίς να απευθύνεται στα κατώτερα ένστικτα σου, μια παράσταση για όλη την οικογένεια, μια καθαρή και σαφής πρόταση. Σπανίζουν οι προτάσεις στην πόλη μας και τις χρειάζεται η Θεσσαλονίκη σαν το νερό. (Ιωάννα Λούτσια, Εξώστης free press)

…Το αίμα των Ατρειδών κυλά ποτάμι αλλά οι τρεις οδηγοί της «Αισχύλου Ορέστ3ια μια διαδρομή» δεν αφήνουν ασχολίαστο τίποτε. Γνώση και λατρεία για τον Αισχύλο, απίθανα σκηνοθετικά ευρήματα, διαρκείς εναλλαγές ύφους και τόνου και γέλια. Αλήθεια σας το λέω, γέλια. (Εύη Καρκίτη, δημοσιογράφος)

…Αν σκέφτεστε να πάτε στην παράσταση ξεχάστε ότι ξέρατε κι ότι έχετε δει... Αφήστε τη σοβαροφάνεια σπίτι και δείτε την τραγωδία με τα μάτια ενός παιδιού ή εφήβου που παρακολουθεί και σχολιάζει τρολάροντας με τους φίλους του την υπόθεση μιας σειράς με πολύ πόνο, μίσος, έρωτα, πάθος για έρωτα και εξουσία, συνωμοσίες, προδοσίες και αίμα.
(Μαρία Μαυρίδου, Συναντήσεις people events &more)

…Μια τριλογία -η μοναδική που σώζεται από την αρχαιότητα- αποδοσμένη με ένα ρηξικέλευθο τρόπο. Καταφέραμε να μπούμε στον Καταραμένο Οίκο των Ατρειδών, στο μεγαλύτερο σφαγείο του αρχαίου δράματος, και ανάμεσα στα άλλα γελάσαμε.
Ναι, γελάσαμε βλέποντας Αισχύλο...! (Tάσος Παπαδόπουλος, αρχαιολόγος)

…Τι βλακεία ήταν αυτή… (Γιάννης Α. διευθυντής κρατικού οργανισμού)


Δραματουργική επιμέλεια: Η ομάδα
Μετάφραση: Γιώργος Φράγκογλου
Σκηνοθεσία: Στάθης Μαυρόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Καβαλιώτη
Σχεδιασμός φωτισμών: Διονύσης Καραθανάσης
Επιμέλεια κίνησης: Μαριάνθη Ψωματάκη
Ειδικές κατασκευές σκηνικών: Γιώργος Μαυρόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Αλέκος Σπυριδάκης
Ψιμυθιολόγος: Ειρήνη Σιγανού
Μουσική επιμέλεια: Στάθης Μαυρόπουλος
Γραφιστικός σχεδιασμός: Lacrimoza Design
Φωτογραφίες: Τάσος Θώμογλου
Trailer: Γιώργος Κόγιας
Οργάνωσης παραγωγής – Επικοινωνία: Απόστολος Λιάπης
Παραγωγή: Alte Fablon

ΠΑΙΖΟΥΝ
Διονύσης Καραθανάσης
Ιωάννα Λαμνή
Στάθης Μαυρόπουλος

Διάρκεια παράστασης: 80’

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Θέατρο Τ.

- Ισχύει για 20/09, 21/09, 22/09, 27/09, 28/09 και 29/09, στις 21:30, με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου έως 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το Θέατρο Τ ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη και στην οδό Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, εκεί όπου στη δεκαετία του ’80 στεγαζόταν η μυθική πλέον μπουάτ «Δέκα Βήματα στην Άμμο». Στη συνέχεια, ο χώρος φιλοξένησε ένα εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που έκλεισε τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Από εκεί, τη σκυτάλη πήρε η θεατρική ομάδα Passatempo αποτελούμενη από τους Γλυκερία Καλαϊτζή (σκηνοθέτις), Μαρία Καραδελόγλου (σκηνογράφος-ενδυματολόγος), Ευαγγελία Κιρκινέ (σκηνογράφος-ενδυματολόγος) και Κώστα Σιδηρόπουλο (φωτιστής).

Η ομάδα μετρούσε ήδη τέσσερα χρόνια ζωής στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, παρουσιάζοντας ισάριθμες παραστάσεις σε διάφορα θέατρα: Τρεις Αδερφές του Τσέχωφ στο θέατρο Έξω από τα Τείχη, Ολεάννα του Μάμετ στο θέατρο Αμαλία (2011), Η όπερα του ζητιάνου του Γκέι στο θέατρο Κήπου (2012) και στο θέατρο Αθήναιον (2013), Έγκλημα και Τιμωρία του Ντοστογιέφσκι στο θέατρο Όρα (2014). Λίγες παραστάσεις μέσα στον χρόνο και μετά σιωπή. Αυτή ήταν η πραγματικότητα της ομάδας, όπως και των περισσότερων, άλλωστε, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η ανάγκη για κάτι πιο σταθερό και μόνιμο έδειχνε προς την ίδια, πάντα, κατεύθυνση: τη δημιουργία ενός χώρου από την ίδια την ομάδα. Η συγκυρία κάθε άλλο παρά ευνοϊκή ήταν – βρισκόμασταν ήδη για τα καλά μέσα στην οικονομική κρίση. Χρήματα δεν υπήρχαν, αλλά υπήρχε μεγάλο απόθεμα σε ανθρώπινο κεφάλαιο. Γνωστοί, φίλοι, συνεργάτες παλιοί και καινούριοι, βοήθησαν όσο και όπως μπορούσε ο καθένας, άλλος προσφέροντας υλικά, άλλος τεχνικό εξοπλισμό, άλλος εργασία, άλλος ηθική ενίσχυση. Έτσι δημιουργήθηκε το Θέατρο Τ. Από μια Τρέλα. Την ευθύνη για τη διαμόρφωση και τη λειτουργία του χώρου την είχε από κοινού η ομάδα, με την καθοδήγηση της Ευαγγελίας Κιρκινέ σε ζητήματα αρχιτεκτονικής αισθητικής και του Κώστα Σιδηρόπουλου σε ζητήματα τεχνικού σχεδιασμού.

Παρότι μικρό σε χωρητικότητα, μόλις 70 θέσεων, το Θέατρο Τ δημιουργήθηκε με σεβασμό και έγνοια για το θέατρο, τόσο για τους καλλιτέχνες που θα το κατοικούσαν, όσο και για το κοινό που θα το επισκεπτόταν. Όχι μόνο σε θέματα διαρρύθμισης του χώρου (άνετο καμαρίνι, εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο, ράμπα εισόδου, έξοδο κινδύνου, τουαλέτες ΑΜΕΑ), αλλά και σε θέματα καλλιτεχνικών προτάσεων. Ήδη από την αρχή της δημιουργίας της, η ομάδα Passatempo είχε ως στόχο τον υψηλό επαγγελματισμό και την καλλιτεχνική αρτιότητα των παραγωγών της, επιλέγοντας σημαντικά κείμενα του παγκόσμιου δραματολογίου. Διαθέτοντας πλέον μια μόνιμη στέγη, η ομάδα μπορούσε να διευρύνει τους στόχους της, δημιουργώντας όχι απλώς έναν χώρο, αλλά μια θεατρική δομή δημιουργικών συναντήσεων και ανταλλαγής καλλιτεχνικών εμπειριών, τόσο μέσα από την παραγωγή, όσο και μέσα από τη φιλοξενία παραστάσεων.

Ήδη, στα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας του, φιλοξενήθηκαν στη σκηνή του Θεάτρου Τ περισσότερες από 50 παραστάσεις, από καλλιτεχνικά σχήματα της Θεσσαλονίκης, της Αθήνας αλλά και του εξωτερικού, ενώ η ομάδα Passatempo παρουσίασε οκτώ νέες παραγωγές: τέσσερις δικές της, Ντοστογιέφσκι, Έγκλημα και Τιμωρία, Πετρουσέφσκαγια, Έρωτας, Γκόγκολ, Το παλτό, Ουίλιαμς Γυάλινος Κόσμος και τέσσερις συμπαραγωγές, με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Ίψεν, Βρικόλακες, Λέιβερι Στον Πάγο), την ομάδα Γκραν Γκινιόλ (Μάμετ, Μια ζωή θέατρο) και την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» (Μπέκετ, Τέλος του παιχνιδιού), συσπειρώνοντας έτσι γύρω της αρκετούς νέους αλλά και έμπειρους καλλιτέχνες.

Εκτός από τις παραστάσεις, το Θέατρο Τ, σε μια προσπάθεια διεύρυνσης της θεατρικής παιδείας και εξωστρέφειας, διοργανώνει κάθε χρόνο αρκετά σεμινάρια, πάνω σε τεχνικές υποκριτικής και σύγχρονα είδη θεάτρου (Μάσκα, Κλόουν, Meisner, Devised, Viewpoints, Σωματικό Θέατρο), προσκαλώντας σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως οι Γεωργία Μαυραγάνη, Μάρθα Φωκά, Σοφία Πάσχου, Γιάννης Λεοντάρης, Αλεξάνδρα Καζάζου, Δημήτρης Καραντζάς, Πηγή Δημητρακοπούλου, Άρης Μπινιάρης κ.ά. Παράλληλα, λειτουργεί και τρία εργαστήρια: Υποκριτικής Ενηλίκων, Σκηνοθεσίας και Δημιουργικής Γραφής.

Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16
https://theatrot.gr/
2310 854333

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 13/03/20
    2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/03/20
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!