Massage | Spa

Από 14,90€ για Ολιστικό Θεραπευτικό Massage (60') | Κέντρο


Απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία του Ολιστικού Θεραπευτικού Massage (60') από εξειδικευμένους Θεραπευτές και επιλογή από 6 διαφορετικά είδη Massage!

Από 14,90€ για 1 ή 2 Συνεδρίες Massage για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα, στο Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες», στο Κέντρο!

30,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
15,10€
Αγορές
75

Από 14,90€ για Ολιστικό Θεραπευτικό Massage (60') | Κέντρο


Απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία του Ολιστικού Θεραπευτικού Massage (60') από εξειδικευμένους Θεραπευτές και επιλογή από 6 διαφορετικά είδη Massage!

Από 14,90€ για 1 ή 2 Συνεδρίες Massage για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα, στο Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες», στο Κέντρο!

30,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
75 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 15,10€

Ολιστικό Θεραπευτικό Massage (60’) για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα

  • 14,90€ από 30€ για 1 Συνεδρία 
  • 27,90€ από 60€ για 2 Συνεδρίες (13,95€/συνεδρία)
    * Στις 2 συνεδρίες μπορείς να κάνεις το ίδιο ή και διαφορετικό είδος Massage σε κάθε συνεδρία. Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από το ίδιο άτομο σε διαφορετικές ημέρες.

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες. 

Επιλογή Massage από:

Μυοχαλαρωτικό (Σουηδικό) Μασάζ
Θεραπευτικό Μασάζ Αυχένα και Πλάτης
Μασάζ με Βεντούζες
Μασάζ με Πουγκιά
Λεμφικό Μασάζ
Μασάζ Προσώπου (Rejuvance)
* Αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε είδος Massage θα βρεις κάνοντας κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Κέντρου Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες» | Πτολεμαίων 30, Κέντρο
Το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες» αποτελεί ένα κέντρο διάδοσης σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών ολιστικής προσέγγισης της ζωής και της υγείας.

Η ομάδα του Κέντρου «Εσπερίδες» οραματίζεται για όλους τους ανθρώπους την κατάκτηση μιας ζωής χωρίς δυσαρμονία, ασθένεια και πόνο. Εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες που στόχο έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες υγείας και ευεξίας που έχει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στον καθένα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης, κατακτώντας την υγεία και ευεξία.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

esperides-kritikes.jpg

Μυοχαλαρωτικό Massage
Προσφέρεται τόσο για ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, προάγουμε τη συνολική ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται. Δρα στα σημεία που αποφορτίζουν την ένταση από το σώμα. Το απελευθερώνει από το σφίξιμο και τον πόνο. Η επίδραση στον οργανισμό είναι τόσο αποτελεσματική, που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στο Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας – Physioathens.

Λεμφικό Massage

Πρόκειται για ένα αντι-στρές μασάζ που ξυπνάει και τονώνει όλο το σώμα. Απολαμβάνετε με όλες σας τις αισθήσεις το σταθερό άγγιγμα της εφαρμογής, καθώς με παλμικές κινήσεις αποστράγγισης με τις οποίες επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιξη σε όλη την επιφάνεια του σώματος.

Κατευθύνει την ροή του λεμφικού υγρού προς τις διόδους αποστράγγισης και ελευθερώνει τους φραγμένους κόμβους.

Rejuvance (Προσώπου)
Το Rejuvance απελευθερώνει τις εντάσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, του αυχένα και των ώμων, ξεμπλοκάρει τους πιασμένους μύες και τον συνδετικό ιστό, με αποτέλεσμα το δέρμα να ξαναποκτά τον φυσικό του τόνο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανεβαίνουν, η επιδερμίδα γίνεται λεία και απαλή, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, οι βαθιές ρυτίδες λειαίνουν και η έκφραση του προσώπου γίνεται πιο γαλήνια, λαμπερή και όμορφη.

Massage με Βεντούζες
Πρόκειται για ένα είδος μάλαξης, που έρχεται από την ελληνική παράδοση, αλλά που η χρησιμότητα της την καθιστά αναγκαία και αποτελεσματική σε κάθε εποχή.

Κατά τη συνεδρία χρησιμοποιούνται ειδικές βεντούζες σιλικόνης, έτσι ώστε να διεγείρουμε τη ροή, κυρίως του αίματος και της λέμφου, στην περιοχή όπου εφαρμόζεται. Με τον τρόπο αυτό κινητοποιείται το αίμα και η λέμφος σε επίπεδο δέρματος και μυϊκού ιστού στα σημεία όπου εφαρμόζεται αλλά και στις γειτονικές περιοχές Έτσι πετυχαίνουμε βελτίωση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασία είναι η χαλάρωση των καταπονημένων μυών και η ανακούφιση από την ένταση. Κινείται το μεσοκυττάριο υγρό και η λέμφος, κι έτσι η περιοχή απελευθερώνεται από τις τοξίνες, ενώ παράλληλα αιματώνεται και καθαρίζεται. Γι’ αυτό και οι βεντούζες θεωρούνται ενισχυτικές στην αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος.

Επίσης, με την μάλαξη με τις βεντούζες έχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα στην αισθητική του σώματος μας, στην χαλάρωση, καθώς και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Massage με Πουγκιά
Η μάλαξη με πουγκιά αποτελεί μία τεχνική που εφαρμόζεται με άριστα αποτελέσματα στην ανακούφιση, χαλάρωση και τόνωση του μυϊκού συστήματος ολόκληρου του σώματος. Με έντονες αναζωογονητικές κινήσεις γυμνάζουμε όλο το σώμα, κάτι που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση υγείας και δύναμης

Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, τονώνει κι εξισορροπεί την επιδερμίδα μέσω της ενεργοποίησης των κυττάρων, βελτιώνοντας τη κυκλοφορία του αίματος. Η μυϊκή χαλάρωση που προκαλεί καταπραΰνει την αίσθηση πόνου, διεγείρει το μεταβολισμό, ενισχύει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού, αποβάλλοντας τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα ενώ παράλληλα περιποιείται και συσφίγγει την επιδερμίδα με μια μοναδική αίσθηση ευεξίας.

Τα πουγκιά είναι κατασκευασμένα από λινό ύφασμα γεμάτα ζεόλιθο, τα οποία τοποθετούνται πάνω στο σώμα και ξεκινά η μάλαξη κυρίως με τριβή, ενώ ακολουθούν πιέσεις στα σημεία των μεσημβρινών με σκοπό την ενεργοποίηση τους. Ο ζεόλιθος εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες, λειτουργώντας ως αντιοξειδωτικό και αποτοξινωτικό, ενώ θεωρείται επίσης ένα φυσικό αντι-ιικό προϊόν, με πολύ καλά αποτελέσματα στο κοινό κρυολόγημα ή την γρίπη. Δημιουργεί μια φυσική ασπίδα στον οργανισμό με τη δημιουργία ενός άριστου επιπέδου pH (μεταξύ 7,35 και 7,45), η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου και ταυτόχρονα ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα δρα σαν άριστο φυσικό ισοτονικό.
Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το σώμα από τα πέλματα ως το τριχωτό της κεφαλής. Ιδανικό για άτομα που δεν κοιμούνται καλά και θέλουν να χαλαρώσουν.

  • Ισχύει έως 20/03/2023.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 531365.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το Κέντρο Ολιστικών Εφαρμογών Αυτοΐασης «Εσπερίδες» αποτελεί ένα κέντρο διάδοσης σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών ολιστικής προσέγγισης της ζωής και της υγείας, με στόχο:

⦁ Τη διάδοση της εφαρμοσμένης γνώσης, που βασίζεται στην επιστήμη και στη φιλοσοφία, με κύριο στόχο την επαναφορά και διατήρηση της ισορροπίας του ανθρώπου με τη φύση του.
⦁ Την προαγωγή σε όλο τον κόσμο των αξιών του “ευ ζην” και της αρμονίας, συνδέοντας την «αρχαία γνώση» με την επιστήμη, την παράδοση, την εμπειρία και την τεχνολογία.

Η ομάδα του Κέντρου «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» οραματίζεται για όλους τους ανθρώπους την κατάκτηση μιας ζωής χωρίς δυσαρμονία, ασθένεια και πόνο. Εστιάζει σε προϊόντα και υπηρεσίες που στόχο έχουν να καλύψουν ολιστικά τις ανάγκες υγείας και ευεξίας που έχει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, με απώτερο σκοπό να προσφέρουν στον καθένα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει τις δικές του δυνάμεις αυτοΐασης, κατακτώντας την υγεία και ευεξία.

Η ολιστική προσέγγιση που προτείνει προϋποθέτει αλλά και συνεπάγεται την ενασχόληση με όλα τα επίπεδα ύπαρξης του ανθρώπου, δηλαδή Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα.

Σε μια προσπάθεια συνδυασμού του Ολιστικού ανθρώπου της Ελληνικής παράδοσης με τον Τεχνολογικό άνθρωπο του Σήμερα, όλες οι δράσεις καθώς και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα αποτελούν επιστέγασμα ζωντανής εμπειρίας και γνώσης και είναι διαμορφωμένα για να εξελίσσουν και να εξελίσσονται πάντα στο πνεύμα και της γενικότερης φιλοσοφίας του κέντρου ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ που είναι:

  • Εκπαίδευση
  • Πρόληψη-Αυτογνωσία-Αυτοδιαχείριση
  • Εναρμόνιση-Εξισορρόπηση-Αυτοΐαση
  • Συνέργειες
Πτολεμαίων 30, Κέντρο
https://www.esperidescenter.gr/
2310 531365

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!