Από 99€ για Ολικό Βιολογικό Καθαρισμό Σπιτιού, με τη χρήση υπερσύγχρονου επαγγελματικού μηχανήματος αμερικανικής τεχνολογίας, με επίσκεψη στον χώρο σας, από την εξειδικευμένη Εταιρεία «Βιονίκη Hellas»!

Περιλαμβάνει Καθαρισμό: Σαλονιών, όλων των Χαλιών και όλων των Στρωμάτων εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
23


Από 99€ για Ολικό Βιολογικό Καθαρισμό Σπιτιού, με τη χρήση υπερσύγχρονου επαγγελματικού μηχανήματος αμερικανικής τεχνολογίας, με επίσκεψη στον χώρο σας, από την εξειδικευμένη Εταιρεία «Βιονίκη Hellas»!

Περιλαμβάνει Καθαρισμό: Σαλονιών, όλων των Χαλιών και όλων των Στρωμάτων εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
23 Αγορές
 • 99€ για Ολικό Βιολογικό Καθαρισμό Σπιτιού έως 100 τ.μ. (Σαλόνι, όλα τα Χαλιά και όλα τα Στρώματα)
 • 149€ για Ολικό Βιολογικό Καθαρισμό Σπιτιού από 101 τ.μ. και άνω (Σαλόνι, όλα τα Χαλιά και όλα τα Στρώματα)

* Οι προσφορές περιλαμβάνουν όλους τους καναπέδες & πολυθρόνες, όλα τα χαλιά και όλα τα στρώματα εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

- Οι προσφορές περιλαμβάνουν επιπλέον: εξειδικευμένη θεραπεία από ακάρεα και ελαφρύ αρωματισμό.

Εξυπηρέτηση: Ανατολικά ως την περιοχή Βούλγαρη και Δυτικά έως και Μάλγαρα.
* Για περιοχές εκτός απο τις προαναφερόμενες ισχύει extra χρέωση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση (κατόπιν συνεννόησης). Καλέστε στα τηλέφωνα 2310 797130 ή 697 207 0663 και ενημερωθείτε για την περιοχή σας.

* Για οργανικούς λεκέδες ή πολύ δύσκολες περιπτώσεις ισχύει extra χρέωση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση (κατόπιν συνεννόησης).
* Για εφαρμογές αποστείρωσης ισχύει extra χρέωση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση (κατόπιν συνεννόησης). 

- Για την αναλυτική περιγραφή της κάθε διαδικασίας (σαλόνι, χαλιά, στρώματα), κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Σαλόνι ύφασμα

Αφορά μία από τις επενδύσεις αυξημένου κόστους σε κάθε νοικοκυριό. Η Βιονίκη Hellas σέβεται το σαλόνι σας και εντοπίζει μαζί σας, μετά από επιτόπιο έλεγχο, τις ανάγκες του για καθαρισμό. Εφαρμόζονται διαφορετικές τεχνικές επαναφοράς και εξαρτώνται από το υλικό κατασκευής καθώς και από τα έτη χρήσης. Μετά από βαθύ σκούπισμα ακολουθεί πάντα θεραπεία από τα ακάρεα καθώς και καθαρισμός με αναρρόφηση υγρών. Το σαλόνι καθαρίζεται συνολικά και όχι μόνο η επιφάνεια όπως συνηθίζεται.

Σαλόνι δέρμα

Αφορά επίσης μία από τις επενδύσεις αυξημένου κόστους σε κάθε νοικοκυριό. Η περιποίηση του δερμάτινου σαλονιού περιέχει στοχευμένες ατμικές εφαρμογές καθώς και περιποίηση με βιολογικά υλικά στο χέρι. Τέλος, οι επιφάνειες γυαλίζονται και επανέρχεται η χαμένη λάμψη του δέρματος.

Χαλιά Basic

Aφορά τον επιτόπιο έλεγχο και καθαρισμό των χαλιών του νοικοκυριού. Είτε πριν την αποθήκευσή τους, είτε κατά την εποχή της αλλαγής, ακόμα και σε παρόντα χρόνο κατά τη χρήση τους. Το σύστημα καθαρισμού BASIC χωρίζεται σε 3 στάδια. Βαθύ σκούπισμα και θεραπεία ακάρεων, ψεκασμός ενεργού καθαριστικού και βιολογική εφαρμογή με αναρρόφηση υγρών και στέγνωμα (το καλύτερο δυνατόν).

Χάλια Advanced

Aφορά τον επιτόπιο έλεγχο και καθαρισμό των χαλιών του νοικοκυριού και προσθέτει ανανέωση των ινών με ατμό. Είτε πριν την αποθήκευσή τους, είτε κατά την εποχή της αλλαγής, ακόμα και σε παρόντα χρόνο κατά τη χρήση τους. Το σύστημα καθαρισμού ADVANCED χωρίζεται σε 4 στάδια. Βαθύ σκούπισμα και θεραπεία ακάρεων, ψεκασμός ενεργού καθαριστικού και βιολογική εφαρμογή με αναρρόφηση υγρών, εφαρμογή ατμού και χρήση αντιαλλεργειογόνων και στέγνωμα (το καλύτερο δυνατόν).

Στρώματα ύπνου

Αφορά το πιο αγαπημένο μας μέρος που σπάνια πλέον απολαμβάνουμε τις ώρες που θα θέλαμε. Τα στρώματα ύπνου ανήκουν στην κατηγορία καθημερινής και σκληρής χρήσης. Αυτό οφείλεται στα σωματικά κατάλοιπα τα οποία διεισδύουν καθημερινά στον κορμό τους και πρέπει να αντιμετωπίζονται σε τακτά διαστήματα για τη βέλτιστη υγεία μας. Δια χωρίζονται ανά υλικό κατασκευής και έτη χρήσης ώστε να καθαρίζονται αποτελεσματικότερα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας κι έπειτα από επιτόπιο έλεγχο εφαρμόζονται συστήματα επαναφοράς υλικού, θεραπείας ακάρεων, ατμικές αλλά και βιολογικές εφαρμογές με αναρρόφηση υγρών όπως και αντιαλλεργική σφράγιση. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μόλυνση και φθορά σε σημείο αντικατάστασης, καμία εφαρμογή δε θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για αυτό και μετά το πέρας της εφαρμογής δίδονται οδηγίες συντήρησης και επανάληψης προς αποφυγή καταστροφής των στρωμάτων.

Βρεφικά - Παιδικά

Aφορά την υγεία των παιδιών μας. Η εφαρμογή κινείται στην ίδια λογική με τα στρώματα ύπνου και προσθέτει και την εξωτερική – απόλυτη καθαριότητα του επίπλου που περιβάλει τις εφαπτόμενες με το παιδί επιφάνειες.

 • Ισχύει έως 31/07/2021.
 • Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 09:00 έως 21:00
  Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 09:00 έως 17:00
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2310 797 130 ή 697 207 0663, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall.
 • Για αλλαγή ημέρας και ώρας ραντεβού, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Η «Βιονίκη Hellas» σας καλωσορίζει σε έναν νέο υπέροχο κόσμο καθαριότητας!

Πρόκειται για μία νέα σύγχρονη μορφή προσφοράς υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού στον χώρο του καταστήματος αλλά και στον χώρο του πελάτη.

Η εταιρεία παρουσιάζει για πρώτη φορά στην αγορά το σύστημα προσαρμοσμένης εξυπηρέτησης και εργασιών, μέσα από την έκδοση ειδικής καρτέλας ελέγχου ποιότητας όλων των επιφανειών που καθαρίζονται, όπως και ειδικό βιβλιάριο ολοκληρωμένου ιστορικού με κωδικοποίηση ανά πελάτη – συνεργάτη. Έτσι, επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιοτική προσέγγιση σε κάθε μία περίπτωση ξεχωριστά, διατηρείται αρχείο, προτείνονται λύσεις καθώς και η συχνότητα επισκέψεων.

Κεντρικό και αδιαπραγμάτευτο κομμάτι της φιλοσοφίας της είναι η οικολογική προσέγγιση των υπηρεσιών που προσφέρονται, ενώ εκπαιδεύεται συνεχώς επάνω σε μοντέλα οικολογικής συνείδησης.

Η πείρα του προσωπικού αλλά και η εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες ξεπερνάνε τη δεκαετία και δημιουργούν καινοτόμες εφαρμογές προσαρμοσμένες στην τάση της αγοράς και μέσα από συνεχή εκπαίδευση!

Στόχος στη Βιονίκη Hellas είναι να επιτύχει 100% ικανοποίηση στις υπηρεσίες της, καθαρά και αξιόπιστα!

Εδώ θα βρείτε μία πληθώρα υπηρεσιών καθαρισμού, χρησιμοποιώντας μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού!

Χρ. Σμύρνης 41, Σίνδος
https://bioniki.gr/
2310 797130 | 6972 070663

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!