Σπίτι

Προσφορά: Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών με Φύλαξη-Παραλαβή-Παράδοση

Επαγγελματικός Βιοκαθαρισμός και Οικολογικός Καθαρισμός Χαλιών, με Απόσμηση-Απολύμανση Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση για όλη τη Θεσσαλονίκη, με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της CleanMe!

3,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
104

Προσφορά: Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών με Φύλαξη-Παραλαβή-Παράδοση

Επαγγελματικός Βιοκαθαρισμός και Οικολογικός Καθαρισμός Χαλιών, με Απόσμηση-Απολύμανση Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση για όλη τη Θεσσαλονίκη, με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της CleanMe!

3,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
104 Αγορές

Παραλαβή, Βιοκαθαρισμός & Οικολογικός Καθαρισμός, Φύλαξη, Παράδοση Χαλιού

  • 3,50€ για Χαλί εμβαδού έως 1m²
  • 5,90€ από 7€ για Χαλί εμβαδού έως 2m²
  • 7,50€ από 10,50 για Χαλί εμβαδού έως 3m²
  • 9,90€ από 14 για Χαλί εμβαδού έως 4m²
  • 13,90€ από 21 για Χαλί εμβαδού έως 6m²
  • 17,90€ από 28 για Χαλί εμβαδού έως 8m²
  • 21,90€ από 35 για Χαλί εμβαδού έως 10m²
  • 22,90€ από 42 για Χαλί εμβαδού έως 12m²
  • 34,90€ από 63 για Χαλί εμβαδού έως 18m²
  • 39,90€ από 70 για Χαλί εμβαδού έως 20m²

Ισχύει για Χαλιά: Μηχανής, Μοκέτα, Φλοκάτη
Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη

* Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

* Ισχύει δωρεάν παραλαβή και παράδοση κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό ραντεβού, στο τηλέφωνο 2310 916222.
* Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν φύλαξης (σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία) για λίγες ημέρες έως και 1 μήνα, μόνο κατόπιν συννενόησης με την επιχείρηση.

->Δες τους «Όρους Χρήσης Προσφοράς» για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

cleanme-8.jpg

Αναλυτική διαδικασία σταδίων οικολογικού καθαρισμού και βιο καθαρισμού χαλιών / μοκετών.

1. Πλήρης αποφόρτιση και εξαγωγή όλου του μικροβιακού φορτίου, καθαρίζοντας σε βάθος με τη μέθοδο της απορρύπανσης με σύγχρονη μηχανή μεγάλης ισχύος τελευταίας γενιάς.

Αθόρυβη σκούπα αναρρόφησης σκόνης ενεργειακής κλάσης Α, με φίλτρο αντιμικροβιακό και έξτρα σακούλα κατακράτησης σκόνης 99.99%.

2. Χτενίζεται ομοιόμορφα το πέλος των ινών, δίδοντας άμεσα μία πρώτη φρεσκαρισμένη όψη χρώματος στα χαλί ή στη μοκέτα σας.

3. Ο οικολογικός καθαρισμός πραγματοποιείται με επαγγελματική extraction μηχανή μεγάλης ισχύος η οποία παρέχει πλύση – απόπλυση ταυτόχρονα σε βάθος παρέχοντας απόσμηση και απολύμανση.

4. Αν το χαλί είναι μηχανής, για την αφαίρεση των λεκέδων χρησιμοποιούνται οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα μικρό-διάσπασης (micro-splitting) και επαγγελματική περιστροφική μηχανή με μαλακή βούρτσα για βέλτιστο αποτέλεσμα καθαρισμού, που δεν επηρεάζουν τον χρωματισμό και την υφή των υφασμάτων, αντιθέτως τονίζουν και πάλι τα χρώματα τους και επαναφέρουν την φρεσκάδα και μαλακή υφή τους.

6.Τέλος πραγματοποιείται απόσμηση δυσάρεστων οσμών και απολύμανση με προϊόν που περιέχει συστατικά βακτηριοκτόνου – μυκητοκτόνου και σταματά την διασπορά των ιών.

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που θα χρησιμοποιηθούν, διαθέτουν σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας “ISO 9001 : 2015 & ISO 14001 : 2015” που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Σημείωση:

Τα χαλιά και οι μοκέτες είναι σημεία συγκέντρωσης του μεγαλύτερου μικροβιακού φορτίου, τα οποία χρειάζεται να καθαρίζονται απαραιτήτως μία με δύο φορές τον χρόνο.

  • Ισχύει για παράδοση χαλιών μαζί με τα κουπόνια που αγοράσατε έως 31/03/2021.
  • Μετά την αγορά των κουπονιών σας, επικοινωνείτε για ραντεβού με την CleanMe Θεσσαλονίκης, αναφέροντας τους κωδικούς των κουπονιών και τον αριθμό των χαλιών σας, στo τηλέφωνo 2310 916222.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό (κατά την παράδοση) ή με email στο cleanme.skg@gmail.com (πριν την παράδοση).
  • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:30 έως 22:00.
  • Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη. Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
  • Οι μετρήσεις των χαλιών πρέπει να είναι ακριβείς ώστε να ταιριάζουν στα επιλεγμένα κουπόνια. 
  • Η δωρεάν φύλαξη - εφόσον καταστεί εφικτό μετά από συνεννόηση με την επιχείρηση - γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία και ισχύει για λίγες μέρες έως 1 μήνα από την ημερομηνία παραλαβής των χαλιών σας για καθαρισμό.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα χαλί.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία.
  • Για να υπολογίσετε σωστά πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το χαλί σας, μπορείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος ξεκινώντας από τα κρόσσια (αν έχει) και πολλαπλασιάστε τα. Δηλαδή: Μήκος Χαλιού x Πλάτος Χαλιού = Τετραγωνικά Μέτρα Χαλιού.
  • Σε περίπτωση που το χαλί το οποίο θα παραδώσετε δεν καλύπτεται από τα τ.μ του επιλεγμένου κουπονιού, επιβαρύνεστε επιπλέον χρέωση η οποία διαμορφώνεται στα 3,50€/τ.μ. και καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.
  • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται χειροποίητα και πολύ ιδιαίτερα χαλιά (π.χ. μεταλλικά η δερμάτινα σχέδια και αντικείμενα κ.α.).
  • Τα χαλιά παραδίδονται τυλιγμένα σε ρολά. Σε άλλη περίπτωση μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με επιπλέον επιβάρυνση (απαραίτητη η έγκυρη ενημέρωση κατά το κλείσιμο ραντεβού).

Η CleanMe, στηρίζοντας την αέναη ανάγκη του ανθρώπου για καθαριότητα και υγιεινή, τώρα παρά ποτέ, λόγω της πανδημίας από τον ιό Covid-19, αλλά και συνεπής στη διαρκή προσπάθεια για καθαρότερο περιβάλλον, σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βίο-καθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού!

Η εταιρεία CleanMe διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιεί πιστοποιημένα (ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015) βιολογικά και οικολογικά προϊόντα μικρό-διάσπασης (micro-splitting) που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Με την ενσυναίσθηση της δύσκολης αυτής περιόδου αλλά και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η CleanMe συμβάλλει στην υγιεινή και τη καθαριότητα για τη προάσπιση της υγείας όλων μας και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Επαγγελματισμός, συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το παζλ της εταιρίας με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

Οι προσφερόμενες λύσεις της CleanMe, εκτείνονται σε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμών:

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση στρωμάτων – σαλονιών – χαλιών

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση αυτοκινήτων κατ’οίκον

Οικολογική αποστείρωση ΧΩΡΙΣ χημικά

Απολύμανση επιφανειών

Υπηρεσίες καθαρισμού σκαφών

Καθαρισμός νεόδμητων οικιών

Καθαρισμός οικιών μετά από ανακαίνιση

Καθαρισμός κτιρίων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός γραφείων

Καθαρισμός καταστημάτων

Καθαρισμός εταιρειών

Υπηρεσίες νανοτεχνολογίας

Ειδικοί καθαρισμοί κατόπιν συνεννόησης

Πώληση προϊόντων καθαρισμού

Επιδαύρου 116, Πυλαία
https://cleanme.gr/
694 280 8073

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!