Αθήνα

Από 2,70€/τ.μ.: Βιοκαθαρισμός Χαλιών στον Χώρο σου σε όλη την Αττική!

Από 2,70€ για Επαγγελματικό Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Χαλιού ή Μοκέτας στον Χώρο σου, με την τεχνολογία Micro-splitting και χορήγηση πιστοποιητικού Οικολογικού Βιοκαθαρισμού, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική και την εγγύηση της «Kapos Services»!

2,70€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
13

Από 2,70€/τ.μ.: Βιοκαθαρισμός Χαλιών στον Χώρο σου σε όλη την Αττική!

Από 2,70€ για Επαγγελματικό Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Χαλιού ή Μοκέτας στον Χώρο σου, με την τεχνολογία Micro-splitting και χορήγηση πιστοποιητικού Οικολογικού Βιοκαθαρισμού, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική και την εγγύηση της «Kapos Services»!

2,70€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
13 Αγορές

Επαγγελματικός Οικολογικός Βιοκαθαρισμός Χαλιού ή Μοκέτας στον Χώρο σου

  • 2,70€ για 1m² Βιοκαθαρισμό Χαλιού-Μοκέτας

* Αγοράζετε αθροιστικά τα κουπόνια ανάλογα με τα τετραγωνικά των χαλιών σας.
* Απαραίτητη η αγορά τουλάχιστον 8 κουπονιών-8m².
* Μετά το πέρας του καθαρισμού χορηγείται Πιστοποιητικό Οικολογικού Βιοκαθαρισμού με 100% πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα της Bio Productions.
* Ισχύει για περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αττικής.
* Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής υπάρχει extra χρέωση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

* Δες και τις υπόλοιπες Προσφορές της «Kapos Services», με κλικ ----> ΕΔΩ

Ο Βιοκαθαρισμός χαλιών-μοκετών δίνει άριστα αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς να χρειαστεί να παραδώσετε τα χαλιά σας. Η μέθοδος καθαρισμού πραγματοποιείτε από έμπειρο προσωπικό με σεβασμό στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά άλλα και εξειδικευμένα σύγχρονα μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για την περιποίηση και προστασία των χαλιών σας! Αναζωογονήστε και ζωντανέψτε το χρώμα των χαλιών σας αφαιρώντας όλο το μικροβιακό φορτίο και παθογόνους μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο εσωτερικό τους!

Οι ίνες και οι ραφές των καθαρισμένων επιφανειών, διατηρούνται σε άριστη κατάσταση για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς δεν αλλοιώνονται από την θερμοκρασία και τα καυστικά κατάλοιπα των καθαριστικών που αφήνουν οι υπόλοιποι καθαρισμοί. Εφαρμόζονται προϊόντα της αγγλικής εταιρείας Bio-Productions φιλικά προς το περιβάλλον που είναι απόλυτα ασφαλή για βρέφη και παιδιά και ενήλικες!

Τα υλικά που εφαρμόζονται είναι δερματολογικά ελεγμένα και απόλυτα ασφαλή στην επαφή με τον άνθρωπο προσφέροντας προστασία από όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες για ένα καθαρό και υγιεινό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας! Η μέθοδος καθαρισμού συμβάλλει στην προστασία της υγείας της οικογένεια σας!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

kapos-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/09/2022.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στο τηλέφωνο 693 227 6112 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά κουπονιών τουλάχιστον 8 κουπονιών - 8m².
  • Ισχύει για περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αττικής.
  • Για περιοχές εκτός λεκανοπεδίου Αττικής υπάρχει extra χρέωση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό (κατά την παράδοση).
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

H Kapos Services παρέχει ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού σε εταιρικούς και οικιακούς χώρους. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα μπορούν να σας εγγυηθούν το τέλειο αποτέλεσμα, προσφέροντας πάντα την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.

Στόχος μας είναι η απολυτή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας μέσα από ένα οργανωτικό περιβάλλον, που στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Η Kapos Services διαθέτει Οικολογικά προϊόντα καθαρισμού, αδειοδοτημένα & πιστοποιημένα για τη δράση τους και την φιλικότητά τους προς το περιβάλλον, καθώς επίσης και άρτια τεχνολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται από έμπειρους τεχνικούς με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Για εγγύηση στον Καθαρισμό, Εμπιστεύσου την Kapos Services!

https://kaposservices.gr/
693 227 6112

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!