Αθήνα

35€ από 80€ για Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου στον Χώρο σου | Αττική

35€ από 80€ για Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 Σταδίων στον Χώρο σου, με αντιαλλεργική προστασία και πλήρη αφαίρεση λεκέδων, με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού της προηγμένης τεχνολογίας Single Pass Micro-Splitting by bio productions & εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

80,00€
35,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-56%
Κερδίζεις
45,00€
Αγορές
16

35€ από 80€ για Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου στον Χώρο σου | Αττική

35€ από 80€ για Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 Σταδίων στον Χώρο σου, με αντιαλλεργική προστασία και πλήρη αφαίρεση λεκέδων, με πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού της προηγμένης τεχνολογίας Single Pass Micro-Splitting by bio productions & εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

80,00€
35,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
16 Αγορές
-56% Έκπτωση
Κερδίζεις 45,00€
  • 35€ από 80€ για Οικολογικό Βιοκαθαρισμό Αυτοκινήτου 12 Σταδίων στον Χώρο σου

* Απαραίτητη προϋπόθεση για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου στον χώρο σου, είναι η παροχή ρεύματος.
* Παρέχεται γραπτή πιστοποίηση για την καταλληλότητα των βιοκαθαριστικών που χρησιμοποιούνται. Εξαλείφουν όλους τους λεκέδες και εγγυώνται την πλήρη απολύμανση του οχήματός σου.
* Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά τον εσωτερικό καθαρισμό, απολύμανση και αποστείρωση αυτοκινήτων έως 5 θέσεων. Για jeep υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ (καταβάλλονται απευθείας στην επιχείρηση).

* Δες όλες τις Προσφορές της «Mpakis Services», με κλικ ----> ΕΔΩ

Περιλαμβάνονται:
- Μικροβιολογικός Καθαρισμός, Απολύμανση και Αποστείρωση όλης της καμπίνας εσωτερικά
- Πλύση - απόπλυση ταπετσαρίας
- Απομάκρυνση λεκέδων
- Καθαρισμός πορτών
- Καθαρισμός ζωνών & κολόνων
- Καθαρισμός ουρανού (όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής)
- Καθαρισμός - πλύσιμο πατώματος και πατάκια
- Καθαρισμός αποθηκευτικών χώρων
- Καθαρισμός αεραγωγών
- Καθαρισμός - γυάλισμα ταμπλό
- Αρωματισμός καμπίνας
- Αντιαλλεργική προστασία

Ο καθαρισμός και η απολύμανση γίνεται με την οικολογική τεχνολογία Microsplitting Bio Productions (μοριακή μικροδιάσπαση), η οποία διασπά το μόριο της βρωμιάς έως και 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο και είναι ασφαλής στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.).

Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα, είναι ασφαλή για όλες τις υφασμάτινες ύλες, μικροβιοκτόνα και βακτηριοκτόνα. Αφαιρούνται αποτελεσματικά οι λεκέδες (καφές, τσάι, κρασί, χυμοί, πίσσα, ούρα, περιττώματα, μαρκαδόροι, κερί, τσίχλα, μπογιά, κλπ.) Αρχικά ξεκινά η διαδικασία απολύμανσης και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού, με ειδικό μηχάνημα ψεκασμού και τριβής και ταυτόχρονη αναρρόφηση. Αφού καθαρίσουμε και στεγνώσουμε την κάθε επιφάνεια, γίνεται απόσμηση και εξουδετέρωση όλων των μυκητών και των βακτηριδίων. Στο δερμάτινο σαλόνι χρησιμοποιείται ειδικό σφουγγάρι και ειδικό καθαριστικό υγρό που δε βλάπτει το δέρμα, ενώ το σκούπισμα και το τρίψιμο γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση)

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

mpakis-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/04/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00 | Σάββατο 8:00-18:00
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 210 6033442 ή 6947 798800 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου στον χώρο σου, είναι η παροχή ρεύματος.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά τον εσωτερικό καθαρισμό, απολύμανση και αποστείρωση αυτοκινήτων έως 5 θέσεων. Για jeep υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ (καταβάλλονται απευθείας στην επιχείρηση).
  • Δεν ισχύει για επαγγελματικά οχήματα και για δύσκολες περιπτώσεις, όπως εγκαταλελειμμένα και πλημμυρισμένα αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα στα οποία μεταφέρονται κατοικίδια.
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική - Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση).
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.

O όμιλος επιχειρήσεων Μpakis Services Group διαθέτει πολυετή πείρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί σε όλες τις τεχνικές ανάγκες του καταναλωτή. Η εμπορική δραστηριότητα στον τομέα του οικιακού αλλά και επαγγελματικού κλιματισμού κατατάσσει την εταιρεία στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με σταθερή ανάπτυξη.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της, η άμεση διαθεσιμότητα, το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς έκανε πραγματικότητα το όραμά της, προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης!

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και γραπτώς εγγυημένο αποτέλεσμα!

Στην Mpakis Services θα βρεις όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που χρειάζεσαι, όπως συντήρηση και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων, συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου και αερίου, οικολογικό – βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον σε αυτοκίνητα, στρώμα, καναπέ, σαλόνι, χαλιά, απολύμανση – απεντόμωση, καθαρισμό τζακιού ανακαινίσεις όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Σε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες ο καταναλωτής συμμετέχει ενεργά, καθώς αξιολογεί τους τεχνικούς στη φόρμα αξιολόγησης που συμπληρώνει και με αυτόν τον τρόπο παρέχει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση στην επιχείρηση.

210 6033442 | 6947 798800

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!