12€ από 14€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα Αλλάξουν τον Κόσμο», η ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη!

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν είχες πράξει το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή; Η απάντηση έχει πολύ... γέλιο και έρχεται στο Θέατρο Αυλαία, 21 έως 24 Οκτωβρίου!

14,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-14%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
87

12€ από 14€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα Αλλάξουν τον Κόσμο», η ξεκαρδιστική μαύρη κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη!

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν είχες πράξει το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή; Η απάντηση έχει πολύ... γέλιο και έρχεται στο Θέατρο Αυλαία, 21 έως 24 Οκτωβρίου!

14,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
87 Αγορές
-14% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 12€ από 14€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα Αλλάξουν τον Κόσμο», στο Θέατρο Αυλαία!

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 14€.
- Η είσοδος επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.


Ημέρες & Ώρες Παράστασης
Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή)

- Πέμπτη 21 Οκτωβρίου - 21:00
- Παρασκευή 22 Οκτωβρίου - 21:00
- Σάββατο 23 Οκτωβρίου - 21:00
- Κυριακή 24 Οκτωβρίου - 21:00

- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. Συστήνεται η προσέλευσή σας 45 λεπτά νωρίτερα προς αποφυγή συνωστισμού.

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν είχες πράξει το λάθος πράμα τη λάθος στιγμή; Έχεις σκεφτεί πόσο λάθος είναι να καθορίζει τη ζωή σου... ένα λάθος;

«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» είναι μια νέα κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη!
Πέντε νέοι ηθοποιοί ενώνουν το πάζλ μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Συντελεστές
Σενάριο: Αντώνης Καλομοιράκης, Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλομοιράκης, Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Παπαδάκης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη, Σκηνικά: Λαμπρινή Καρδαρά, Φωτισμοί: Βλάσσης Θεοδωρίδης, Χορογραφίες: Τερέζα Καζιτόρη, Μουσική επιμέλεια: Ars Artis, Διεύθυνση Παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη, Παραγωγή: ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS

«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»
Η κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θέατρο Αυλαία
21 – 22 – 23 - 24 Οκτωβρίου

«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» είναι μια νέα κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη που θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη το φετινό χειμώνα 2021 στο ALHAMBRA ART THEATRE.
Η παράσταση ξεκινάει δυναμικά από τη Θεσσαλονίκη στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ
Πέντε νέοι ηθοποιοί ενώνουν το πάζλ μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή σου αν δεν είχες πράξει το λάθος πράμα τη λάθος
στιγμή; Έχεις σκεφτεί πόσο λάθος είναι να καθορίζει τη ζωή σου... ένα λάθος;

Ο Αχιλλέας είναι ένας διάσημος ηθοποιός, ο οποίος έχει σχέση με την αψυχολόγητη ψυχολόγο, Υακίνθη. Συγκεκριμένα έχει μια αρρωστημένη σχέση με την Υακίνθη, καθώς ο Αχιλλέας είναι παθολογικά ζηλιάρης. «Υπάρχει άλλος»; τη ρωτάει πρωί – μεσημέρι και βράδυ και η Υακίνθη ασφυκτιά. Το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει όταν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, τους κάνει έξωση. Ψάχνοντας για άσυλο καταλήγουν στο σπίτι του κολλητού τους φίλου, Οδυσσέα. Στο σπίτι όμως του Οδυσσέα φιλοξενείται κι ένας φίλος του «γκάου», ο οποίος περιπλέκει συνεχώς τα πράγματα προσφέροντας απίστευτο γέλιο. Την ευχάριστη αυτή ατμόσφαιρα έρχεται να συμπληρώσει η εκρηκτική Τάνια, η οποία καταζητούμενη από την αστυνομία αναζητά κι εκείνη άσυλο στο σπίτι του Οδυσσέα. Η συγκατοίκηση αυτή οδηγείται σε ανεξέλεγκτα αδιέξοδα με το γέλιο να είναι ασταμάτητο. Γέλιο το οποίο κόβεται απότομα όταν ο Αχιλλέας σε μια νυχτερινή κρίση ζήλιας αποφασίζει να δολοφονήσει την Υακίνθη. Μία σφαίρα, ένα όπλο και μια σκανδάλη είναι αρκετά για να το κάνουν. Και το κάνουν. Έλα όμως που το πτώμα… δεν είναι της Υακίνθης. Και έλα που τα πράγματα … δεν είναι τελικά όπως φαίνονται. Μια νύχτα φρενίτιδας που εκτός από το ασταμάτητο γέλιο που προκαλεί, οδηγεί και σε μια βαθιά αλήθεια. Μια αλήθεια που πολλοί δεν είναι έτοιμοι να την ακούσουν.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ Τσιμισκή 136 Θεσσαλονίκη
Ώρα: 21:00μ.μ
Διάρκεια παράστασης: 110’ χωρίς διάλειμμα
Σενάριο: Αντώνης Καλομοιράκης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Καλομοιράκης
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Παπαδάκης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη
Σκηνικά: Λαμπρινή Καρδαρά
Φωτισμοί: Βλάσσης Θεοδωρίδης
Χορογραφίες: Τερέζα Καζιτόρη
Μουσική επιμέλεια: Ars Artis
Διεύθυνση Παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη
Παραγωγή: ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS

- Η είσοδος επιτρέπεται με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. Συστήνεται η προσέλευσή σας 45 λεπτά νωρίτερα προς αποφυγή συνωστισμού.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγής ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο ή Κυριακή, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το Θέατρο Αυλαία είναι ένας από τους ιστορικότερους χώρους πολιτισμού της Θεσσαλονίκης με δραστηριότητα από το 1936.

Το 2005 καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά και η Πολιτεία Τεχνών ανέλαβε τη λειτουργία του από τον Ιανουάριο του 2012 έως και τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν και το ανέλαβε η Εταιρεία Παραγωγής «Γίνονται Έργα».

Το Θέατρο έχει καταφέρει να κερδίσει την καθολική αποδοχή του κοινού και να γίνει ένας σύγχρονος πολυ-πολιτισμικός χώρος συνάντησης και ανταλλαγής των τεχνών και των ανθρώπων.

Θεατρικές παραστάσεις σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο υψηλών ποιοτικών απαιτήσεων, συμπράξεις και συνεργασίες με σημαντικούς θεατρικούς φορείς από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποστήριξη της εγχώριας δραματουργίας, λειτουργία παιδικής και εφηβικής σκηνής, παραστάσεις χορού, μουσικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, ημερίδες είναι μερικές από τις δράσεις του Θεάτρου Αυλαία.

Ώρες ταμείου Θεάτρου Αυλαία: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-13:30, 17:30-21:30, Σάββατο & Κυριακή 09:30 - 21:30.

Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή
https://avlaiatheater.gr/
2310 230013

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο... Block 33! Stand-Up Κωμική Παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά», Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου!
Έκπτωση -17% Χριστόφορος Ζαραλίκος «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» | Block 33

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο... Block 33! Stand-Up Κωμική Παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά», Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου!

Αγορές: 21 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 12,00€
10,00€