ΑΘΗΝΑ (Όλες οι Προσφορές)

8€ από 12€: «Ο Πέτρος και ο Λύκος» | Ελληνικός Κόσμος-Θέατρον | Ταύρος

Tο Goldmall.gr σε πάει... Θέατρο!

8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Πέτρος και ο Λύκος»!

Το διασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών, σε απόδοση-σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη, στο «Θέατρον» (αίθ. Ιφιγένεια) του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στον Ταύρο, με δύο Παραστάσεις κάθε Κυριακή!

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
4,00€
Αγορές
23

8€ από 12€: «Ο Πέτρος και ο Λύκος» | Ελληνικός Κόσμος-Θέατρον | Ταύρος

Tο Goldmall.gr σε πάει... Θέατρο!

8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Πέτρος και ο Λύκος»!

Το διασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών, σε απόδοση-σκηνοθεσία Χρήστου Τριπόδη, στο «Θέατρον» (αίθ. Ιφιγένεια) του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στον Ταύρο, με δύο Παραστάσεις κάθε Κυριακή!

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
23 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,00€
  • 8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Πέτρος και ο Λύκος»!

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 12€.
* Η είσοδος επιτρέπεται:
- Στους ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
- Στους ανήλικους έως 17 ετών με self test (έως 24 ωρών)
- Απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης.


Ημέρες & Ώρες Παράστασης
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» - Θέατρον (αίθ. Ιφιγένεια)

Από 28 Νοεμβρίου 2021 έως και 23 Ιανουαρίου 2022
Δύο Παραστάσεις κάθε Κυριακή -----> 11:30 & 16:30

H εταιρεία θεατρικών παραγωγών ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζει, το διασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών «Ο Πέτρος και ο λύκος», του Σεργκέι Προκόφιεφ, με τον Χρήστο Τριπόδη, πέντε μουσικούς, δυο χορεύτριες και 7 μουσικά όργανα ζωντανά επί σκηνής.

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνι εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση! Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια επιθυμείς μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου.
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο του θεάτρου που επέλεξες και επιδεικνύεις το κουπόνι σου πρέπει εκτυπωμένο ή από κινητό.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

Συντελεστές
Συνθέτης/Συγγραφέας: Σεργκέι Προκόφιεφ, Θεατρική Διασκευή/Σκηνοθεσία: Χρήστος Τριπόδης, Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Αγοράς, Χορογραφίες: Χριστίνα Μπίτου, Κοστούμια: Μυρτώ Πετάση, Φωτισμοί: Ρίζος Τσιγάρης, Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Τριπόδης, Μάριος Ιβάν Παπούλιας (Ενορχήστρωση - Βιολί), Θοδωρής Πιστόλας (Τενόρο σαξόφωνο), Δέσποινα Σπανού (Βιολοντσέλο), Δήμητρα Χανιαλάκη (Φλάουτο), Γιώργος Αιμιλιανός Σταυριανός (Πιάνο-Πλήκτρα-Κρουστά), Χορεύουν: Χριστίνα Μπίτου, Αριάννα Ζαρμακούπη

«Ο Πέτρος και ο λύκος»

H εταιρεία θεατρικών παραγωγών ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζει, το διασημότερο μουσικό παραμύθι όλων των εποχών «Ο Πέτρος και ο λύκος», του Σεργκέι Προκόφιεφ, με τον Χρήστο Τριπόδη, πέντε μουσικούς, δυο χορεύτριες και 7 μουσικά όργανα ζωντανά επί σκηνής.

Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μεταγραφή για πιάνο, βιολί, φλάουτο, βιολοντσέλο σαξόφωνο και κρουστά ζωντανά επί σκηνής με την παράσταση να «σπάει» την κλασική φόρμα της εκτέλεσης από ορχήστρα με συνοδεία αφήγησης, όπως έχουμε συνηθίσει στις διαφορετικές εκδοχές του ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μια θεατρική προσέγγιση του παραμυθιού, με στοιχεία χοροκίνησης, τραγουδιών βασισμένα στις κλασικές μελωδίες του συνθέτη, διαδραστικό παιχνίδι και θέατρο σκιών, που στόχο έχει την καλύτερη πρόσληψη της μουσικής και των μουσικών οργάνων, από τα παιδιά μέσω της θεατρικής παράστασης.

Το μαγευτικό κείμενο του Ρώσου συνθέτη Σεργκέι Προκόφιεφ γράφτηκε το 1936 και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά παραμύθια όλων των εποχών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συνθέτης/Συγγραφέας: Σεργκέι Προκόφιεφ
Θεατρική Διασκευή/Σκηνοθεσία: Χρήστος Τριπόδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Δημήτρης Αγοράς
Χορογραφίες: Χριστίνα Μπίτου
Κοστούμια: Μυρτώ Πετάση
Φωτισμοί: Ρίζος Τσιγάρης

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Χρήστος Τριπόδης
Μάριος Ιβάν Παπούλιας ( Ενορχήστρωση - Βιολί)
Θοδωρής Πιστόλας (Τενόρο σαξόφωνο)
Δέσποινα Σπανού (Βιολοντσέλο)
Δήμητρα Χανιαλάκη (Φλάουτο)
Γιώργος Αιμιλιανός Σταυριανός (Πιάνο-Πλήκτρα-Κρουστά)

Χορεύουν:
Χριστίνα Μπίτου
Αριάννα Ζαρμακούπη

Διάρκεια παράστασης: 60’ (χωρίς διάλειμμα)

Παραγωγή:
Εταιρεία Θεατρικών Παραγωγών «ΜΕΘΕΞΙΣ» Χρήστος Τριπόδης (Παιδική Σκηνή)
Επικοινωνία: 210 7622034, 6943290294
Email: methexis.productions@gmail.com

- Επιλέγεις ημερομηνία παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού σου.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. Συστήνεται η προσέλευσή σας 45 λεπτά νωρίτερα προς αποφυγή συνωστισμού.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγής ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο ή Κυριακή, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.
- Η είσοδος επιτρέπεται:
Στους ενήλικες με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Στους ανήλικους έως 17 ετών με self test (έως 24 ωρών)
Απαραίτητη η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Tο «Θέατρον», ο νέος πολυδύναμος χώρος πολλαπλών χρήσεων του «Ελληνικού Κόσμου», έχει κύρια χαρακτηριστικά σχεδιασμού την πολυμορφικότητα και την ευελιξία και έχει σχεδιαστεί με βάση τις πιο σύγχρονες τεχνικές και αρχιτεκτονικές προδιαγραφές. 

Τα στοιχεία αυτά του παρέχουν μοναδικές δυνατότητες αναδιάταξης και αλλαγής διαρρύθμισης, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εκδήλωσης, έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί να φιλοξενεί τις πιο απαιτητικές παραγωγές: θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, συνέδρια, εταιρικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και θεάματα με ιδιαίτερες σκηνικές απαιτήσεις. Επίσης, ο οπτικοακουστικός εξοπλισμός είναι μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα.

Πιστό στο όραμα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, το «Θέατρον» φιλοδοξεί να στεγάσει τη σύγχρονη καλλιτεχνική έκφραση και να αποτελέσει, σε συνδυασμό με τις υποδομές του «Ελληνικού Κόσμου», σημαντικό πόλο πολιτισμού για την Ελλάδα.

Πειραιώς 254, Ταύρος
http://www.theatron254.gr/index.php?pid=1
212 2540000

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ