Θέατρο | Συναυλίες

7€ από 10€: Παιδική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» | Θέατρο Κολοσσαίον



7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», μία από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές ιστορίες όλων των εποχών!

Μία μαγική παράσταση, με τρισδιάστατες προβολές, μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά που ζωντανεύουν τη φαντασία, στο Θέατρο «Κολοσσαίον», 18 και 25 Οκτωβρίου!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-30%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
135

7€ από 10€: Παιδική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» | Θέατρο Κολοσσαίον



7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», μία από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές ιστορίες όλων των εποχών!

Μία μαγική παράσταση, με τρισδιάστατες προβολές, μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά που ζωντανεύουν τη φαντασία, στο Θέατρο «Κολοσσαίον», 18 και 25 Οκτωβρίου!

10,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
135 Αγορές
-30% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 7€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», στο Θέατρο «Κολοσσαίον»!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο θέατρο, κατά την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθ΄όλη την διάρκεια της παράστασης και κατά την έξοδό τους από τον χώρο.
* Η προετοιμασία και πραγματοποίηση της παράστασης γίνεται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που συστήνει το Υπουργείο Υγείας.


Ημέρες & Ώρες Παράστασης

- Κυριακή 18 Οκτωβρίου - 11:30
- Κυριακή 25 Οκτωβρίου - 11:30

- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης. Συστήνεται η προσέλευσή σας 45 λεπτά νωρίτερα προς αποφυγή συνωστισμού.

Η παραλαβή των θέσεων σας μπορεί να γίνει
1) κατά τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων του "Κολοσσαίον" πριν την παράσταση
ή
2) πριν την παράσταση με έγκαιρη προσέλευση (τουλάχιστον 45')


Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μιας από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών! Με οδηγό τον Μικρό Πρίγκιπα, θυμόμαστε ξανά τις παιδικές μας ζωγραφιές, φτιάχνουμε έναν πλανήτη όπως εμείς ονειρευόμαστε και απλώνουμε τα φτερά μας για να πετάξουμε!

Ο Μικρός Πρίγκιπας, είναι το τέταρτο περισσότερο μεταφρασμένο βιβλίο στον κόσμο και θεωρείται το καλύτερο γαλλικό βιβλίο του 20ου αιώνα!

Ο Μικρός Πρίγκιπας
Του Αντουάν Ντε- Σαιν Εξυπερύ
Θέατρο του Βορρά

Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει και πάλι την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μιας από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών! Με οδηγό τον Μικρό Πρίγκιπα, θυμόμαστε ξανά τις παιδικές μας ζωγραφιές, φτιάχνουμε έναν πλανήτη όπως εμείς ονειρευόμαστε και απλώνουμε τα φτερά μας για να πετάξουμε!

Ο Μικρός πρίγκιπας, μας μιλάει έξυπνα, μέσα από την ιστορία του πιλότου που έχει ξεχάσει πια να ζωγραφίζει για τη δύναμη της παιδικής δημιουργικότητας! Την αγάπη που δεν περιμένει ανταλλάγματα, τη φιλία και τη δύναμη που χρειάζεται να βρεις για να ξαναπετάξεις!

Μέσα από την παράσταση, παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενός πιλότου, που το αεροπλάνο του συντρίβεται στην έρημο Σαχάρα. Εκεί συναντάει το Μικρό Πρίγκιπα, ένα μικρό αγόρι που του ζητά με επιμονή να του ζωγραφίσει ένα πρόβατο. Ο πιλότος συνδέεται με το παράξενο αυτό ξανθό αγόρι, που του μιλάει για τον μακρινό του πλανήτη, το όμορφο μα κακομαθημένο του τριντάφυλλο, το ταξίδι του σε άλλους πλανήτες και τους παράξενους ανθρώπους που γνώρισε μέχρι που έφτασε στη γη!

Περπατάμε πάνω στους χρυσούς αμμόλοφους της Σαχάρας, πετάμε πάνω από τον αστεροειδή Β612, ταξιδεύουμε σε μακρινούς πλανήτες που ζουν βασιλιάδες, επιχειρηματίες και φιλόδοξοι, προσπαθούμε να προλάβουμε το χρόνο γυρίζοντας γύρω για να βοηθήσουμε να ανάψει ένα φανάρι και βλέπουμε από ψηλά τον πλανήτη μας τη γη!

Μια μαγική παράσταση, όπου οι τρισδιάστατες προβολές, ντύνονται με κλασική μουσική, με κοστούμια και σκηνικά που ζωντανεύουν τη φαντασία μας και εμπνέονται από τα παιδικά σκίτσα του μικρού πρίγκιπα! Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Μικρού Πρίγκιπα, γεμάτο με χρώμα, χιούμορ και τρυφερότητα!

Ο Μικρός Πρίγκιπας, είναι το τέταρτο περισσότερο μεταφρασμένο βιβλίο στον κόσμο και θεωρείται το καλύτερο γαλλικό βιβλίο του 20ου αιώνα!

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Δανάη Πανά
Φωτισμοί: Γιώργος Ζίγκας
Art Work: Παναγιώτης Πούλος
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά

Παίζουν: Ελένη Γαβριηλάτου, Βαγγέλης Δαλλές, Όλια Μήτσιου, Άννα Χατζηαντωνίου, Κωνσταντίνα Χουλιάρα

- Ισχύει για 18/10 και 25/10 στις 11:30.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγής ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο ή Κυριακή, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, καθώς δημιουργήθηκε το 1965.

Βρίσκεται στην οδό Βασ. Όλγας, στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης που συνδέει την Ανατολική Θεσσαλονίκη με το Κέντρο.

Έχει συνδέσει το όνομα του με πολύ πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το Sleuth, το Γάλα, το Σεσουάρ για Δολοφόνους και πολλές άλλες.

Επίσης φιλοξενεί και πολύ πετυχημένες παιδικές παραστάσεις. Το πλεονέκτημα του είναι ότι βρίσκεται σε ένα σημείο που έχει πολύ θεατρόφιλο και κινηματογραφόφιλο κοινό.

Είναι ένα από τα πιο μεγάλα κινηματοθέατρα της πόλης με 700 θέσεις, οι οποίες βρίσκονται όλες κοντά στη σκηνή.

Ιδανικό για θέατρο και για εκδηλώσεις.

Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη
2310 834996

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ