8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», μία θεατρική διασκευή από την ομάδα «Ascendentem»!

Το διαχρονικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, έρχεται στο Θέατρο Αμαλία, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Οκτωβρίου!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
201

8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», μία θεατρική διασκευή από την ομάδα «Ascendentem»!

Το διαχρονικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, έρχεται στο Θέατρο Αμαλία, Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Οκτωβρίου!

10,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
201 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
 • 8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας», στο Θέατρο Αμαλία!

  - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 10€.
  - Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
  - Οι θέσεις δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, ή τις προηγούμενες ημέρες, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
  - Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.
  - Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. 


Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη)

- Σάββατο 16 Οκτωβρίου - 17:00
- Κυριακή 17 Οκτωβρίου - 11:30

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 στο Θέατρο «ΑΜΑΛΙΑ». Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους γίνεται θεατρική παράσταση από τη νεοσύστατη ομάδα “ASCENDENTEM” σε σκηνοθεσία Ηλιάνας Τσακιρίδου και διασκευή Αναστασίας Αντωνιάδου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ηλιάνα Τσακιρίδου, Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Καψάλα, Μάριος Δρόσος, Αναστασία Αντωνιάδου, Μαργαρίτα Μηχαλάτου, Γεωργία Κοτζαερίδου, Ίλυα Ζαχαρίου, Χρήστος Σπανόπουλος, Γιάννης Καραντώνης, Χορογραφίες: Μαρία Στεφάνου, Δραματουργική επεξεργασία: Ηλιάνα Τσακιρίδου, Αναστασία Αντωνιάδου, Επιμέλεια Κίνησης: Μαρία Στεφάνου, Ηλιάνα Τσακιρίδου, Μουσική Επιμέλεια και Διδασκαλία: Κατερίνα Μελισσανίδου, Μουσική Σύνθεση: Κατερίνα Μελισσανίδου, Αναστασία Αντωνιάδου, Ηλιάνα Τσακιρίδου, Πιάνο: Νίκος Αργυρόπουλος, Κιθάρα - Κρουστό: Αναστασία Αντωνιάδου, Σκηνική Επιμέλεια: Άρτεμις Τουμπίδου 

Ο Μικρός Πρίγκιπας
Μια θεατρική διασκευή από την ομάδα “ASCENDENTEM”

Ο “Μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ έρχεται στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 στο Θέατρο «ΑΜΑΛΙΑ». Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους γίνεται θεατρική παράσταση από τη νεοσύστατη ομάδα “ASCENDENTEM” σε σκηνοθεσία Ηλιάνας Τσακιρίδου και διασκευή Αναστασίας Αντωνιάδου.

Μέσω του ομώνυμου κλασικού αλλά γεμάτο παραλλαγές παραμυθιού, ως νέοι καλλιτέχνες θέλουμε να ξυπνήσουμε την παιδικότητα που κρύβεται στον καθένα μας. Να κάνουμε τον κάθε μικρό πρίγκιπα και την κάθε μικρή πριγκίπισσα να χαμογελάσει.

Επιπλέον, η παράσταση στοχεύει στη συγκέντρωση χρημάτων, μέρος των οποίων θα δοθεί ως δωρεά στα Παιδικά Χωριά SOS Βορείου Ελλάδος.

«Χαμογέλα μικρέ. Δες τους βόες κι όχι τα καπέλα. Πρίγκιπα στην αγκαλιά μου έλα. Πες μου όλες σου τις ιστορίες για ματαιόδοξες και επιχειρηματίες. Αρκεί να μείνεις εδώ.».

Αφηγητής: Θα ήθελα να αρχίσω την ιστορία μου κάπως έτσι…

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία : ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ

Πρωταγωνιστούν: ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΨΑΛΑ, ΜΑΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ , ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΗΧΑΛΑΤΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΤΖΑΕΡΙΔΟΥ , ΙΛΥΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

Χορογραφίες : Μαρία Στεφάνου

Δραματουργική επεξεργασία: ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Επιμέλεια Κίνησης : ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ , ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ

Μουσική Επιμέλεια και Διδασκαλία: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΟΥ

Μουσική Σύνθεση : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ

Πιάνο: ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΌΠΟΥΛΟΣ

Κιθάρα - Κρουστό : ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Σκηνική Επιμέλεια : ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟΥΜΠΙΔΟΥ

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Κυριακή: Ώρες 10:30-14:30 & 17:30-21:30. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Αμαλία): 2310 842509

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και:
για ηλικίες 4 έως 11 ετών με self test 24ώρου
για άτομα άνω των 12 ετών: με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!