Θέατρο | Συναυλίες

Από 10€: «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» | Θέατρο Κολοσσαίον


Από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Νικορέστη Χανιωτάκη!

Για 1η φορά στην Ευρώπη ο αγαπημένος ήρωας στο θέατρο, σε ένα υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους, με ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές και ακροβάτες! Στο Θέατρο Κολοσσαίον, από 26 Δεκεμβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
280

Από 10€: «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» | Θέατρο Κολοσσαίον


Από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου Νικορέστη Χανιωτάκη!

Για 1η φορά στην Ευρώπη ο αγαπημένος ήρωας στο θέατρο, σε ένα υπερθέαμα για μικρούς και μεγάλους, με ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές και ακροβάτες! Στο Θέατρο Κολοσσαίον, από 26 Δεκεμβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
280 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 10€ από 15για τη Ζώνη Β: Είσοδος 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» στο Θέατρο Κολοσσαίον
  • 12€ από 17€ για τη Ζώνη Α: Είσοδος 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» στο Θέατρο Κολοσσαίον

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου - 20:00
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου - 21:00
Κυριακή 1 Ιανουαρίου - 20:00
Δευτέρα 2 Ιανουαρίου - 20:00
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου - 21:00

Σάββατο 7 Ιανουαρίου - 21:00
Κυριακή 8 Ιανουαρίου - 20:00

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου - 21:00
Σάββατο 14 Ιανουαρίου - 21:00

Κυριακή 15 Ιανουαρίου - 20:00

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου - 21:00
Σάββατο 21 Ιανουαρίου - 21:00
Κυριακή 22 Ιανουαρίου - 19:00

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου - 21:00
Σάββατο 28 Ιανουαρίου - 21:00
Κυριακή 29 Ιανουαρίου - 19:00

- Οι θέσεις αφορούν τη Ζώνη Α (σειρές 1 έως και 5) και Ζώνη Β (σειρές 6 έως και 13), ανάλογα με την επιλογή πακέτου.
- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 15€ για τη Ζώνη Β και 17€ για τη Ζώνη Α.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον (Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη)

Μην βρεθείς στον δρόμο του… πυροβολεί πιο γρήγορα κι από τη σκιά του!

Για 1η φορά στην Ευρώπη ο αγαπημένος μας ήρωας στο θέατρο! Οι περιπέτειες του Λούκυ Λουκ στο θέατρο Κολοσσαίον στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Νικορέστη Χανιωτάκη («Η Γίδα», «Οι Μάγισσες του Σάλεμ», «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι», «Μήδεια του Μποστ» κ.α.). Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν θίασο 16 πολύ ταλαντούχων καλλιτεχνών, που απαρτίζεται από ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές και ακροβάτες! Μία υπέροχη θεατρική εμπειρία, γεμάτη δράση, χιούμορ και εντυπωσιακές εικόνες για όλες τις γενιές που αγάπησαν τον Λούκυ Λούκ. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Συντελεστές

Θεατρική Διασκευή: Στέλιος Χατζηαδαμίδης, Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης, Σκηνικά: Αθανάσιος Κολαλάς, Κοστούμια: Πένυ Ντάνη, Χορογραφίες: Ιωάννα Μήτσικα, Ακροβατικές χορογραφίες: Daniel Arrando, Πρωτότυπη μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας, Μουσική Διδασκαλία: Γιάννης Μαθές, Υπεύθυνος κατασκευής σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ, Sound design: CatLeap (Τσεσμελόγλου Δημήτρης), Βοηθός σκηνοθέτη: Ασημίνα Κιντόνη, Βοηθός Σκηνογράφου: Μαρία Προδρόμου, Βοηθός Ενδυματολόγου: Λυμπέρη Χατζώκου Κυβέλη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ρίτα Σίσιου, Παραγωγή: KOLOSSAION PRODUCTIONS, Παίζουν: (Αλφαβητικά) Γιώργος Αρβανίτης, Ειρήνη Αρβανίτη, Ιφιγένεια Βαρελά, Μάριος Ζαρδαβάς, Νικίτα Ηλιοπούλου, Μαλίνα Κιναλοπούλου, Μαίρη Κόκου, Λίνος Μάνεσης, Όλια Μήτσιου, Γιάννης Μονοκρούσος, Νίκος Μυλωνόπουλος, Γεράσιμος Παπικινός, Θάνος Πουμάκης, Τάσος Προβιάς, Κορνηλία Προκοπίου. Συμμετέχει ο ακροβάτης Daniel Arrando.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

«O Λούκυ Λουκ κι ο Λευκός Ιππότης» του Ρενέ Γκοσινί στο θέατρο Κολοσσαίον

Μην βρεθείς στον δρόμο του… πυροβολεί πιο γρήγορα κι από τη σκιά του!

Για 1η φορά στην Ευρώπη ο αγαπημένος μας ήρωας στο θέατρο! Οι περιπέτειες του Λούκυ Λουκ στο θέατρο Κολοσσαίον στην Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Νικορέστη Χανιωτάκη («Η Γίδα», «Οι Μάγισσες του Σάλεμ», «Κάθε Τρίτη με τον Μόρι», «Μήδεια του Μποστ» κ.α.). Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν θίασο 16 πολύ ταλαντούχων καλλιτεχνών, που απαρτίζεται από ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές και ακροβάτες! Μία υπέροχη θεατρική εμπειρία, γεμάτη δράση, χιούμορ και εντυπωσιακές εικόνες για όλες τις γενιές που αγάπησαν τον Λούκυ Λούκ. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…

Υπόθεση: Ο Λούκυ Λουκ «αναγκάζεται» να γίνει ηθοποιός προκειμένου ν’ ανακαλύψει ποιος ληστεύει τις τράπεζες της Άγριας Δύσης την ώρα που παίζονται θεατρικές παραστάσεις στα τοπικά σαλούν. Υποδυόμενος τον Λευκό Ιππότη, ο μοναχικός καουμπόι θα μπλέξει σε μια τρελή περιπέτεια με έναν περιοδεύοντα θίασο, με σερίφηδες, Ινδιάνους, χορεύτριες και… νεκροθάφτες. Λίγα λόγια για το έργο: Μετά την κρεμάλα, το ροντέο και τους καβγάδες στα σαλούν, το θέατρο πήρε και αυτό την θέση του στην ψυχαγωγία των κατοίκων της Άγριας Δύσης. Στο ρεπερτόριο των θιάσων, σημαντική θέση καταλάμβαναν τα κλασσικά έργα του Σαίξπηρ και τα μελοδράματα. Πολλές φορές οι παραστάσεις αυτών των θιάσων αποτελούσαν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς. Οι πόλεις όπου «ανέβαινε» μια τέτοια παράσταση ερήμωναν και μερικοί έβγαζαν πολλά λεφτά από την δραματική τέχνη. Ο μοναχικός καουμπόι αυτή τη φορά γίνεται ηθοποιός, μα τόσο κακός ηθοποιός, που κινδυνεύει να τον κρεμάσουν, παίζει τυχερά παιχνίδια και μάλιστα «σκληρά» (βλέπε Ρώσικη Ρουλέτα) και γενικά μας δημιουργεί μια αίσθηση αυταπάτης σχετικά με τον εαυτό του. «Λοιπόν, ομορφούλη, τώρα θα δεις τι θα πει αληθινή διασκέδαση - ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ!» (Από τον εκδότη του κόμικ).

Θεατρική Διασκευή: Στέλιος Χατζηαδαμίδης
Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης
Σκηνικά: Αθανάσιος Κολαλάς
Κοστούμια: Πένυ Ντάνη
Χορογραφίες: Ιωάννα Μήτσικα
Ακροβατικές χορογραφίες: Daniel Arrando
Πρωτότυπη μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Μουσική Διδασκαλία: Γιάννης Μαθές
Υπεύθυνος κατασκευής σκηνικών: Αλέξανδρος Παπαϊωακείμ
Sound design: CatLeap (Τσεσμελόγλου Δημήτρης)
Βοηθός σκηνοθέτη: Ασημίνα Κιντόνη
Βοηθός Σκηνογράφου: Μαρία Προδρόμου
Βοηθός Ενδυματολόγου: Λυμπέρη Χατζώκου Κυβέλη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ρίτα Σίσιου
Παραγωγή: KOLOSSAION PRODUCTIONS

Παίζουν: (Αλφαβητικά) Γιώργος Αρβανίτης, Ειρήνη Αρβανίτη, Ιφιγένεια Βαρελά, Μάριος Ζαρδαβάς, Νικίτα Ηλιοπούλου, Μαλίνα Κιναλοπούλου, Μαίρη Κόκου, Λίνος Μάνεσης, Όλια Μήτσιου, Γιάννης Μονοκρούσος, Νίκος Μυλωνόπουλος, Γεράσιμος Παπικινός, Θάνος Πουμάκης, Τάσος Προβιάς, Κορνηλία Προκοπίου. Συμμετέχει ο ακροβάτης Daniel Arrando.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Οι θέσεις αφορούν τη Ζώνη Α (σειρές 1 έως και 5) και Ζώνη Β (σειρές 6 έως και 13), ανάλογα με την επιλογή πακέτου.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Καθημερινά 10:00 - 14:00 και 17:00 - 22:00. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Κολοσσαίον): 2310 834996

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Κινηματοθέατρο Κολοσσαίον είναι ένας από τους πιο γνωστούς και ιστορικούς χώρους της Θεσσαλονίκης, καθώς δημιουργήθηκε το 1965.

Βρίσκεται στην οδό Βασ. Όλγας, στην πιο κεντρική αρτηρία της πόλης που συνδέει την Ανατολική Θεσσαλονίκη με το Κέντρο.

Έχει συνδέσει το όνομα του με πολύ πετυχημένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το Sleuth, το Γάλα, το Σεσουάρ για Δολοφόνους και πολλές άλλες.

Επίσης φιλοξενεί και πολύ πετυχημένες παιδικές παραστάσεις. Το πλεονέκτημα του είναι ότι βρίσκεται σε ένα σημείο που έχει πολύ θεατρόφιλο και κινηματογραφόφιλο κοινό.

Είναι ένα από τα πιο μεγάλα κινηματοθέατρα της πόλης με 700 θέσεις, οι οποίες βρίσκονται όλες κοντά στη σκηνή.

Ιδανικό για θέατρο και για εκδηλώσεις.

Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη
2310 834996

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!