Θέατρο | Συναυλίες

Προσφορά για το Θέατρο Σκιών «Ο Καραγκιόζης Μποξέρ» | Θέατρο Αμαλία


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης Μποξέρ»!

Ποιος θα στεφθεί νικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας και θα κερδίσει το χέρι της Βεζυροπούλας; Η απάντηση στο Θέατρο Αμαλία, την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 11:30 & 17:00!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
61

Προσφορά για το Θέατρο Σκιών «Ο Καραγκιόζης Μποξέρ» | Θέατρο Αμαλία


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης Μποξέρ»!

Ποιος θα στεφθεί νικητής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας και θα κερδίσει το χέρι της Βεζυροπούλας; Η απάντηση στο Θέατρο Αμαλία, την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 11:30 & 17:00!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
61 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 6€ από 8για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση Θεάτρου Σκιών «Ο Καραγκιόζης Μποξέρ», στο Θέατρο Αμαλία!

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: Κυριακή 10 Απριλίου - 11:30 & 17:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 8€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δίνονται από το ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, ή τις προηγούμενες ημέρες, με βάση τη σειρά προσέλευσης. [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο
- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.


Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη)

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καταφθάνουν οι καλύτεροι παλαιστές, πυγμάχοι και μποξέρ απ’ όλον τον κόσμο.
Η αφορμή; Μα φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που διοργανώνει ο Πασάς.
Το έπαθλο; Ένα αμύθητο ποσό, αιώνια δόξα, πλούσια δώρα καθώς και η Βεζυροπούλα, η οποία θα παντρευτεί τον νικητή των αγώνων.

“Ο Καραγκιόζης Μποξέρ”
Κυριακή 10 Απριλίου 11:30 & 17:00
Στο Θέατρο Αμαλία

Το Θέατρο Σκιών “Ο Καραγκιόζης του Μακρή”, σας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στην νέα του παράσταση, “Ο Καραγκιόζης Μποξέρ”.
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καταφθάνουν οι καλύτεροι παλαιστές, πυγμάχοι και μποξέρ απ’ όλον τον κόσμο.
Η αφορμή; Μα φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών, που διοργανώνει ο Πασάς.
Το έπαθλο; Ένα αμύθητο ποσό, αιώνια δόξα, πλούσια δώρα καθώς και η Βεζυροπούλα, η οποία θα παντρευτεί τον νικητή των αγώνων.
Ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης, σκέφτεται να συμμετάσχει και να κερδίσει ώστε να γεμίσει την μόνιμα άδεια κοιλιά του αλλά και να παντρευτεί τη Βεζυροπούλα …θα καταφέρει άραγε, ο ήρωάς μας να νικήσει;
Για να υποστηρίξετε τον αγαπημένο σας ήρωα και να τον βοηθήσετε να στεφθεί νικητής, ελάτε στο ΘΕΑΤΡΟ "ΑΜΑΛΙΑ" - ΑΜΑΛΙΑΣ 71,
την Κυριακή 10 Απριλίου, 2 παραστάσεις Ώρα 11:30πμ και 5:00μμ. Η νίκη χωρίς τα δικά σας συνθήματα και υποστήριξη, θα είναι δύσκολη.
Ως ευχαριστώ για την πολύτιμη στήριξη σας, κάθε παιδί θα πάρει και ένα μοναδικό δώρο.
Πίσω από τον μπερντέ και στη γωνία του Καραγκιόζη θα βρίσκονται οι : Κώστας και Μπάμπης Μακρής.

Βιογραφικά Σημειώματα 
- O Μπάμπης Μακρής έχει παρουσιάσει αντίστοιχες παραστάσεις, με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, το 2012 εμφανίστηκε για πρώτη φορά, σε ηλικία 16 ετών, στο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «ΣΠΑΘΑΡΕΙΑ», με την πρωτότυπη κωμωδία «Ο Καραγκιόζης και οι εξωγήινοι». Επιπροσθέτως, το 2017 συμμετείχε στο Φεστιβάλ «Ιts Kale», με την παράσταση «Η Λίμνη των Στεναγμών». Άξια αναφοράς είναι και η συνεργασία του με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης για την εθελοντική αιμοδοσία. Με τον σκοπό αυτό δόθηκαν παραστάσεις σε σχολεία της Πάτρας, του Αγρινίου και του Πύργου με τίτλο « Ο Καραγκιόζης εθελοντής αιμοδότης. Τον Δεκέμβριο του 2017 συμμετείχε στην παραγωγή του Γιώργου Βούκανου «Τα Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη», με έξι παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, καθώς και σε Πάτρα και Μεσολόγγι. Επιπλέον, στην πολύχρονη αυτή πορεία, ο Χαράλαμπος Μακρής έχει παρουσιάσει και δύο δικές του παραγωγές τα έτη 2016 και 2018 με τίτλο «Σύμφωνο συμβίωσης. Γάμος αλά Πατρινά» και «Καραγκιόζης ενεχυροδανειστής» αντίστοιχα. Οι παραστάσεις έλαβαν χώρα στο θέατρο «Αγορά» στην Πάτρα. Τέλος ο Μπάμπης Μακρής είναι κατασκευαστής φιγούρων και σκηνικών για το Θεάτρο Σκιών.

- Ο Κώστας Μακρής, μαθήτευσε, επί πολλά χρόνια, κοντά σε μεγάλους πατρινούς καραγκιοζοπαίχτες, όπως ο Γιάνναρος, ο Σωτήρης Ασπιώτης, ο Μητσάκης και ο Κώσταρος. Δραστηριοποιείται, καλλιτεχνικά, εδώ και τρεις δεκαετίες, τόσο στην Πάτρα, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το 1989, απέσπασε, με το καλλιτεχνικό του έργο, το βραβείο «Ιπεκτσί» (İpekçi), στην Κωνσταντινούπολη, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της ελληνοτουρκικής φιλίας, ενώ έργα του φιλοξενούνται στο «Μουσείο του Ανθρώπου» (Musée de l'Homme), στο Παρίσι. Το διάστημα αυτό έχει παίξει ενεργό ρόλο στην διάδοση και διαφύλαξη της παραδοσιακής τέχνης του Θεάτρου Σκιών, μέσω της συμμετοχής του ως δάσκαλος σε σεμινάρια και εργαστήρια. Αναλυτικότερα, το 1986 δίδασκε στη Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης Αχαΐας. Αντίστοιχο ρόλο είχε τα έτη 1989-1990 στα Ι.Ε.Κ. Π.Ε.Β.Ε.Σ. (Ακμή). Τα έτη 1998-1999 έδωσε σεμινάρια για το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα αμέσως επόμενα χρόνια συνέχισε να διδάσκει. Πιο συγκεκριμένα το 2004, σε συνεργασία με το Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο, συμμετείχε στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα. Τα έτη 2005-2008 συνέχισε στη Σχολή Καραγκιόζη, στο «Βυρσοδεψείον» της Πάτρας, ενώ το διάστημα 2008-2010 οργάνωνε εργαστήρια Θεάτρου Σκιών για το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Κυριακή: Ώρες 10:30-14:30 & 17:30-21:30. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Αμαλία): 2310842509

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Η είσοδος επιτρέπεται με χρήση μάσκας και:
για ηλικίες 4 έως 17 ετών με self test 24ώρου
για άτομα άνω των 18 ετών: με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:30-14:30 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ