Σινεμά

5€ από 8€: Ταινία «Μουλάν» της Disney, στο Θερινό Cine Ελληνίς 2!


5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 2» (Βεράντα Βελλιδείου) για την Ταινία της Disney «Μουλάν» (με Υπότιτλους), την πολυαναμενόμενη μεταφορά της επικής ιστορίας της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, στο Κέντρο & με δυνατότητα Parking[Ισχύει για όλες τις προβολές της Ταινίας εκτός Πέμπτης]

8,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-38%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
37

5€ από 8€: Ταινία «Μουλάν» της Disney, στο Θερινό Cine Ελληνίς 2!


5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 2» (Βεράντα Βελλιδείου) για την Ταινία της Disney «Μουλάν» (με Υπότιτλους), την πολυαναμενόμενη μεταφορά της επικής ιστορίας της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας, στο Κέντρο & με δυνατότητα Parking[Ισχύει για όλες τις προβολές της Ταινίας εκτός Πέμπτης]

8,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
37 Αγορές
-38% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 2» (Βεράντα Βελλιδείου) για την Ταινία της Disney «Μουλάν»!
  • 1,5€ από 3€ για Στάθμευση 1 Αυτοκινήτου για έως και 3 ώρες στο Parking του «Βελλιδείου» (δίπλα στην είσοδο του Cine «Ελληνίς»)! * Συνδυάζεται με την αγορά κουπονιού για την προβολή της Ταινίας

    - Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή. [Ισχύει για όλες τις προβολές της Ταινίας εκτός Πέμπτης]
    - Σε περίπτωση άσχημων καιρικών φαινομένων ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» λειτουργεί κανονικά, καθώς διαθέτει μεγάλο υπόστεγο.
    - Κατάλληλη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες από την είσοδο του parking με ασανσέρ.
    - Η προσφορά ισχύει έως εξάντλησης των εισιτηρίων του GoldMall.

    Οδηγίες για την στάθμευση αυτοκινήτου: Εισέρχεστε με το αυτοκίνητό σας στο Parking του «Βελλιδείου», όπου παραλαμβάνετε την κάρτα στάθμευσης, την οποία παραδίδετε στο Ταμείο του Cine «Ελληνίς» για να σφραγιστεί και να σας επιστραφεί. Μετά την ολοκλήρωση της προβολής, τοποθετείτε την κάρτα στάθμευσης στο αυτόματο ταμείο του Parking για την τελική επικύρωση, ενώ το ίδιο κάνετε και κατά την έξοδό σας από το Parking, όπου την τοποθετείτε στην μπάρα εξόδου.

Ημέρες & Ώρες Προβολής

Με Υπότιτλους:
Κυριακή 11/10 στις 20:00

Σε σκηνοθεσία της Niki Caro, έρχεται από την Disney, η ΜΟΥΛΑΝ, η πολυαναμενόμενη live action μεταφορά της επικής ιστορίας της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας!

«Μουλάν»

Σε σκηνοθεσία της Niki Caro, έρχεται από την Disney, η ΜΟΥΛΑΝ, η επική ιστορία της θρυλικής Κινέζας πολεμίστριας!

Όταν ο αυτοκράτορας της Κίνας διατάζει ότι ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει στον αυτοκρατορικό στρατό για να υπερασπιστεί τη χώρα από τους εισβολείς, η Χουα Μουλάν, η μεγαλύτερη κόρη ενός διάσημου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιέζεται σε άντρα, τον Χουαν Γιουν, και περνάει από πολλές δοκιμασίες που θα χρειαστούν όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει. Είναι ένα επικό ταξίδι που θα τη μεταμορφώσει σε μια εκπληκτική πολεμίστρια που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός έθνους… και ενός περήφανου πατέρα.

Η πολυαναμενόμενη live action μεταφορά της ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney με την Νίκι Κάρο να υπόσχεται μια σκοτεινή extravaganza πολεμικών τεχνών. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα all star ασιατικό καστ.

Παραγωγή: Κρίς Μπέντερ, Τέντο Ναγκέντα, ΤζέικΓουάινερ
Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο
Σενάριο: Ρικ Τζάφα, Αμάντα Σίλβερ, Ελίαμπεθ Μάρτιν, Λόριν Χάινεκ,
Φωτογραφία: Μάντι Γουόκερ
Μοντάζ: Ντέιβιντ Κόλσον
Μουσική: Χένρι Γκρέγκσον-Γουίλιαμς
Πρωταγωνιστούν: Γιφέι Λιου, Ντόνι Γεν, Τζετ Λι, Λι Γκονγκ, Τζέισον Σκοτ Λι
Διάρκεια: 115 λεπτά

  • Ισχύει για τις Προβολές:
    Με Υπότιτλους:
    Κυριακή 11/10 στις 20:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Το κουπόνι για το parking συνδυάζεται με την αγορά κουπονιού για την προβολή της Ταινίας και ισχύει για 1 αυτοκίνητο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, μπορείτε να δείξετε το κουπόνι από το κινητό σας στο ταμείο του κινηματογράφου και παράλληλα να παραδώσετε τον κωδικό του κουπονιού σας σε ένα φύλλο χαρτί γραμμένο από εσάς.

Το Cine Ελληνίς μπορεί να καυχιέται ότι είναι κομμάτι του κινηματογραφικού κόσμου της πόλης. Από το 1994, προσφέρει μοναδικές στιγμές σινεμά που μυρίζουν ποπ κορν, φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια και αναβιώνει όλη τη μαγεία της προσμονής για κάθε καινούργια ταινία!

Η Ταράτσα του Βελλιδείου, η δεύτερη αίθουσα του Ελληνίς, με μια υπέροχη θέα όλης της πόλης, πίσω από το κινηματογραφικό πανί, γεμίζει τα καλοκαίρια με κινηματογραφικές εικόνες, συνδυάζοντας την παράδοση του θερινού σινεμά με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προβολής και μοντέρνο εξοπλισμό.

Εξοπλισμένο με Ψηφιακή Προβολή και ήχο Dolby SR. 

Ο χώρος στεγάζεται ολόκληρος σε περίπτωση βροχής, δυνατότητα parking ακριβώς στο parking του Συνεδριακού Κέντρου Ι. Βελλίδης, κατάλληλη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες από την είσοδο του parking με ασανσέρ.

Σε περίπτωση που κρυώσετε ο χώρος διαθέτει κουβερτούλες για όσους έχουν ξεχάσει τις ζακέτες τους. 

Σε περίπτωση βροχής δεν μετακινείστε από τις θέσεις γιατί ο χώρος στεγάζεται ολόκληρος. Επίσης διαθέτει ανεμιστήρες. Προλάβετε το ηλιοβασίλεμα.

Λεωφ. Στρατού 11 (δίπλα στο «Βελλίδειο»), Κέντρο
2310 280828

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ