Ξενοδοχεία | Ταξίδια

Προσφορά για Διαμονή με Πρωινό στο Αρχοντικό Γκαγιάννης, στη Ζαγορά!

Μαγευτική Απόδραση στο Πήλιο για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε Μονόκλινο, Δίκλινο ή Τρίκλινο, με Πρωινό & δυνατότητα Δωρεάν Διαμονής Παιδιού (έως 6 ετών), στο Παραδοσιακό «Αρχοντικό-Villa Gayannis», στη Ζαγορά!

70,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
25

Προσφορά για Διαμονή με Πρωινό στο Αρχοντικό Γκαγιάννης, στη Ζαγορά!

Μαγευτική Απόδραση στο Πήλιο για 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις σε Μονόκλινο, Δίκλινο ή Τρίκλινο, με Πρωινό & δυνατότητα Δωρεάν Διαμονής Παιδιού (έως 6 ετών), στο Παραδοσιακό «Αρχοντικό-Villa Gayannis», στη Ζαγορά!

70,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
25 Αγορές

Ζαγορά ΠηλίουΑρχοντικό-Villa Gayannis με Πρωινό

    1 Άτομο σε Μονόκλινο Δωμάτιο (περιλαμβάνει παιδί έως 6 ετών)

    • 70€ για 2 Διανυκτερεύσεις
    • 105€ για 3 Διανυκτερεύσεις
    • 140€ για 4 Διανυκτερεύσεις
    • 175€ για 5 Διανυκτερεύσεις

    2 Άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο (περιλαμβάνει παιδί έως 6 ετών)

    • 90€ για 2 Διανυκτερεύσεις
    • 135€ για 3 Διανυκτερεύσεις
    • 180€ για 4 Διανυκτερεύσεις
    • 225€ για 5 Διανυκτερεύσεις

    3 Άτομα σε Τρίκλινο Δωμάτιο (περιλαμβάνει παιδί έως 6 ετών)

    • 110€ για 2 Διανυκτερεύσεις 
    • 165€ για 3 Διανυκτερεύσεις
    • 220€ για 4 Διανυκτερεύσεις 
    • 275€ για 5 Διανυκτερεύσεις

    * Για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση (6 διανυκτερεύσεις και άνω) καταβάλλετε extra χρεώση 40/50/60 ευρώ ανά διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
    * Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ανά διανυκτέρευση, όπως ορίζεται από τα άρθρα 53 Ν.4389/2016 και 72 Ν.4472/2017. Οι χρεώσεις καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο και είναι οι εξής: Ξενοδοχεία 1-2*: 0,5€, Ξεν/χειο 3*: 1,50€, Ξεν/χειο 4*: 3€, Ξεν/χειο 5*: 4€ και για Ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια - διαμερίσματα: 0,5€ ανεξαρτήτου κατηγορίας Κλειδιών.


      Πως κάνω κράτηση;
      Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
      Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
      Βήμα 3ο ---> Επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει την ημέρα της άφιξής σου.

      Λίγα λόγια για την περιοχή:
      Το Πήλιο, αυτός ο μαγικός τόπος που αγκαλιάζει και αναδεικνύει τις ομορφιές όλων των εποχών, στέκει πάντα επιβλητικός, με το ένα μάτι κοιτώντας το Αιγαίο, το άλλο στον Παγασητικό και την καρδιά του στις φυλλωσιές των δέντρων, στα αιωνόβια πλατάνια, στις ευωδίες του βουνού. Το καλοκαίρι, τα ετερόκλητα τοπία με τις βοτσαλωτές ή αμμουδερές παραλίες, το βαθύ γαλαζοπράσινο της θάλασσας συνθέτουν και αυτά κομμάτι-κομμάτι τη μαγεία του Πηλίου. 

      Η πανέμορφη Ζαγορά Πηλίου με τα πετρόκτιστα αρχοντικά και τα γραφικά σοκάκια είναι ένα από τους πιο must go προορισμούς από τα χωριά του Πηλίου. Απλωµένη σε µία καταπράσινη πλαγιά, χωρίζεται σε 4 συνοικίες –Αγία Παρασκευή, Αγία Κυριακή, Άγιος Γεώργιος, Σωτήρα–, έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισµός µε διώροφα αρχοντικά, πέτρινα γεφύρια και παραδοσιακές κρήνες και είναι υπερήφανη για την καλλιτεχνική και πνευµατική κληρονοµιά της.

      Αποστάσεις:
      Αθήνα: 341 χλμ
      Θεσσαλονίκη: 225 χλμ
      Βόλος: 20 χλμ

      Λίγα λόγια για τη διαμονή σου:
      Κατά τη διαμονή σου στην περιοχή, μπορείς να απολαύσεις ατελείωτες δραστηριότητες που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα:
      - Κολύμπι στις παραλίες του Χορευτού (8χλμ. από τη Ζογορά) και της Ανάληψης (από την είσοδο στο Πουρί, δρόμος ασφάλτινος (3χλμ)
      - Ξενάγηση στα χωριά Πουρί και Μούρεσι
      - Πεζοπορικές διαδρομές με οδηγό σε όλη την περιοχή
      - Επίσκεψη στο «Ελληνομουσείο» το οποίο ιδρύθηκε περί το 1702 στο μοναστήρι του Αγίου Προδρόμου. Εδώ έμαθε τα πρώτα του γράμματα ο Ρήγας Φεραίος.
      - Επίσκεψη στην ιστορική βιβλιοθήκη της Ζαγοράς. Ιδρύθηκε 1762 και φιλοξενεί σπάνιες εκδόσεις και χειρόγραφα του 18ο αιώνα.
      - Πεζοπορία αλλά και τρέξιμο σε μονοπάτια και λιθόστρωτα
      - Εκδρομή με το παραδοσιακό τρενάκι «Ιάσονα»
      - Ποδήλατο βουνού
      - Θαλάσσια σπορ

      • Ισχύει έως 15/10/2022.
      • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 ή 2 ή 3 Άτομα, ανάλογα με το πακέτο επιλογής σου.
      • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
      • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
      • Πως κάνω κράτηση;
        Βήμα 1o ---> Κάλεσε μας στο 2310 230060 για έλεγχο διαθεσιμότητας στις ημερομηνίες που επιθυμείς.
        Βήμα 2o ---> Πάρε το κουπόνι που αντιστοιχεί στις διακοπές σου με έναν από τους τρεις τρόπους αγοράς
        Βήμα 3ο ---> Επιδεικνύεις το κουπόνι σου στον υπεύθυνο που θα σε εξυπηρετήσει την ημέρα της άφιξής σου.
      • Ακύρωση ή αλλαγή ημερομηνίας κράτησης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία check in.

      Το ιστορικό αρχοντικό «Γκαγιάννη» χτίστηκε το 1770 και αρχικά ονομάστηκε «Αρχοντικό Κωνσταντινίδη», καθώς ανήκε σ την οικογένεια Κωνσταντινίδη που ήρθαν στη Ζαγορά από το Καρπενήσι. Ήταν μία γνωστή οικογένεια εμπόρων και στην εποχή εκείνη επισκέπτονταν το Αρχοντικό διάσημες προσωπικότητες από το πολιτικό και πολιτιστικό χώρο.

      Σήμερα, η βίλα-αρχοντικό είναι ένα Παραδοσιακό Πηλιορείτικο Ξενοδοχείο, πλήρως αναπαλαιωμένο με ζήλο και μεράκι από τον ιδιοκτήτη Νικόλα και τη σύζυγό του Στυλιανή Γκαγιάννη, ενώ έχει διατηρήσει το στυλ και τη μορφή του κτηρίου, όπως αυτό είχε κατασκευαστεί από τους πρώτους ιδιοκτήτες του.

      To παραδοσιακό αρχοντικό-βίλα έχει τρεις ορόφους και μοιάζει πιο πολύ με ένα μικρό κάστρο. Ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος έχουν πολύ μικρά ανοίγματα/παραθυράκια, ενώ ο τρίτος όροφος που χρησιμοποιούνταν ως καλοκαιρινή κατοικία είναι μία κατασκευή με μεγάλα παράθυρα, μπαλκόνια και ξύλινα δοκάρια για να υποστηρίξει τη σκεπή. Παραθυράκια με βιτρό τζάμια δίνουν μία πολύ χαρακτηριστική όψη στα σπίτια αυτά.

      Θα σε μαγέψουν η άγρια φύση, η άφθονη πρασινάδα, αλλά και η πρόσβαση στις πανέμορφες παραλίες του Αιγαίου. Αυτή η ανατολική πλευρά του Πηλίου είναι γεμάτη ηρεμία και ησυχία, με γραφικά χωριά και μοναχικές παραλίες.

      Το αρχοντικό βρίσκεται πάνω στον κεντρικό δρόμο που διασχίζει τη Ζαγορά, 100 περίπου μέτρα μετά την κεντρική πλατεία του χωριού Άγιος Γεώργιος, μέσα στο χωριό, κοντά σε εστιατόρια και ταβέρνες, κοντά στην πλούσια καθημερινή ζωή της Ζαγοράς, περιτριγυρισμένο από έναν φανταστικό κήπο με πανοραμική θέα.

      Εάν είναι καλοκαίρι, μπορείτε εύκολα με το αυτοκίνητο ή το λεωφορείο (ΚΤΕΛ) να πάτε στην όμορφη παραλία του Χορευτού σε μόλις 15 λεπτά. Εάν είναι χειμώνας, μπορείτε να πάτε στις Αγριόλευκες, το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου με τις πίστες για σκι, σε μόλις 25 λεπτά.

      Ζαγορά Πηλίου
      https://villagayannis.gr/

      Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
      Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

      • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
      • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

      Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

      Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

      Δείτε σχετικές προσφορές!