Θεσσαλονίκη

Από 3,5€: Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics | Βακούρα


Από 3,5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Βακούρα» για την Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό ντεμπούτο των Unboxholics με ένα αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
127

Από 3,5€: Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics | Βακούρα


Από 3,5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Βακούρα» για την Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό ντεμπούτο των Unboxholics με ένα αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ!

127 Αγορές
  • 3,5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Βακούρα» για την Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» * για τις προβολές της Κυριακής έως τις 17:00
  • 3,8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Βακούρα» για την Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» * για τις προβολές της Τετάρτης και της Πέμπτης
  • 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Βακούρα» για την Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» * για τις προβολές της Δευτέρας και για όλες τις προβολές έως τις 19:00
  • 6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Βακούρα» για την Ταινία «Μην Ανοίγεις την Πόρτα»

- Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
- Επιλογή προβολής από: Αίθουσα 1 -----> Πέμπτη 25/04 έως και Σάββατο 27/04 στις 19:00 & 21:00 | Κυριακή 28/04 στις 15:00, 19:00 & 21:00 | Μ. Δευτέρα 29/04 και Μ. Τρίτη 30/04 στις 19:00 | Μ. Τετάρτη 01/05 στις 19:00 & 21:00
- Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
- Πως λειτουργεί το GoldMall.gr


Η πολυαναμενόμενη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics, ένα ψυχολογικό θρίλερ που σπάει ήδη τα ταμεία!

Η δημοφιλέστερη ομάδα δημιουργών ψηφιακού περιεχομένου στην Ελλάδα, οι Unboxholics των αδελφών Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, με πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι τους στο Youtube και σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, κάνει το επόμενο και αναμενόμενο μεγάλο βήμα της!

«Μην Ανοίγεις την Πόρτα»

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.

Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Η δημοφιλέστερη ομάδα δημιουργών ψηφιακού περιεχομένου στην Ελλάδα, οι Unboxholics των αδελφών Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά, με πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι τους στο Youtube και σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, κάνει το επόμενο και αναμενόμενο μεγάλο βήμα της!

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι Unboxholics έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το “Κουκλοθέατρο”, μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.

Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Καρπάς
Σενάριο: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Ηθοποιοί: Φωτεινή Λεβογιάννη, Σάκης Καρπάς
Διάρκεια: 95 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Χρονολογία παραγωγής: 2023

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Η μαγεία του κινηματογράφου αγγίζει όλον το κόσμο.

Λίγο ή πολύ όλοι έχουν καθηλωθεί στην μαγική αυτή τέχνη κάποια στιγμή σε κάποια ταινία.

Το Cine ΒΑΚΟΥΡΑ έχει γράψει ιστορία στη Θεσσαλονίκη και αυτή την ιστορία την υποστηρίζει χρόνια τώρα για όλους τους σινεφίλ. Με σεβασμό στο κοινό φρόντισε να εξοπλίσει τις υπερσύγχρονες πλέον αίθουσες με τα πιο προηγμένα συστήματα εικόνας και ήχου για να απολαμβάνετε εσείς τις ταινίες που αγαπάτε στις ιδανικότερες συνθήκες.

Ο κινηματογράφος ΒΑΚΟΥΡΑ έχει χαρίσει σε πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν όμορφες στιγμές και συνεχίζει ακάθεκτος. Πάρτε τον σύντροφό σας ή την παρέα σας και κι ελάτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία στα υπερπολυτελή καθίσματα.

Ο κόσμος που ανοίγεται μπροστά στα μάτια σας θα σας ταξιδέψει θα σας κάνει να γελάσετε να συγκινηθείτε και να κλάψετε. Είναι το συνονθύλευμα των συναισθημάτων που γεννάει η έβδομη τέχνη. Η ιδανικότερη έξοδος για κάθε εποχή του χρόνου. Ιδίως όμως το χειμώνα μπορείτε να χτίσετε αναμνήσεις στην αίθουσα του ΒΑΚΟΥΡΑ που θα σας μείνει για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σας.

Στην πρώτη γραμμή των πιο μεγάλων ονομάτων του κινηματογράφου και των πιο σύγχρονων ταινιών σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνθήκες προβολής υψηλής αισθητικής.

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη
2310 233665 & 2310 233669

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!