18€ από 50€ για Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής, με 2 Συνεδρίες (& δυνατότητα Online ή Τηλεφωνικών Συνεδριών), 2 Δεκαπενθήμερα Διαιτητικά Προγράμματα, 2 Αναλύσεις Σύστασης Σώματος, 2 Λιπομετρήσεις & Επιστημονική Υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, από τον καταξιωμένο Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Βασίλειο Παπακώστα, στον Εύοσμο!

50,00€
18,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-64%
Κερδίζεις
32,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
37

18€ από 50€ για Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής, με 2 Συνεδρίες (& δυνατότητα Online ή Τηλεφωνικών Συνεδριών), 2 Δεκαπενθήμερα Διαιτητικά Προγράμματα, 2 Αναλύσεις Σύστασης Σώματος, 2 Λιπομετρήσεις & Επιστημονική Υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, από τον καταξιωμένο Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Βασίλειο Παπακώστα, στον Εύοσμο!

50,00€
18,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
37 Αγορές
-64% Έκπτωση
Κερδίζεις 32,00€
 • 18€ από 50€ για Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής, με 2 Συνεδρίες (& δυνατότητα Online ή Τηλεφωνικών Συνεδριών), 2 Δεκαπενθήμερα Διαιτητικά Προγράμματα, 2 Αναλύσεις Σύστασης Σώματος, 2 Λιπομετρήσεις & Επιστημονική Υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος!

Κάθε επίσκεψη/συνεδρία (από τις συνολικά δύο) περιλαμβάνει:
- 1 Διατροφολόγιο (1 για κάθε δύο εβδομάδες)
- 1 Ανάλυση Σύστασης Σώματος
- 1 Λιπομέτρηση

* Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες και Άνδρες.

* Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν:
- Στο διαιτολογικό γραφείο του Βασίλειου Παπακώστα (Καραολή Δημητρίου 123 & Ιωνίας 1, Εύοσμος)
- Online
- Τηλεφωνικά

 • Ισχύει έως 31/10/2021.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 - 21:00 και Σάββατο 9:00 - 15:00
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς έως 4 κουπόνια ανά χρήστη, έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και έως 2 για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 231 055 9229, τουλάχιστον 1-2 ημέρες νωρίτερα, αναφέροντας τον κωδικό του Goldmall κουπονιού σας.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε τον διαιτολόγο μία ημέρα νωρίτερα.

Ο καταξιωμένος διατροφολόγος - διαιτολόγος Βασίλειος Παπακώστας στοχεύει, με το σχεδιασμό εξατομικευμένων διαιτολογίων, στην απώλεια βάρους, πάντα όμως μέσα από το πρίσμα της βελτίωσης και της διατήρησης της υγείας των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται.

Παράλληλα, με το πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα ειδικά για τις δικές σου ανάγκες, θα καταφέρεις να διατηρήσεις το χαμένο βάρος, θα εκπαιδευτείς διατροφικά και θα αλλάξεις εντυπωσιακά τις διατροφικές σου συνήθειες!

Στόχος είναι πάντα η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, ώστε να δημιουργήσετε μαζί ένα πρόγραμμα διατροφής που θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στην καθημερινότητά σου!

Με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει το γραφείο του, έχει τη δυνατότητα να κάνει σωστή αξιολόγηση της σύστασης του σώματός σου (λιπώδους ιστού, μυϊκής μάζας, ολικών υγρών σώματος, σπλαχνικού λίπους, κυτταρικής υγείας) και να μετρήσει το βασικό σας μεταβολισμό, για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη λειτουργία και την κατάσταση του σώματός σου.

Στο διαιτολογικό γραφείο του Βασίλειου Παπακώστα όλοι οι στόχοι σου είναι εφικτοί!

Καραολή Δημητρίου 123 & Ιωνίας 1, Εύοσμος
http://www.papakostas-nutr.4ty.gr/el/diaitologos-thessaloniki-evosmos?l=el
2310 559229 & 6977 750736

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!