Σώμα | Αδυνάτισμα

-50%: Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες - Σωματομετρήσεις - Διατροφή


74,90€ από 150€ για Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες, Μετρήσεις Σώματος, Συμβουλές και Καθοδήγηση Διατροφής (βάσει των αποτελεσμάτων της Οξείδωσης των Κυττάρων), από το «Nutrimind» και τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Ελένη Ξυλά, στον Εύοσμο!

    150,00€
    74,90€
    Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
    Έκπτωση
    -50%
    Κερδίζεις
    75,10€
    Αγορές
    20

    -50%: Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες - Σωματομετρήσεις - Διατροφή


    74,90€ από 150€ για Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες, Μετρήσεις Σώματος, Συμβουλές και Καθοδήγηση Διατροφής (βάσει των αποτελεσμάτων της Οξείδωσης των Κυττάρων), από το «Nutrimind» και τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Ελένη Ξυλά, στον Εύοσμο!

      150,00€
      74,90€
      Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
      20 Αγορές
      -50% Έκπτωση
      Κερδίζεις 75,10€
      • 74,90€ από 150€ για Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες, Μετρήσεις Σώματος, Συμβουλές και Καθοδήγηση Διατροφής!

      Πρώτη συνεδρία (30 λεπτά)
      Μέτρηση Οξειδωτικού Στρες - αντιοξειδωτικών
      - Τμηματική Ανάλυση Σύστασης Σώματος - λιπομέτρηση
      - Σωματομετρήσεις- μέτρηση βάρους, ύψους, περιφερειών

      Δεύτερη συνεδρία (30 λεπτά)
      - Παραλαβή αποτελεσμάτων εξέτασης Οξειδωτικού Στρες - αντιοξειδωτικών
      - Παραλαβή εξατομικευμένων συμβούλων διατροφής και πρότυπο διατροφολόγιο.

      Οξειδωτικό Στρες
      Σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς υπάρχει μια εύθραυστη ισορροπία μεταξύ της παραγωγής των ελεύθερων ριζών και της εξάλειψής τους, μέσω της δραστηριότητας των αντιοξειδωτικών συστημάτων. Η απώλεια αυτής της ισορροπίας, που χαρακτηρίζεται ως οξειδωτικό στρες, προκαλεί την έναρξη των κυτταρικών αλλοιώσεων. Εάν αυτές οι κυτταρικές αλλοιώσεις είναι σοβαρές και συνεχιστούν στον χρόνο, το αποτέλεσμα θα είναι η επιτάχυνση της φυσικής διαδικασίας γήρανσης και η εμφάνιση πολλών ασθενειών, όπως: αρτηριακή υπέρταση, αθηροσκλήρωση, έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο, υπογονιμότητα, φλεγμονές, νόσο Parkinson, νόσο Altzheimer, νόσο Crohn, παγκρεατίτιδα, ασθένειες ήπατος, καταρράκτη, τενοντίτιδες, κυστική ίνωση, ρευματοειδή αρθροπάθεια, πολλές μορφές καρκίνου

      * Η μέτρηση πραγματοποιείται με το υπερσύγχρονο ιατρικό μηχάνημα Fras 5 της Serinth, την πιο αξιόπιστη επιλογή για τη μέτρηση του Οξειδωτικού Στρες και της Αντιοξειδωτικής Ικανότητας. Αποτελεί το πιο προηγμένο σύστημα μέτρησης οξειδωτικού στρες, καθώς χρησιμοποιεί το πλάσμα ή τον ορό αντί για πλήρες αίμα και επομένως δεν επηρεάζεται από τον αιματοκρίτη που προκαλεί αλλοιωμένες και ανακριβείς τιμές. Χρειάζεται μόνο μία λήψη αίματος για την εκτέλεση και των δύο τεστ, d-ROMs fast και PAT. Με αυτή την αξιολόγηση, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε συγκεκριμένες αντιοξειδωτικές θεραπείες και να ελέγξετε την αποτελεσματικότητά τους.

      - Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ.

      • Ισχύει έως 31/07/2021. 
      • Δευτέρα & Πέμπτη 9:00 έως 13:00 και 17:00-21:00 | Τρίτη & Παρασκευή 9:00 έως 16:00 | Τετάρτη 13:00 έως 21:00
      • Ισχύει για 1 άτομο.
      • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
      • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού είτε εκτυπωμένο είτε στο κινητό σας σε ηλεκτρονική μορφή. 
      • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2310 706006 ή 6942 499227.
      • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το ραντεβού σας, θα πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.

      Στο Nutrimind, η καταξιωμένη και εξειδικευμένη διατροφολόγος - διαιτολόγος Ελένη Ξυλά περιμένει να ακούσει τις στόχους σου, ώστε να καταρτίσετε μαζί το ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο ειδικά στις δικές σου ανάγκες, πάντα με γνώμονα την υγεία και την ευεξία σου.

      Η Ελένη Ξυλά διατηρεί από το 2012 το διαιτολογικό της γραφείο, με ειδικότητα στις Διατροφικές Διαταραχές και ειδικότερα σε άτομα με νευρική ανορεξία και νευρική βουλιμία, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

      Σπούδασε Διατροφή & Διαιτολογία (BSc) στο ΑΤΕΙ Θεσ/κης με Μεταπτυχιακές Σπουδές και Εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED.

      Στο Nutrimindέχεις επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις την πολύτιμη μέτρηση Οξειδωτικού Στρες, με Μετρήσεις Σώματος, Συμβουλές και Καθοδήγηση Διατροφής, βάσει των αποτελεσμάτων της οξείδωσης των κυττάρων.

      Nutrimind από την Ελένη Ξυλά! Εδώ θα βρεις τον τρόπο να φτάσεις εκεί που πάντα ήθελες!

      Αντ. Τρίτση 80 και Ολυμπιάδος, Εύοσμος
      https://nutrimind.gr/index.php/en/
      2310 706006 | 6942 499227

      Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
      Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

      • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
      • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

      Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

      Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

      Δείτε σχετικές προσφορές!

      Θεσσαλονίκη
      Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
      Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

      Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

      Αγορές: 78 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
      39,90€