Ομορφιά | Ευεξία

Από 39€: 2 έως 8 Συνεδρίες Μεσοθεραπείας στο Σώμα | Αγίας Σοφίας

Από 39€ για 2 έως 8 Συνεδρίες Μη Επεμβατικής (Μη Ενέσιμης) Μεσοθεραπείας σε όλο το Σώμα ή σε Επιλεγμένες Περιοχές, για Μείωση του Τοπικού Πάχους και της Κυτταρίτιδας, Ενεργοποίηση της Λιπόλυσης, Σύσφιξη & Ανόρθωση, στο Κέντρο Αισθητικής «Dioni Luxury», στην Αγίας Σοφίας!

60,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-35%
Κερδίζεις
21,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

Από 39€: 2 έως 8 Συνεδρίες Μεσοθεραπείας στο Σώμα | Αγίας Σοφίας

Από 39€ για 2 έως 8 Συνεδρίες Μη Επεμβατικής (Μη Ενέσιμης) Μεσοθεραπείας σε όλο το Σώμα ή σε Επιλεγμένες Περιοχές, για Μείωση του Τοπικού Πάχους και της Κυτταρίτιδας, Ενεργοποίηση της Λιπόλυσης, Σύσφιξη & Ανόρθωση, στο Κέντρο Αισθητικής «Dioni Luxury», στην Αγίας Σοφίας!

60,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
21 Αγορές
-35% Έκπτωση
Κερδίζεις 21,00€

Μη Επεμβατική (Μη Ενέσιμη) Μεσοθεραπεία Σώματος με το Μηχάνημα Mesoskin

Με
 Επιλογή Περιοχών:

  • 39€ από 60€ για 2 Συνεδρίες (19,50€/συνεδρία)
  • 59€ από 120€ για 4 Συνεδρίες (14,75€/συνεδρία)
  • 99€ από 240€ για 8 Συνεδρίες (12,38€/συνεδρία)

Πακέτα περιοχών:
- Κοιλιά & Μέση & Μπράτσα
- Μηροί & Γλουτοί & Γάμπες

* Διάρκεια Συνεδρίας: 30'-40' ανάλογα με τη σωματική διάπλαση
* Μπορείς εάν το επιθυμείς να επιλέξεις διαφορετικό πακέτο περιοχών στην κάθε συνεδρία.

Σε όλο το Σώμα:

  • 49€ από 80€ για 2 Συνεδρίες (24,50€/συνεδρία)
  • 89€ από 160€ για 4 Συνεδρίες (22,25€/συνεδρία)
  • 149€ από 320€ για 8 Συνεδρίες (18,63€/συνεδρία)

* Διάρκεια Συνεδρίας: 60'-70' ανάλογα με τη σωματική διάπλαση
* Κάθε συνεδρία αφορά όλο το σώμα: Μπράτσα, Κοιλιά, Μέση, Μηροί, Γλουτοί, Γάμπες.

Μη Επεμβατική Μεσοθεραπεία  με το Μηχάνημα Mesoskin

Το μηχάνημα Mesoskin αυξάνει την αναλογία απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών στον υποδόριο ιστό του δέρματος, με αποτέλεσμα να συμβάλλει στην προώθηση του μεταβολισμού, στην βελτίωση της ξηρότητας του δέρματος και της αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς επίσης, βελτιώνει τις λεπτές γραμμές/ρυτίδες του δέρματος, τη θαμπή επιδερμίδα και άλλα δερμικά προβλήματα.

Τεχνολογία
Το EPM (Electroporation Microchip) είναι μια τεχνολογία που συνδυάζει την μέθοδο της ηλεκτροδιάτρησης και την τεχνολογία των διαδερμικών μικροτσίπ. Η τεχνολογία EPM μπορεί να διεισδύσει στο προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας για να δημιουργήσει μικροκανάλια, μέσα από τα οποία, γίνεται η εισαγωγή των θρεπτικών συστατικών στον υποδόριο ιστό του δέρματος, να διεισδύσει δηλαδή στο μέσο της επιδερμίδας. Μετά την απορρόφηση αυτών των συστατικών από την επιδερμίδα, επιτυγχάνονται τα αποτελέσματα της θεραπείας, όπως είναι για παράδειγμα η προώθηση της κυκλοφορίας των τριχοειδών, ο επιταχυνόμενος μεταβολισμός των κυττάρων και αντοχή τους κατά της γήρανσης.

Λειτουργία
Διαδερμική λειτουγία του μικροτσιπ
Με βάση την μέθοδο της μεσοθεραπείας, αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί την μέθοδο των μικροτσιπ για να εισάγει τις μη εισερχόμενες θρεπτικές ουσίες στο εσωτερικό του δέρματος (υαλουρονικό οξύ, αντιγηραντικό και λευκαντικό ορό κλπ.). Μετά την απορρόφηση αυτών των συστατικών από την επιδερμίδα, προωθείται η κυκλοφορία των τριχοειδών αγγείων, επιταχύνεται ο μεταβολισμός των κυττάρων και αντοχή τους κατά της γήρανσης και της αφυδάτωσης, βελτιώνονται οι λεπτές γραμμές του δέρματος και η θαμπή όψη της επιδερμίδας, καθώς επίσης συμβάλλει και στην βελτίωση άλλων επιδερμικών προβλημάτων. Βάθος διείσδυσης επιδερμική βασική στρώση 0.1 – 0.15mm.

Η τεχνολογία της ηλεκτροδιάτρησης
Η ηλεκτροδιάτρηση είναι μία τεχνική στην οποία χρησιμοποιείται στιγμιαίος ηλεκτρικός παλμός (us-m s), με σκοπό την δημιουργία προσωρινών υδατικών διαύλων λιπιδίων. Η ηλεκτροδιάτρηση εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα, προκειμένου να αλλάξει η διαπερατότητα του δερματικού ιστού, για να δημιουργήσει ένα προσωρινό, αναστρέψιμο και αμφίπλευρο υδατικό δίαυλο λιπιδίου, και να αυξηθεί η διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης, ώστε να επιτευχθεί η επιθυμητή διεισδυτική επίδραση του δραστικού συστατικού/φαρμάκου, επιτρέποντας έτσι τα υδρόφιλα μόρια που δεν μπορούσαν πριν να απορροφηθούν από το δέρμα, να διεισδύσουν και να εισαχθούν στα κύτταρα της επιδερμίδας. Βάθος διείσδυσης επιδερμικού στρώματος 0.3 mm – 0.8 mm.

* Δες όλες τις Προσφορές του Κέντρου Αισθητικής «Dioni Luxury» με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

dioni-luxury.png
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 27/04/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 282988.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το Εργαστήριο – Κέντρο Αισθητικής και Αδυνατίσματος, Dioni Luxury, δημιουργήθηκε για τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με οικονομικό κόστος. Γι' αυτό και έχουν σχεδιάσει ένα φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που βασίζεται στην άμεση λήψη αποτελεσμάτων και στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Η αποτελεσματικότητά τους, οφείλεται τόσο στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διατίθενται στο Κέντρο, με πιστοποιήσεις και διεθνείς συστάσεις, όσο και στο αυστηρά καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει τις γνώσεις και παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στις νέες υπηρεσίες τους.

Η ομάδα αποτελείται από διπλωματούχους Αισθητικούς και φιλικό προσωπικό, πρόθυμοι όλοι τους, να ακούσουν και να προσφέρουν, την υπηρεσία που πραγματικά χρειάζεται ο κάθε πελάτης.

Η παροχή των υπηρεσιών και προϊόντων, γίνεται με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, η αγορά μόνο των υπηρεσιών που χρειάζεται και το εφικτό οικονομικό κόστος είναι η στοχοθέτηση, για τη λειτουργία του Εργαστηρίου – Κέντρου Αισθητικής και Αδυνατίσματος, Dioni Luxury.

Αγίας Σοφίας 42, Κέντρο
https://www.dionilux.gr/
2310 282988

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 73 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€