Σινεμά

Από 5€: Ταινία «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους» | Cine Μακεδονικόν


Από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Μακεδονικόν» για τη Μεταγλωττισμένη Ταινία «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους», μία απολαυστική περιπέτεια φαντασίας και η πλέον εμπορική ουκρανική ταινία όλων των εποχών!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
28

Από 5€: Ταινία «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους» | Cine Μακεδονικόν


Από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Μακεδονικόν» για τη Μεταγλωττισμένη Ταινία «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους», μία απολαυστική περιπέτεια φαντασίας και η πλέον εμπορική ουκρανική ταινία όλων των εποχών!

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
28 Αγορές
  • 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Μακεδονικόν» για τη Μεταγλωττισμένη Ταινία «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους» * για τις προβολές της Δευτέρας και για όλες τις προβολές έως τις 19:00
  • 6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο «Cine Μακεδονικόν» για τη Μεταγλωττισμένη Ταινία «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους»

- Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
- Επιλογή προβολής από: Σάββατο 23/09 και Κυριακή 24/09 στις 17:00 
- Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
- Πως λειτουργεί το GoldMall.gr


Μία απολαυστική περιπέτεια φαντασίας, η οποία είναι πλέον η πιο εμπορική ουκρανική ταινία όλων των εποχών.

«Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους»

Από αμνημονεύτων χρόνων, τα αχανή δάση της Ουκρανίας κρύβουν αμέτρητα μυστικά και ανεξιχνίαστα μυστήρια. Αποτελούν το σπίτι μυθικών πλασμάτων που κατοικούν ανάμεσα σε αρχαία δέντρα, φυλάσσοντας πιστά το ιερό τους βασίλειο. Η Μάβκα είναι μια Ψυχή του Δάσους και η πρόσφατα επιλεγμένη Φύλακάς του. Η κύρια αποστολή της είναι να προστατεύσει το Δάσος και την ιερή Καρδιά του -την ίδια την Πηγή της Ζωής- από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Ο Λούκας είναι ένα γνήσιο χωριατόπαιδο, με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, που διοχετεύει το ταλέντο του στο ξύλινο φλάουτό του, ενώ ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του Λούκας δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται. Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η φιλήδονη Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό. Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) -που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών. Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

Μία απολαυστική περιπέτεια φαντασίας, η οποία είναι πλέον η πιο εμπορική ουκρανική ταινία όλων των εποχών.

Η ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο «The Forest Song» της Lesya Ukrainka.

Σκηνοθεσία: Oleg Malamuzh, Oleksandra Ruba
Σενάριο: Jeffrey Hylton, Lesya Ukrainka & Yaroslav Voytseshek
Και στα ελληνικά, με τις φωνές των: Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου (Μάβκα), Άρης Κυπριανού (Λούκας), Μάριαν Κυπριανού (Κυλίνα), Μιχάλης Καζάκας, Άντονυ Παπαμιχαήλ, Ανδρέας Τσελέπος, Θανάσης Δρακόπουλος, Σαββίνα Γεωργίου, Ιωάννα Κεραυνού, Γιάννης Καραούλης.
Διάρκεια: 99 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΟΥΚΡΑΝΙΑ & ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το Cine Μακεδονικόν χρησιμοποιεί ψηφιακή προβολή, η οποία είναι το αρτιότερο τεχνολογικά σύστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλο τον κόσμο.

Ο Ψηφιακός κινηματογράφος έχει αναγάγει ήδη τις ταινίες και την κινηματογραφική εμπειρία σε νέα συναρπαστική εμπειρία, τόσο με την απίστευτη ποιότητα εικόνας μέσω των ψηφιακών κινηματογραφικών προβολέων, αλλά και τη δημιουργικότητα που επιτρέπουν τα νέα εργαλεία.

Φιλικής Εταιρείας 44, Θεσσαλονίκη
2310 261727

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!