Δραστηριότητες

Από 14,90€ για Εκπαιδευτικά Μαθήματα Ιππασίας με Δωρεάν Εξοπλισμό!


Γνώρισε τον μαγικό κόσμο της Ιππασίας με 1 έως 8 Εκπαιδευτικά Μαθήματα Ιππασίας για μικρούς και μεγάλους, με Δωρεάν Εξοπλισμό, Άρτια Εκπαιδευμένα Άλογα και Εξειδικευμένους Ιππείς, στις Εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου «Ο Πήγασος», στη Νέα Ραιδεστό!

25,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
10,10€
Αγορές
334

Από 14,90€ για Εκπαιδευτικά Μαθήματα Ιππασίας με Δωρεάν Εξοπλισμό!


Γνώρισε τον μαγικό κόσμο της Ιππασίας με 1 έως 8 Εκπαιδευτικά Μαθήματα Ιππασίας για μικρούς και μεγάλους, με Δωρεάν Εξοπλισμό, Άρτια Εκπαιδευμένα Άλογα και Εξειδικευμένους Ιππείς, στις Εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου «Ο Πήγασος», στη Νέα Ραιδεστό!

25,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
334 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 10,10€

Εκπαιδευτικά Μαθήματα Ιππασίας για Παιδιά ή Ενήλικες, με Δωρεάν Εξοπλισμό, Άρτια Εκπαιδευμένα Άλογα και Εξειδικευμένους Ιππείς

 • 14,90€ από 25€ για 1 Μάθημα 
 • 54,90€ από 100€ για 4 Μαθήματα - πραγματοποιούνται εντός 1 μήνα από το 1ο μάθημα
 • 99,90€ από 150€ για 8 Μαθήματα - πραγματοποιούνται εντός 1 μήνα από το 1ο μάθημα

- Δεν είναι εφικτή η ακύρωση προγραμματισμένου μαθήματος (σε περίπτωση μη προσέλευσης, το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο).
- Δεν αναπληρώνονται χαμένα μαθήματα.
- Ισχύει από 6 ετών και άνω.
- Ισχύει με απαραίτητο προγραμματισμό 1 εβδομάδα νωρίτερα.
- Δευτέρα & Τετάρτη δεν γίνονται μαθήματα.
- Διάρκεια κάθε Εκπαιδευτικού Μαθήματος: 30 λεπτά


  - Σε όλα τα εκπαιδευτικά μαθήματα που πραγματοποιούνται στον χώρο, παρέχεται από τον ιππικό όμιλο δωρεάν πλήρης ειδικός εξοπλισμός (για τα παιδιά προσφέρεται και θώρακας). 
  - Η προσφορά δεν περιλαμβάνει θεραπευτική ιππασία. Παρέχεται μόνο με απευθείας συνεννόηση με τον ιππικό όμιλο.
  - Σε περίπτωση κακοκαιρίας, τα μαθήματα για παιδιά πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο, ενώ για τους ενήλικες τα μαθήματα μετατίθενται σε άλλη ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση του ιππικού ομίλου.

  Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

  pigasos-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/04/2023.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Ισχύει από 6 ετών και άνω.
  • Δεν είναι εφικτή η ακύρωση προγραμματισμένου μαθήματος (σε περίπτωση μη προσέλευσης, το κουπόνι θεωρείται υλοποιημένο).
  • Διάρκεια κάθε Εκπαιδευτικού Μαθήματος: 30 λεπτά
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, έως 2 για προσωπική χρήση.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δευτέρα & Τετάρτη κλειστά. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 έως 13:00 & 15:00 έως 18:00. Οι ώρες ενδέχεται να αλλάξουν βάσει καιρικών και εποχιακών συνθηκών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για προγραμματισμό μαθήματος, τουλάχιστον 1 εβδομάδα νωρίτερα.
  • Η εξυπηρέτηση πραγματοποιείται βάσει διαθεσιμότητας.

  Ο Ιππικός Όμιλος «Ο Πήγασος» ιδρύθηκε το 1986 και βρίσκεται στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Στις εγκαταστάσεις του ομίλου πραγματοποιούνται μαθήματα ιππασίας με άρτια εκπαιδευμένα άλογα, ενώ διεξάγονται συνεδρίες θεραπευτικής ιππασίας και ιπποθεραπείας από εξειδικευμένο προσωπικό.

  Από 3 ετών παιδιά αλλά και ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν ιππασία αλλά και να καλλιεργήσουν σωστή ιππική παιδεία. 

  Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν δύο νέοι χώροι προπόνησης, ένας βοηθητικός στίβος και ένας μεγάλος στίβος ικανός να φιλοξενήσει αγώνες. Επιπλέον, προστέθηκε στις εγκαταστάσεις ένα walker για 4 άλογα και διαμορφώθηκε κατάλληλα ένας μικρός κλειστός χώρος για τη διεξαγωγή μαθημάτων. 

  Ο όμιλος αυτή την στιγμή διαθέτει 18 box και υπάρχει επίσης χώρος υποδοχής επισκεπτών και εξυπηρέτησης μελών στις καινούργιες εγκαταστάσεις. 

  Εκτός από τα μαθήματα Ιππασίας, προετοιμασίας αθλητών εμποδίων ή ιππικής δεξιοτεχνίας, αναλαμβάνονται και παιδιά με ειδικές ανάγκες, αναγνωρίζοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα της επαφής με το άλογο.

  Τα μαθήματα ιππασίας:

  - Γίνονται υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου της σχολής και του αρμόδιου εξειδικευμένου εκπαιδευτή. 
  - Πραγματοποιούνται με άλογα του ομίλου τις ημέρες Τρίτη έως Κυριακή σε προκαθορισμένες ύστερα από συνεννόηση με τους εκπαιδευτές ώρες. 
  - Περιλαμβάνουν ίππευση, γνώσεις ιπποκομίας καθώς θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε θέματα που αφορούν τον ίππο και το άθλημα γενικότερα.
  - Βόλτες με πόνυ για παιδιά 2 έως 5 ετών. Οι βόλτες για τα μικρά παιδιά πραγματοποιούνται πάντα με τον υπεύθυνο συνοδό.

  Νέα Ραιδεστός, Προέκταση Πραξιτέλους
  http://www.iopegasus.gr/el/
  6980207870

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!