Αθήνα

Από 31,90€ για 2 Άτομα: Μασάζ και Περιποίηση Προσώπου | Ελληνορώσων

Από 31,90€ για μία Luxury Εμπειρία Ευεξίας & Περιποίησης για 2 Άτομα, με Full Body Relax Massage (60'), Θεραπεία Προσώπου ή Λεμφικό Μασάζ Προσώπου ή Ρεφλεξολογία, σε Prive Διπλή Καμπίνα, στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Ευεξίας «Body Heal & Balance», στην Ελληνορώσων!

70,00€
31,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-54%
Κερδίζεις
38,10€
Αγορές
29

Από 31,90€ για 2 Άτομα: Μασάζ και Περιποίηση Προσώπου | Ελληνορώσων

Από 31,90€ για μία Luxury Εμπειρία Ευεξίας & Περιποίησης για 2 Άτομα, με Full Body Relax Massage (60'), Θεραπεία Προσώπου ή Λεμφικό Μασάζ Προσώπου ή Ρεφλεξολογία, σε Prive Διπλή Καμπίνα, στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Ευεξίας «Body Heal & Balance», στην Ελληνορώσων!

70,00€
31,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
29 Αγορές
-54% Έκπτωση
Κερδίζεις 38,10€
  • 31,90€ από 70€ για Full Body Relax Massage για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα (60')
  • 41,90€ από 85€ για 1 Πακέτο (75') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα με: Full Body Relax Massage (60') & 1 Θεραπεία (15') με επιλογή από: Θεραπεία Προσώπου ή Λεμφικό Μασάζ Προσώπου ή Ρεφλεξολογία
  • 51,90€ από 100€ για 1 Πακέτο (90') για 2 Άτομα σε Prive Διπλή Καμπίνα με: Full Body Relax Massage (60') & 1 Θεραπεία (30') με επιλογή από: Θεραπεία Προσώπου ή Λεμφικό Μασάζ Προσώπου ή Ρεφλεξολογία

To τμήμα μάλαξης του Body Heal and Balance αποτελείται από έμπειρους φυσικοθεραπευτές που προσφέρουν ανακουφιστικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας.

* Δες όλες τις Προσφορές του Body Heal & Balance ----> ΕΔΩ


Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ έχει πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία σας. Βελτιώνει τη ποιότητα του ύπνου σας, την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από πόνους στην πλάτη και προσφέρει χαλάρωση και ευεξία.

Θεραπεία Προσώπου
Η θεραπεία προσώπου γίνεται με αμυγδαλέλαιο και ενυδατική κρέμα για ενυδάτωση και λάμψη.

Λεμφικό Μασάζ Προσώπου
Μπορεί να καταπολεμήσει τις ρυτίδες, την ήπια ακμή, τη χαλάρωση. Βελτιώνει γενικά την επιδερμίδα, διώχνει τις τοξίνες, ενώ μπορεί να μειώσει αισθητά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Μπορεί να συνδυαστεί με τα όλες τις μαλάξεις.

Ρεφλεξολογία
Αρχαία Κινέζικη θεραπεία, υποβοηθητική σε μυϊκές και νευρολογικές παθήσεις. Μέσω δακτυλοπιέσεων στα πέλματα ενεργοποιούνται οι κατάλληλες περιοχές στο σώμα.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

body-heal-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/04/2023.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-20:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 Άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 210 6725480, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το Βody Heal & Βalance αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο κέντρο διατροφής και ευεξίας που παρέχει όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να οδηγήσουν στη σωστή και υγιή απώλεια βάρους με βάση τις τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες.

Έλα σε έναν υπερσύγχρονο, ζεστό και φιλόξενο χώρο που απευθύνεται σε όποιον θέλει να χάσει βάρος ή να αποκτήσει ένα πιο υγιές πλάνο ζωής!

Εδώ η ολιστική ιατρική (βελονισμός/ωτοβελονισμός/ηλεκτροβελονισμός) ενώνει τις δυνάμεις της με τη διατροφολογία, τη μάλαξη και την κίνηση/ενδυνάμωση.

Το όραμα του Body Heal & Balance είναι να μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας στον τομέα της υγείας και της ευεξίας που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών κάνοντας τις ζωές τους καλύτερες.

Το Body Heal & Balance είναι εκεί για να προσφέρει το κίνητρο, την ενθάρρυνση, την καθοδήγηση και την ψυχολογική στήριξη για όποιον θέλει να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Η καθοδήγηση γίνεται πάντα από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι είναι απόλυτα καταρτισμένβοι στο αντικείμενό τους.

Η ιδιοκτήτρια του χώρου, Χριστίνα Καρτσωνάκη, γεννήθηκε στο Αμβούργο Γερμανίας το 1987 κι εργάζεται ως κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος περισσότερα από 8 χρόνια, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ούσα πιστοποιημένη Health & Wellness Coach.

Έλα στο Body Heal & Balance και βρες υπηρεσίες:
- διατροφή, diet coaching
- ομάδες διατροφής
- βελονισμός και ωτοβελονισμός
- λεμφικές μαλάξεις
- θεραπείες σώματος
- ενδυνάμωση & κίνηση

Καπετάν Χρονά 22, Ελληνορώσων (πλησίον Μετρό Κατεχάκη)
https://www.bodyhealandbalance.gr/
210 6725480

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!