Massage - Spa

Από 24,90€: Full Body Massage με Πισίνα & Υδρομασάζ ή Σάουνα | Κέντρο


Aπό 24,90€ για την Απόλυτη Τελετουργία Αναζωογόνησης & Ευεξίας, με Full Body Massage (45') με επιλογή ανάμεσα σε Relax, Deep Tissue, Exotic & δυνατότητα συνδυασμού με Θερμαινόμενη Πισίνα με Υδρομασάζ & Φινλανδική Σάουνα, στο πολυτελές και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Ευεξίας του ξενοδοχείου «The Residence - Christokopidou Hotel & SPA», στο Κέντρο!

24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
38

Από 24,90€: Full Body Massage με Πισίνα & Υδρομασάζ ή Σάουνα | Κέντρο


Aπό 24,90€ για την Απόλυτη Τελετουργία Αναζωογόνησης & Ευεξίας, με Full Body Massage (45') με επιλογή ανάμεσα σε Relax, Deep Tissue, Exotic & δυνατότητα συνδυασμού με Θερμαινόμενη Πισίνα με Υδρομασάζ & Φινλανδική Σάουνα, στο πολυτελές και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Ευεξίας του ξενοδοχείου «The Residence - Christokopidou Hotel & SPA», στο Κέντρο!

24,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
38 Αγορές
  • 24,90€ για Full Body Relax Massage με αιθέρια έλαια, για 1 Άτομο, διάρκειας 45' & ζεστό ρόφημα αναζωογόνησης
  • 29,90 για Deep Tissue ή Exotic Massage, για 1 Άτομο, διάρκειας 45' και ζεστό ρόφημα αναζωογόνησης
  • 34,90€ για Ατομικό Πρόγραμμα διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Full Body Relax Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 45' & χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας με Υδρομασάζ διάρκειας 45' & ζεστό ρόφημα αναζωογόνησης
  • 39,90 για Ατομικό Πρόγραμμα διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Deep Tissue ή Exotic Massage διάρκειας 45' & χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας με Υδρομασάζ διάρκειας 45' & ζεστό ρόφημα
  • 49,90€ για Ατομικό Πρόγραμμα διάρκειας 120' που περιλαμβάνει: Full Body Relax Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 45' &  χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας με Υδρομασάζ διάρκειας 45' & χρήση Φινλανδικής Σάουνας με καυτές πέτρες 30’ & ζεστό ρόφημα αναζωογόνησης
  • 59,90€ για Ατομικό Πρόγραμμα διάρκειας 120' που περιλαμβάνει: Deep Tissue ή Exotic Massage διάρκειας 45' & χρήση της Θερμαινόμενης Πισίνας με Υδρομασάζ διάρκειας 45' & χρήση Φινλανδικής Σάουνας με καυτές πέτρες 30’ & ζεστό ρόφημα αναζωογόνησης

* Για να τεθεί σε ισχύ το κουπόνι σας, πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο 211 411 8422, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιχείρηση δεν είναι υποχρεωμένη να σας εξυπηρετήσει.
* Η προσφορά ισχύει για άνδρες και για γυναίκες.
* Όλες οι παροχές πραγματοποιούνται σε μια συνεδρία.

* Τσέκαρε και την Προσφορά του «The Residence - Christokopidou Hotel & SPA» για 2 Άτομα, με κλικ ----> ΕΔΩ


Relax Massage
Πρόκειται για ένα είδος μάλαξης ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.
Οι καταρτισμένοι θεραπευτές, με τη δεξιοτεχνία τους, σχηματίζουν με τα έμπειρα χέρια τους κινήσεις, οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν τη ροή οξυγόνου σε αυτό και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από τους μύες ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τον οργανισμό και συνδράμουν στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας.

Deep Tissue Massage
Το Deep Tissue Massage  είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Exotic Massage
Το Exotic Massage είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας στη Πολυνησία χάρη στο λάδι καρύδας και το άρωμα από το αληθινό λουλούδι Τιάρε από Ταϊτή. Η εμπειρία του Exotic Massage παραμένει στο σώμα σας μετά το πέρας της θεραπείας με την υπέροχη υφή του λαδιού που προσφέρει ηρεμία και ενυδάτωση.

Πισίνα
Η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου «The Residence - Christokopidou Hotel & SPA» αποτελεί δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα της προσφερόμενης εμπειρίας. Διακοσμημένη με απαράμιλλη αισθητική, ατμοσφαιρικό φωτισμό και λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά (κεριά, design ξαπλώστρες, wall garden) αποτελεί μια κρυφή όαση χαλάρωσης που σε καμία περίπτωση δεν περιμένεις ότι θα μπορούσε να υπάρχει, 50 μέτρα μακριά από την πολύβουη πλατεία Ψυρρή με τα δεκάδες εστιατόρια και μεζεδοπωλεία.

Φινλανδική Σάουνα
Ο χώρος της σάουνας του ξενοδοχείου «The Residence - Christokopidou Hotel & SPA», που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την θερμαινόμενη πισίνα, προσφέρει πολύτιμες στιγμές αποτοξίνωσης από το άγχος της καθημερινότητας. Αφεθείτε στην θερμή αγκαλιά της και νιώστε τη συσσωρευμένη κόπωση να απομακρύνεται από το σώμα σας, με κάθε σταγόνα ιδρώτα που αποβάλλεται από τον οργανισμό σας. 

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

the-residence.png

  • Ισχύει έως 30/06/2023.
  • Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών: Δευτέρα - Κυριακή 13:00 έως 21:00
  • Για να τεθεί σε ισχύ το κουπόνι σας, πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο 211 411 8422, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιχείρηση δεν είναι υποχρεωμένη να σας εξυπηρετήσει.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

The Residence Christokopidou Hotel & Spa

Προνομιακά τοποθετημένο ακριβώς στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στο ομώνυμο σοκάκι του hip & chic Ψυρρή από το οποίο και πήρε το όνομά τoυ, το eco-friendly ξενοδοχείο The Residence - Christokopidou Hotel & SPA αποτελεί μια ολοκαίνουργια & ανατρεπτική όαση υψηλής αστικής αισθητικής που υπόσχεται ευφορία και προσφέρει εκείνη την πολυπόθητη απομόνωση που είναι απαραίτητη για κάθε ταξιδιώτη μετά την εξερεύνηση των δεκάδων παγκοσμίου φήμης αξιοθέατων (μεταξύ άλλων Ακρόπολη, Αρχαία Αγορά, Πλάκα, Μοναστηράκι, Θησείο) που βρίσκονται μια ανάσα μακριά.

Ανακαλύψτε πρώτοι και απολαύστε τα ασυναγώνιστα facilities του The Residence - Christokopidou Hotel & SPA, όπως την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το πλήρως εξοπλισμένο wellness center με polish hammam και σάουνα, το co-working space με το μοναστηριακό τραπέζι και την ανοιχτή κουζίνα, τα ατμοσφαιρικά rooftop jacuzzi και rooftop bar με πανοραμική θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Χριστοκοπίδου 19, Αθήνα
https://www.athens-christokopidou-residence.gr/el/
211 4118422

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!