Massage

Από 19,90€: Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ Επιλογής | Σταυρούπολη


Από 19,90€ για 1 Θεραπευτική Εμπειρία Ευεξίας για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Καμπίνα, με 1 έως 6 Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ με Επιλογή από Αθλητικό, Μυοχαλαρωτικό, Θεραπευτικό, Βεντούζες, Μασάζ σε ΑμεΑ ή Εγκύους, στον ολοκαίνουριο χώρο του «SP Therapy», στη Σταυρούπολη!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
65

Από 19,90€: Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ Επιλογής | Σταυρούπολη


Από 19,90€ για 1 Θεραπευτική Εμπειρία Ευεξίας για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Καμπίνα, με 1 έως 6 Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ με Επιλογή από Αθλητικό, Μυοχαλαρωτικό, Θεραπευτικό, Βεντούζες, Μασάζ σε ΑμεΑ ή Εγκύους, στον ολοκαίνουριο χώρο του «SP Therapy», στη Σταυρούπολη!

65 Αγορές
  • 19,90€ για 1 Συνεδρία Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ της Επιλογής σας 
  • 34,90€ για 2 Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ της Επιλογής σας
  • 67,90€ για 4 Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ της Επιλογής σας
  • 95,90€ για 6 Συνεδρίες Φυσιοθεραπείας ή Μασάζ της Επιλογής σας

Επιλογή Μασάζ από: Αθλητικό, Μυοχαλαρωτική Μάλαξη, Θεραπευτικό, Βεντούζες, Μασάζ σε ΑμεΑ, Μασάζ σε Εγκύους

* Διάρκεια Συνεδρίας: 45'
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».


SP Therapy (Λαγκαδά 301, Σταυρούπολη)

Ετοιμάσου να νιώσεις την αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ηρεμίας, που τόσο επιθυμείς, στο προηγμένο Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Μασάζ «SP Therapy», στη Σταυρούπολη. Το άκρως καταρτισμένο προσωπικό αποτελείται από έμπειρους μασέρ και φυσιοθεραπευτές, που ακολουθούν αυστηρά την αρχή της εξατομικευμένης προσέγγισης. Ο ολοκαίνουριος χώρος σύγχρονου design και εκλεπτυσμένης αισθητικής, θα σας κάνει να νιώσετε άμεσα άνετα και οικεία.

Τι είπαν οι πελάτες της επιχείρησης: 

sp-therapy-kritikes.jpg

Αθλητικό Μασάζ 

Το αθλητικό μασάζ εφαρμόζεται σε αθλητές και άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα προκειμένου να επαναφέρει το μυικό σύστημα στη βέλτιστη κατάσταση, να απαλύνει από τον πόνο της καταπόνησης και να επιταχύνει την αποθεραπεία.
Όταν η μάλαξη εφαρμόζεται πριν την προπόνηση (προθέρμανση) επιφέρει τα εξής ευεργετικά αποτελέσματα:
Αυξάνει την τοπική θερμοκρασία των μαλακών μορίων και προετοιμάζει τους μύες για μέγιστη μυική απόδοση, ενεργοποιώντας τον μυικό μεταβολισμό.
Βοηθά στην πρόληψη μυικών κακώσεων αφού βελτιώνει την μυική ελαστικότητα και λειτουργία του προστατευτικού αντανακλαστικού.
Αυξάνει την νευρική αγωγιμότητα για καλύτερη νευρομυική συναρμογή.
Όταν η μάλαξη γίνεται στο στάδιο της αποθεραπείας επιδρά θετικά διότι:
Αποκαθιστά σε φυσιολογικά όρια τις τυχόν μυικές καταπονήσεις που αναπτύχθηκαν κατά την προπόνηση.
Αποφορτίζει και ανάγει το μυικό σύστημα του αθλητή σε επίπεδα χαλάρωσης.
Όταν το αθλητικό μασάζ εφαρμοσθεί σωστά μπορεί να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της αθλητικής προσπάθειας.
Με βεβαιότητα αποτελεί λοιπόν απαραίτητο εργαλείο στον αθλητή επιδόσεων και σημαντικό βοήθημα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Μυοχαλαρωτική Μάλαξη 

Το μασάζ είναι ένα υπέροχο δώρο προς το σώμα και την ψυχή μας και αυτό διότι έρευνες έχουν αποδείξει ότι η διαδικασία της μάλαξης έχει ιδιαίτερα σημαντικές θεραπευτικές ικανότητες.
Το μασάζ σήμερα χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς όπως την ευεργετική επίδραση της σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού (το μυϊκό, το κυκλοφορικό, το λεμφικό, το νευρικό κλπ.)
Η μάλαξη βοηθάει ιδιαίτερα την εξωτερική μας εμφάνιση αφού βελτιώνει τη κατάσταση του δέρματος και του υποδόριου ιστού, όπως επίσης είναι και ένας τέλειος τρόπος απολέπισης. Έτσι, υποβοηθάται η καλύτερη δερματική αναπνοή, και προετοιμάζεται ιδανικά για να λάβει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα διάφορα προϊόντα περιποίησης σώματος.
Το μασάζ είναι αυτό που βελτιώνει επίσης τη τοπική κυκλοφορία, η οποία μεταφέρει το οξυγόνο και τις θρεπτικές ουσίες από το αίμα μέσα στα κύτταρα. Αυτό οδηγεί στην ενυδάτωση του δέρματος, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα και λεία εμφάνιση. Η αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας βοηθάει με τον ίδιο τρόπο και στο αδυνάτισμα συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της κακής κυκλοφορίας του αίματος που θεωρείται ως μια από τις πιο βασικές αιτίες δημιουργίας τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας.

Θεραπευτικό Μασάζ

Αναπόσπαστο κομμάτι της θεραπείας είναι η χρήση των χεριών, που καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της αποκατάστασης και της ανακούφισης από τον πόνο και τη δυσλειτουργία.
Η μάλαξη συνδυάζεται και με άλλες τεχνικές και μορφές θεραπείας, όπως η διάταση, η παθητική και ενεργητική κίνηση , η κρυοθεραπεία η θερμοθεραπεία, για μεγαλύτερα οφέλη και καλύτερα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα κάποια από τα οφέλη είναι:
Α. Φλεβικό σύστημα:
Καλύτερη αιμάτωση του κάθε κυττάρου του σώματος
Διευκόλυνση της φλεβικής επιστροφής, μείωση οιδημάτων και αιματωμάτων.
Λόγο της μυϊκής χαλάρωσης αποσυμπιέζονται μεγάλες αρτηρίες
Κίνηση και αποβολή εξωκυτταρικών υγρών, αύξηση λεμφικής κυκλοφορίας
Μείωση πίεσης του αίματος
Β. Μυοσκελετικό σύστημα:
Γρηγορότερη επούλωση των ιστών , λόγο άσκησης δύναμης και τάσης των ιστών
Προσανατολισμός των ινών του κολλαγόνου ιστού
Μείωση τάσης για ίνωση
Μείωση ατροφίας
Πρόληψη στην δημιουργία συμφύσεων
Κινητοποίηση τενόντων, μυϊκών ινών, δέρματός, υποδόριων ιστών και ουλώδη ιστού
Γ. Νευρικό σύστημα:
Αναλγητική δράση, μέσω μάλαξης, με την αναχαίτηση της λειτουργίας των νευροϋποδοχέων και αύξηση της λειτουργίας των ιδιοϋποδοχέων.
Διέγερση αυτόνομών λειτουργίων

Βεντούζες 

Η βεντούζα εφαρμόζει αναρρόφηση στην επιφάνεια του δέρματος για να δημιουργήσει αρνητική πίεση. Η Διεθνής Ένωση Θεραπειών (International Therapy Association) υποστηρίζει ότι οι βεντούζες μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας εάν πάσχετε από διάφορα προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένου του κοινού κρυολογήματος ή της γρίππης, κατάθλιψης, αρθρίτιδας, άγχους, ισχιαλγίας, εντερικών προβλημάτων, πόνους στους μύες, ακόμη και στην κυτταρίτιδα και τις ραγάδες.
Τα οφέλη είναι:
Βαθιά διέγερση του ιστού
Ανακούφιση των φλεγμονών
Προώθηση της ροής του λεμφικού υγρού για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
Αιμάτωση του δέρματος
Τέντωμα των μυών και των συνδετικών ιστών
Τόνωση της κυκλοφορίας
Χαλάρωση των ιστών
Διέγερση της ροής της ενέργειας
Μείωση του χρόνιου πόνου
Μείωση πιθανότητας καρδιαγγειακών παθήσεων
Μείωση πονοκεφάλων

Μασάζ για Εγκύους 

Το προγεννητικό μασάζ (Prenatal Massage) ή Μασάζ για εγκύους, από πολλούς μπορεί να θεωρείται ως ένα είδος πολυτελείας αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί ν’ αποδειχθεί πραγματικά ευεργετικό.
Τι είναι όμως το προγεννητικό μασάζ;
Μοιράζεται πολλά οφέλη του κανονικού μασάζ όπως να χαλαρώσουν οι μύες, να ανακουφιστούν τα πονεμένα σημεία, να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος και πολύ απλά να νιώσουμε όμορφα. Προσαρμόζονται τεχνικές ώστε να αντιμετωπιστούν οι αλλαγές στο σώμα της γυναίκας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Πολλές φορές όμως προλαμβάνονται και τυχόν θρομβώσεις που μπορούν να δημιουργηθούν, ειδικά στα κάτω άκρα λόγω του ότι το μασάζ βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων των αντιπηκτικών στο αίμα.
Πώς μπορεί το μασάζ για εγκύους να βοηθήσει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
Το σουηδικό μασάζ είναι η συνιστώμενη μέθοδος προγεννητικού μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα που σχετίζονται με το σκελετικό και κυκλοφορικό σύστημα.
Αναλυτικότερα βοηθάει στην αποσυμφόρηση της λέμφου, την κυκλοφορία του αίματος, την αντιμετώπιση των μυϊκών πόνων, τη μείωση του άγχους, τη βελτίωση του ύπνου, τη μείωση των επιπέδων των ορμονών που προκαλούν στρες, όπως της νορεπινεφρίνης, την ανακούφιση από μυϊκές κράμπες και οιδήματα στα άνω και κάτω άκρα. Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα την καταπολέμηση ιών κλπ.
Αν είστε αγχωμένη, στενοχωρημένη και η ψυχολογία σας είναι πεσμένη, το μασάζ θα σας βοηθήσει διότι αυξάνει την παραγωγή της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης, ορμόνες που προκαλούν ευφορία. Επιπλέον, μειώνει τα επίπεδα της κορτιζόλης (δείκτης του στρες) και βοηθάει στη συνολική βελτίωση της διάθεσης.
Πόσο συχνά μπορείτε να κάνετε μασάζ;
Το πρώτο τρίμηνο συνήθως αποφεύγεται ιδιαίτερα αν συντρέχει ιατρικός λόγος. Το 2ο τρίμηνο μια καλή συχνότητα είναι 1 φορά την εβδομάδα ενώ στο 3ο τρίμηνο μπορείτε ακόμα και 2 φορές την εβδομάδα καθώς μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη διάρκεια του τοκετού και στην έκβασή του.
Σε ποια περίπτωση αντενδείκνυται το μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
Σε καρδιακές διαταραχές, χρόνια υπέρταση, σοβαρή αναιμία, ερυθηματώδη λύκο, αιμορραγία και κοιλιακό άλγος, σε περίοδο με ναυτίες, εμέτους και πρωινή αδιαθεσία. Όταν υπάρχει αποκόλληση πλακούντα ή και πιθανότητες πρόωρου τοκετού.

Μασάζ σε ΑμεΑ 

Η μάλαξη σε άτομα με αναπηρία δεν αλλάζει σε σχέση με τη μάλαξη που γίνεται σε άτομο που δεν έχουν κάποια αναπηρία, απλά τροποποιείται για τις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου.
Πραγματοποιείται μάλαξη τόσο στα μέρη του σώματος που υπάρχει κίνηση και αίσθηση όσο και στα μέρη που δεν υπάρχει.
Ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται και άλλες τεχνικές και θεραπείες όπως, διατάσεις, παθητική και ενεργητική κινητοποίηση, κρυοθεραπεία ή θερμοθεραπεία.
Κάποια από τα οφέλη είναι:
Α. Στα μέρη του σώματος που υπάρχει κίνηση και αίσθηση:
Μείωση μυϊκού τόνου και μυϊκού κάματου
Αύξηση ελαστικότητας
Ανακούφιση από τον πόνο
Αύξηση κινητικότητας
Διευκόλυνση μυϊκής δραστηριότητας
Τοπική και γενική χαλάρωση
Β. Στα μέρη του σώματος που δεν υπάρχει κίνηση και αίσθηση:
1.Αύξηση της Ροής του αίματος, της λέμφου και των θρεπτικών ουσιών
Απομάκρυνση προϊόντων μεταβολισμού και αποβλήτων
Αύξηση του αριθμού των ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων
Αύξηση ελαστικότητας
Μείωση συμφύσεων
Μείωση ατροφίας
Μείωση τάσης για ίνωση
Μείωση σπαστικότητας
Μετακίνηση πνευμονικών εκκρίσεων
Μετακίνηση περιεχομένου του παχέους εντέρου
Βελτίωση στην ύφη και όψη του δέρματος
Άλλα πλεονεκτήματα
Η μάλαξη ωστόσο δεν έχει οφέλη μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Με το μασάζ μειώνεται το στρες, η ένταση και το άγχος, ηρεμεί το μυαλό, αναζωογονεί την ενέργεια του σώματος, φέρνει αίσθημα ευφορίας και φυσική χαλάρωση.
Η θεραπεία μασάζ για άτομα με αναπηρία έχει δείξει θετικά αποτελέσματα στη ζωή τους, μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη, οδηγώντας συχνά σε σημαντική μείωση των εκδηλώσεων συμπεριφοράς σε εκείνους που πάσχουν από αυτούς τους τύπους αναπτυξιακών καταστάσεων.

  • Ισχύει έως 30/07/2024.
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-21:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 676 341, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Ετοιμάσου να νιώσεις την αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ηρεμίας, που τόσο επιθυμείς, στο προηγμένο Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Μασάζ «SP Therapy», στη Σταυρούπολη. Το άκρως καταρτισμένο προσωπικό αποτελείται από έμπειρους μασέρ και φυσιοθεραπευτές, που ακολουθούν αυστηρά την αρχή της εξατομικευμένης προσέγγισης. Ο ολοκαίνουριος χώρος σύγχρονου design και εκλεπτυσμένης αισθητικής, θα σας κάνει να νιώσετε άμεσα άνετα και οικεία.

Το SP Therapy έχει γίνει συνώνυμο της ευεξίας και της αποκατάστασης!

Ο δρόμος για μια πιο χαρούμενη ζωή χωρίς πόνο είναι ένα ραντεβού μακριά!

Λαγκαδά 301, Σταυρούπολη
https://spmassage.gr/
698 557 7937

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!