Από 9,90€ για Σουηδικό Μυοχαλαρωτικό Massage (60') | Αρχαιοελληνική Μάλαξη (60') |Ολιστική Μάλαξη (50') | Μαδεροθεραπεία [Massage Κυτταρίτιδας] (45') | Βεντουζοθεραπεία (40'), στον όμορφο χώρο Ευεξίας «Eunoia», στην Αριστοτέλους!

25,00€
9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-60%
Κερδίζεις
15,10€
Αγορές
34Από 9,90€ για Σουηδικό Μυοχαλαρωτικό Massage (60') | Αρχαιοελληνική Μάλαξη (60') |Ολιστική Μάλαξη (50') | Μαδεροθεραπεία [Massage Κυτταρίτιδας] (45') | Βεντουζοθεραπεία (40'), στον όμορφο χώρο Ευεξίας «Eunoia», στην Αριστοτέλους!

25,00€
9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
34 Αγορές
-60% Έκπτωση
Κερδίζεις 15,10€
 • 9,90€ από 25€ για 1 Βεντουζοθεραπεία (40')
  • 14,90€ από 55€ για 1 Σουηδικό Μυοχαλαρωτικό Massage (60')
  • 24,90€ από 50€ για 1 Συνεδρία Αρχαιοελληνικής Μάλαξης (60')
  • 24,90€ από 50€ για 1 Συνεδρία Ολιστικής Μάλαξης (50')
  • 24,90€ από 40€ για 1 Συνεδρία Μαδεροθεραπείας [Massage Κυτταρίτιδας] (45')
  • 129€ από 240€ για 6 Συνεδρίες Μαδεροθεραπείας [Massage Κυτταρίτιδας] (45' κάθε συνεδρία) - Συστήνεται 1 συνεδρία την εβδομάδα * Χρήση αποκλειστικά από 1 άτομο

  Eunoia (Αριστοτέλους 11, Κέντρο)

  Η «Εύνοια» είναι ένας όμορφος χώρος ευεξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη ώστε να σου προσφέρει ανάσες ηρεμίας μέσα στη βουή της καθημερινότητας.

  Εδώ θα βρεις ένα άριστα εξοπλισμένο studio yoga και διαλογισμού, αλλά και μία πληθώρα υπηρεσιών massage που βασίζονται σε ανατολίτικες πρακτικές αλλά και στην αρχαιοελληνική μάλαξη.

  Ακόμη, εδώ θα βρεις θεραπευτικά μαθήματα και βιωματικά σεμινάρια.

  Αρχαία Ελληνική Μάλαξη
  Η Αρχαία Ελληνική Μάλαξη σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα και στην σοφία του Ιπποκράτη. Στην συγκεκριμένη τεχνική χρησιμοποιούμε πούδρα, βούρτσα, βεντούζες και αιθέρια έλαια. Πιο συγκεκριμένα, μια Ιπποκρατική μάλαξη ξεκινάει με κινήσεις και πιέσεις σε στεγνό σώμα, στη συνέχεια γίνεται χρήση πούδρας η οποία απλώνεται στην περιοχή της πλάτης με την βοήθεια ειδικής βούρτσας για να ενισχυθεί η κυκλοφορία του αίματος. Ακολουθεί εντονότερη μάλαξη με αγνό παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια της ελληνικής γης και μάλαξη με ειδικές βεντούζες.

  Μαδεροθεραπεία
  Πρόκειται για μια ολιστική τεχνική, η οποία περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διάφορων ξύλινων εργαλείων σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για να προσαρμόζονται και στα πιο δύσκολα σημεία με σκοπό να αναδομήσουν τον λιπώδη ιστό και να χαλαρώσουν τους σφιχτούς μύες.

  Η μαδεροθεραπέια για αυτό τον λόγο είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, οι ειδικές τεχνικές, κινήσεις και πιέσεις σε συνδυασμό με τα ξύλινα εργαλεία έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση κολλαγόνου και οξυγόνου στα κύτταρα αλλά και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος με αποτέλεσμα την απελευθέρωση τοξινών και συσσωρευμένου λίπους

  Η μαδεροθεραπεια που είναι γνωστή και ως θεραπεία ξύλου είναι ιδιαίτερα ευεργετική στην εξισορρόπηση της ενέργειας στο σώμα, στο κυκλοφοριακό και στο λεμφικό σύστημα αλλά και μια ιδανική τεχνική για υγιές και σφριγηλό δέρμα.

  Βεντουζοθεραπεία
  Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια αρχαία Κινέζικη πρακτική, αναφορές στην οποία βρίσκονται και στα κείμενα του Ιπποκράτη. Δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση ανάμεσα στο δέρμα και την βεντούζα, η συγκεκριμένη τεχνική βοηθά δραστικά το σώμα να παροχετεύσει τα κατακρατημένα υγρά και τις τοξίνες. Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα. Τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή του αίματος και ενέργειας στου μυς και στο δέρμα και λύνει συμφύσεις στον συνδετικό και μαλακό ιστό του σώματος.

  Ολιστική Μάλαξη
  Ένας συνδυασμός ανατολίτικων και δυτικών τεχνικών που στοχεύουν στην εναρμόνιση και το ξεμπλοκάρισμα του σώματος καθώς και την απελευθέρωση από χρόνιους πόνους. Οι τεχνικές ανάτριψης, μάλαξης και διέγερσης των σημείων πίεσης καθώς και η έντονη πίεση στα βαθύτερα μυϊκά στρώματα βοηθούν στην χαλάρωση των μυών και την αποβολή του στρες. Επιπλέον, κινήσεις και τεχνικές αποσυμφορίζουν τους αντίστοιχους μεσημβρινούς και βελονιστικά σημεία με αποτέλεσμα το πέρασμα της ζωτικής ενέργειας μέσα στο σώμα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αιθέρια έλαια κάνουν την ολιστική μάλαξη μια υπέροχη εμπειρία ευεξίας.

  Μυοχαλαρωτικό

  Η μυοχαλαρωτική μάλαξη αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ανακουφιστούν από μυϊκούς πόνους και να χαλαρώσουν το κεντρικό νευρικό τους σύστημα.

  Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, ανάμεσα σε άλλα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, και εκτός από τις μυϊκές εντάσεις και τους μυοσκελετικούς πόνους, καταπολεμά εντυπωσιακά και τους τραυματισμούς.

  Επιπλέον, η μυοχαλαρωτική μάλαξη ενδείκνυται για την αντιμέτωπιση του στρες, ενώ έχει συνδεθεί με την καταπολέμηση των πονοκεφάλων και της κατάθλιψης.

  • Ισχύει έως 31/03/2020.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 09:00 έως 14:00.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς έως 4 κουπονιών, έως 2 για προσωπική χρήση και έως 2 για άτομα της επιλογής σας.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 6978027618.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

  Η «Εύνοια» είναι ένας όμορφος χώρος ευεξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έχει φτιαχτεί με μεράκι και αγάπη ώστε να σου προσφέρει ανάσες ηρεμίας μέσα στη βουή της καθημερινότητας.

  Εδώ θα βρεις ένα άριστα εξοπλισμένο studio yoga και διαλογισμού, αλλά και μία πληθώρα υπηρεσιών massage που βασίζονται σε ανατολίτικες πρακτικές αλλά και στην αρχαιοελληνική μάλαξη.

  Ακόμη, εδώ θα βρεις θεραπευτικά μαθήματα και βιωματικά σεμινάρια.

  Επισκέψου την και θα νιώσεις κι εσύ από την πρώτη στιγμή αυτή τη γλυκιά εύνοια, τη θετική ενέργεια και τη ζεστή ατμόσφαιρα.

  Υπηρεσίες:

  - Υπηρεσίες ευεξίας
  - Yoga
  - Aerial
  - Θεραπευτικά μαθήματα
  - Διαλογισμός
  - Αυτοβελτίωση
  - Βιωματικά σεμινάρια
  - Ολιγόριθμα τμήματα
  - Ιδιαίτερα μαθήματα

  Αριστοτέλους 11, Κέντρο
  6978027618

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

  Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
   2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!