Massage

Από 20,90€: Full Body Massage 1 Ατόμου και/ή Σάουνα ή Head Massage


Από 20,90€ για 1 Σαγηνευτική Εμπειρία Αναζωογόνησης 1 Ατόμου, με Full Body Massage (60') & δυνατότητα προσθήκης Head Massage, Foot Massage, Σάουνας ή Πρεσσοθεραπείας, στους ολοκαίνουριους χώρους του Κέντρου Ευεξίας «Lâme Spa Massage⁩», στο Ελευθέριο - Κορδελιό!

30,00€
20,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-30%
Κερδίζεις
9,10€
Αγορές
28

Από 20,90€: Full Body Massage 1 Ατόμου και/ή Σάουνα ή Head Massage


Από 20,90€ για 1 Σαγηνευτική Εμπειρία Αναζωογόνησης 1 Ατόμου, με Full Body Massage (60') & δυνατότητα προσθήκης Head Massage, Foot Massage, Σάουνας ή Πρεσσοθεραπείας, στους ολοκαίνουριους χώρους του Κέντρου Ευεξίας «Lâme Spa Massage⁩», στο Ελευθέριο - Κορδελιό!

30,00€
20,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
28 Αγορές
-30% Έκπτωση
Κερδίζεις 9,10€
  • 20,90€ από 30€ για Full Body Massage (60') για 1 Άτομο με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue Massage
  • 24,90€ από 40€ για Πακέτο 75' για 1 Άτομο που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue Massage και Head ή Foot Massage (15')
  • 26,90€ από 40€ για Πακέτο 90' για 1 Άτομο που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από Relax ή Deep Tissue και Σάουνα (30')
  • 29,90€ από 60€ για Πακέτο 105' για 1 Άτομο που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue και Head ή Foot Massage (15') & Σάουνα ή Πρεσσοθεραπεία (30')

* Παρέχονται παντόφλες μίας χρήσης και πετσέτες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Και αν θες την αντίστοιχη Προσφορά για 2 Άτομα, κάνε κλικ -----> ΕΔΩ


Lâme Spa Massage (Ανδρέα Παπανδρέου 81, Ελευθέριο-Κορδελιό)

Οι έμπειροι θεραπευτές τους είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας. Εδώ, σας προορίζουν να ζήσετε μια εμπειρία που θα αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην αίσθηση της ευεξίας και της ομορφιάς.
Με μια ποικιλία υπηρεσιών μασάζ, σάουνας και περιποίησης, στοχεύουν να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας. Η έμπνευσή τους πηγάζει από τη φύση και την αγάπη για την ολιστική ομορφιά.

Τι είπαν οι πελάτες της επιχείρησης: 

lame.png

Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ αποτελεί έναν υπέροχο τρόπο να ξεφύγετε από το άγχος και να επαναφέρετε την ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα. Ο ειδικά εκπαιδευμένος μασέρ χρησιμοποιεί απαλές κινήσεις και εναλλαγές πίεσης για να χαλαρώσει τους μύες και να απελευθερώσει την τάση στο σώμα.
Το χαλαρωτικό μασάζ βελτιώνει την ύπνο και μειώνει το άγχος, προάγοντας ένα γενικό αίσθημα ευεξίας. Η ευγενική αφή και οι αρωματικοί έλαιοι συμβάλλουν στην ανανέωση του σώματος και της ψυχής.
Εκτός από την φυσική χαλάρωση των μυών, το χαλαρωτικό μασάζ ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για τη μείωση των καθημερινών πιέσεων και τη διατήρηση της ευεξίας. Απολαύστε τη χαλάρωση και την ευεξία που προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ

Deep Tissue Massage
Το αθλητικό μασάζ αποτελεί ισχυρό εργαλείο για τη βελτίωση της απόδοσης και της γενικής ευεξίας. Με τη χρήση ειδικών τεχνικών, το αθλητικό μασάζ προσφέρει οφέλη που εκτείνονται πέρα ​​από την απλή ανακούφιση.
Ένας αθλητικός μασέρ επικεντρώνεται σε σημεία εντάσεων και μυικών προβλημάτων, βοηθώντας στη μείωση των τραυματισμών και την ανάκαμψη μετά από έντονη προπόνηση. Η αυξημένη κυκλοφορία αίματος προάγει την οξυγόνωση των μυών, ενώ οι τεχνικές αποτοξίνωσης ενισχύουν τη φυσική αντίσταση του σώματος.
Επιπλέον, το αθλητικό μασάζ βοηθά στην αντιμετώπιση του στρες, βελτιώνοντας την ψυχολογική κατάσταση του αθλητή. Μετά από μια συνεδρία, ο αθλητής αισθάνεται αναζωογονημένος και ικανός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επόμενης προπόνησης.
Συνολικά, το αθλητικό μασάζ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φροντίδας του σώματος και της απόδοσης του αθλητή. Με την ενίσχυση της ευεξίας του μυϊκού συστήματος, προσφέρει τη δυνατότητα για συνεχείς επιτυχημένες επιδόσεις και βελτιωμένη αθλητική απόδοση.

Cupping Massage 
Πρόκειται για ένα είδος μασάζ που προέρχεται από την Κινεζική ιατρική. Βεντούζες τοποθετούνται στο δέρμα για να δημιουργηθεί αρνητική πίεση που προωθεί τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία των ενδοκρινικών υγρών. Μπορεί να βελτιώσει την κινητικότητα, να μειώσει τον πόνο και να βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας.

Σάουνα
Η σάουνα αποτελεί μια αρχαία πρακτική που συνεχίζεται να προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία στο σύγχρονο κόσμο. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας σάουνας, οι θερμοκρασίες αυξάνονται, προκαλώντας εφίδρωση και ευνοώντας την αποβολή τοξινών από το σώμα.
Τα οφέλη της σάουνας περιλαμβάνουν την ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος, την μείωση του άγχους και τον εκτονωτικό αντίκτυπο στους μύες. Οι συχνές επισκέψεις στη σάουνα μπορούν να βελτιώσουν την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και να προάγουν την αναζωογόνηση του δέρματος.
Επιπλέον, η σάουνα προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία που βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος και την κούραση. Η συνδυασμένη επίδραση της θερμότητας και της υγρασίας δημιουργεί ένα περιβάλλον που προάγει την ψυχική και σωματική ηρεμία.
Καταλάβετε τα οφέλη της σάουνας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια εξαιρετική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Head Massage 
Το Head Massage είναι μια παραδοσιακή τεχνική μασάζ που επικεντρώνεται στο κεφάλι, το πρόσωπο, τον λαιμό και τους ώμους. Περιλαμβάνει απαλές πιέσεις, τριψίματα και κυκλικές κινήσεις για να απελευθερώσει την ένταση και να βελτιώσει την ψυχική ευεξία. Είναι μια απολαυστική εμπειρία, ιδανική για ανακούφιση από το στρες και την ένταση.

Foot Massage
Πρόκειται για μια αρχαία τεχνική μασάζ που εστιάζει στα πόδια. Συνδυάζει διάφορες τεχνικές μασάζ, όπως απαλό χτύπημα, ρυθμική πίεση και τρίψιμο, για να απελευθερώσει την ένταση και το στρες από τους μυς των ποδιών. Η θεραπευτική αυτή τεχνική βοηθά επίσης στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και του οξυγόνου στο πόδι, βοηθώντας στην ανακούφιση από την ένταση και τον πόνο. Είναι μια ευχάριστη εμπειρία που προσφέρει χαλάρωση και ευεξία, και είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια απολαυστική θεραπεία για την υγεία των ποδιών και την ψυχική τους ευεξία.

Πρεσσοθεραπεία
Η πρεσσοθεραπεία αποτελεί μια αποτελεσματική διαδικασία που στοχεύει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και στη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος. Βασίζεται στη χρήση ειδικού εξοπλισμού που δημιουργεί πίεση σε διάφορα σημεία του σώματος, προωθώντας το λεμφικό νερό και αφαιρώντας το πρήξιμο.
Τα οφέλη της πρεσσοθεραπείας περιλαμβάνουν τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος, τη μείωση του πρήξιμου και την επιτάχυνση της αποβολής τοξινών από τον οργανισμό. Επιπλέον, η πρεσσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του τόνου του δέρματος, προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-22:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στα 2315529670, 6946767187.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Lâme Spa Massage

Καλωσορίσατε σε έναν κόσμο, όπου η ομορφιά συναντά την αίσθηση ευεξίας. Στο σαλόνι τους, αφιερώνουν εκλεπτυσμένη φροντίδα σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που προάγει τη χαλάρωση και την ανανέωση.

Οι έμπειροι θεραπευτές τους είναι αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας. Εδώ, σας προορίζουν να ζήσετε μια εμπειρία που θα αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην αίσθηση της ευεξίας και της ομορφιάς.

Με μια ποικιλία υπηρεσιών μασάζ, σάουνας και περιποίησης, στοχεύουν να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας. Η έμπνευσή τους πηγάζει από τη φύση και την αγάπη για την ολιστική ομορφιά.

Επισκεφθείτε τους και αφεθείτε στην αγκαλιά της περιποίησης. Ανακαλύψτε το μυστικό της απόλυτης χαλάρωσης και ανανέωσης!

Ανδρέα Παπανδρέου 81, Ελευθέριο Κορδελιό
https://www.lamemassage.gr/
694 676 7187

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!